Retete cu carne de porc
Cotlete de porc cu kaizer si cartofi
Ingrediente: 4 cotlete de porc, 1 morcov, 5 catei de usturoi, 8 felii de kaizer, 4 cartofi mari, ulei, 1 ceasca de apa, sare, piper.
Cartofii si morcovul, se curata, se spala si se taie rondele. Cotletele se rumenesc bine pe ambele parti. Usturoiul se taie feliute.
Intr-o tava de cuptor, se aseaza morcovul, cartofii, usturoiul. Deasupra se pun cotletele rumenite, iar pe fiecare bucata de cotlet se aseaza cate 2 feliute de kaizer. Se condimenteaza cu sare si piper. Se adauga in tava 3 linguri de ulei si 1 cesca de apa. Se acopera tava cu o folie de aluminiu citeste mai mult...
Cotlete de porc in sos
Ingrediente: 6- 8 cotlete, 100g unt, 1 cana de suc de rosii mai gros, 1 castravete murat, 3 linguri de vin alb, 1 ceapa, 1 lingurita de mustar picant,sare, piper.Se incalzeste cuptorul. Intr-o tigaie se pun 50 g de unt la incalzit pe flacara de la aragaz. Cand untul s-a topit se pun cotletele si se lasa sa se albeasca bine pe fiecare parte pana ce incep sa se rumeneasca.
Se adauga apoi sucul de rosii, castravetele taiat cubulete foarte mici, ceapa taiata marunt, vinul. Se transfera totul intr-un vas termorezistent. Se introduce vasul in cuptor si se lasa pana citeste mai mult...
Cotlete de porc cu sos de rosii
Timp de preparare: 30 minuteIngrediente: 4 cotlete de porc (groase cat degetul), 2 linguri de unt, 1 ceapa, 3 catei de usturoi, 1 ceasca de vin alb, 100ml de supa(sau apa), 1 conserva mare de rosii taiate, 1 lingurita de zahar, boia, 50 g parmezan, busuioc, sare si piper.
Se incinge cuptorul la 200gradeC. Cotletele se spala si se usuca. Se sareaza si se pipereaza si se prajesc intr-o tigaie in care s-a pus la incins untul. Se rumenesc pe ambele fete si se mai dau la cuptor 15-20 minute. Se scot din tigaie si se pastreaza acoperite pentru a citeste mai mult...
Coasta de porc cu cartofi picanti
Ingrediente: 1 bucata de coasta de porc, 5-6 cartofi, 1 pahar de vin rosu, 1 capatana de usturoi, boia de ardei iute, rozmarin, sare, piper, ulei.Coasta de porc se spala bine si se condimenteaza cu sare, piper si rozmarin. Se unge o tava cu ulei si se pune coasta. Deasupra se toarna vinul, se completeaza cu apa cat sa acopere si se adauga 4-5 catei de usturoi. Se tine la cuptor pana ce este bine patrunsa.
Cartofii se curata de coaja si se spala. Se piseaza 5 catei de usturoi. Se taie in patru cartofii, se dau prin usturoiul pisat citeste mai mult...
- Top citiri
- Top recomandari
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.