Cotlete de porc in sos
Se adauga apoi sucul de rosii, castravetele taiat cubulete foarte mici, ceapa taiata marunt, vinul. Se transfera totul intr-un vas termorezistent. Se introduce vasul in cuptor si se lasa pana scade sosul. Separat se freaca 50g de unt cu 1 lingurita de mustar si ¼ ceasca de apa calda, se amesteca bine, se toarna peste cotlete si se mai lasa in cuptor 10 minute. Cotletele cu sos, se servesc calde. Se pot pune alaturi cartofi copti.
Cotlete de porc cu ciuperci in sos de bere neagra
Reteta cu carne de porc pentru 4 persoaneIngrediente: 4 cotlete de porc fara os, 16 ciuperci potrivite champignon ...
Cotlete de porc cu germeni de soia
Reteta cu carne de porc pentru 2 persoane Ingrediente: 2 cotlete de porc cu os, 1 conserva de germeni de soi ...
Friptura de porc cu portocale
Reteta cu carne de porc pentru 8 portii Ingrediente: 1,5 kg pulpa de porc, 3 portocale mari, 1 telina, ...
Cotlet haiducesc
Reteta cu carne de porc pentru 6 persoaneIngrediente: 1,5 kg cotlet de porc fara os, 4 cepe albe mici, 5 linguri de ulei de f ...
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari