Cotlete de porc in sos

2587 afisari | 25 Iunie 2009
 
Cotlete de porc in sos 1
Ingrediente: 6- 8 cotlete, 100g unt, 1 cana de suc de rosii mai gros, 1 castravete murat, 3 linguri de vin alb, 1 ceapa, 1 lingurita de mustar picant,sare, piper. Se incalzeste cuptorul. Intr-o tigaie se pun 50 g de unt la incalzit pe flacara de la aragaz. Cand untul s-a topit se pun cotletele si se lasa sa se albeasca bine pe fiecare parte pana ce incep sa se rumeneasca.

 

Se adauga apoi sucul de rosii, castravetele taiat cubulete foarte mici, ceapa taiata marunt, vinul. Se transfera totul intr-un vas termorezistent. Se introduce vasul in cuptor si se lasa pana scade sosul. Separat se freaca 50g de unt cu 1 lingurita de mustar si ¼ ceasca de apa calda, se amesteca bine, se toarna peste cotlete si se mai lasa in cuptor 10 minute. Cotletele cu sos, se servesc calde. Se pot pune alaturi cartofi copti.


 
Alte articole din RETETE CU CARNE DE PORC
Cotlete de porc cu ciuperci in sos de bere neagra

Cotlete de porc cu ciuperci in sos de bere neagra

Reteta cu carne de porc pentru 4 persoaneIngrediente: 4 cotlete de porc fara os, 16 ciuperci potrivite champignon ...

Cotlete de porc cu germeni de soia

Cotlete de porc cu germeni de soia

Reteta cu carne de porc pentru 2 persoane Ingrediente: 2 cotlete de porc cu os, 1 conserva de germeni de soi ...

Friptura de porc cu portocale

Friptura de porc cu portocale

Reteta cu carne de porc pentru 8 portii Ingrediente: 1,5 kg pulpa de porc, 3 portocale mari, 1 telina, ...

Cotlet haiducesc

Cotlet haiducesc

Reteta cu carne de porc pentru 6 persoaneIngrediente: 1,5 kg cotlet de porc fara os, 4 cepe albe mici, 5 linguri de ulei de f ...

COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza

COMENTARIUL TAU

AE6E6
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Trimite

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


Folositi produse bio ?
Voteaza
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.