Coasta de porc cu cartofi picanti

3437 afisari | 06 Aprilie 2009
Ruxandra
 
Coasta de porc cu cartofi picanti 1
Ingrediente: 1 bucata de coasta de porc, 5-6 cartofi, 1 pahar de vin rosu, 1 capatana de usturoi, boia de ardei iute, rozmarin, sare, piper, ulei. Coasta de porc se spala bine si se condimenteaza cu sare, piper si rozmarin. Se unge o tava cu ulei si se pune coasta. Deasupra se toarna vinul, se completeaza cu apa cat sa acopere si se adauga 4-5 catei de usturoi. Se tine la cuptor pana ce este bine patrunsa.  

 

Cartofii se curata de coaja si se spala. Se piseaza 5 catei de usturoi. Se taie in patru cartofii, se dau prin usturoiul pisat si se ung cu un amestec facut din 1 lingura de boia si 2 linguri de ulei. Se dau apoi la cuptor si se lasa sa se rumeneasca.

Se aseaza pe farfurie 4-5 felii de cartofi si 1-2 bucati de coasta de porc.

 


Citeşte mai multe despre: retete cu carne de porc,   coasta de porc,   cartofi picanti,   rozmarin,   boia de ardei
 
Alte articole din RETETE CU CARNE DE PORC
Cotlete de porc cu ciuperci in sos de bere neagra

Cotlete de porc cu ciuperci in sos de bere neagra

Reteta cu carne de porc pentru 4 persoaneIngrediente: 4 cotlete de porc fara os, 16 ciuperci potrivite champignon ...

Cotlete de porc cu germeni de soia

Cotlete de porc cu germeni de soia

Reteta cu carne de porc pentru 2 persoane Ingrediente: 2 cotlete de porc cu os, 1 conserva de germeni de soi ...

Friptura de porc cu portocale

Friptura de porc cu portocale

Reteta cu carne de porc pentru 8 portii Ingrediente: 1,5 kg pulpa de porc, 3 portocale mari, 1 telina, ...

Cotlet haiducesc

Cotlet haiducesc

Reteta cu carne de porc pentru 6 persoaneIngrediente: 1,5 kg cotlet de porc fara os, 4 cepe albe mici, 5 linguri de ulei de f ...

COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza

COMENTARIUL TAU

7658A
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Trimite

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


Folositi produse bio ?
Voteaza
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.