Coasta de porc cu cartofi picanti
Cartofii se curata de coaja si se spala. Se piseaza 5 catei de usturoi. Se taie in patru cartofii, se dau prin usturoiul pisat si se ung cu un amestec facut din 1 lingura de boia si 2 linguri de ulei. Se dau apoi la cuptor si se lasa sa se rumeneasca.
Se aseaza pe farfurie 4-5 felii de cartofi si 1-2 bucati de coasta de porc.
Cotlete de porc cu ciuperci in sos de bere neagra
Reteta cu carne de porc pentru 4 persoaneIngrediente: 4 cotlete de porc fara os, 16 ciuperci potrivite champignon ...
Cotlete de porc cu germeni de soia
Reteta cu carne de porc pentru 2 persoane Ingrediente: 2 cotlete de porc cu os, 1 conserva de germeni de soi ...
Friptura de porc cu portocale
Reteta cu carne de porc pentru 8 portii Ingrediente: 1,5 kg pulpa de porc, 3 portocale mari, 1 telina, ...
Cotlet haiducesc
Reteta cu carne de porc pentru 6 persoaneIngrediente: 1,5 kg cotlet de porc fara os, 4 cepe albe mici, 5 linguri de ulei de f ...
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari