Pui in sos dulce si acrisor
Se taie ardeii grasi si morcovul felii subtiri. Fasolea verde se taie jumatati. Broccoli se taie buchetele mici. Ciupercile se taie si ele felii. Pieptul de pui sae spala si se fierbe, dupa care se taie cubulete.
Intr-o tigaie se pune uleiul si se adauga pieptul de pui si legumele. Se lasa pe foc 15 minute. Se amesteca ingredientele pentru sosul dulce acrisor si se adauga in tigaie peste legume si pui. Se mai lasa pe foc 3 minute si se potriveste de sare si piper. Separat se fierb taiteii conform instructiunilor de pe ambalaj, se scurg bine de apa si se aseaza pe o farfurie. Peste ei se dauga amestecul din tigaie. Se serveste cald.
Porc Sichuan
Reteta din bucataria chinezeasca Ingrediente: 250g carne de porc, 1 praz(doar partea alba), 2 ardei grasi(unul rosu si unul v ...
Pui chinezesc cu sos chili
Reteta din bucataria chinezeascaIngrediente: 500g de piept de pui dezosat, 5 catei de usturoi, 1 lingura de sherr ...
Pui chinezesc cu ananas si ardei
Reteta din bucataria chinezeasca Ingrediente: 500g piept de pui, 5 cepe mari, 3 ardei, 1 cana cu suc de ananas cu fruct, 12 l ...
Pui cu creveti si omleta
Reteta din bucataria chinezeasca Ingrediente: 500g piept de pui, 500g creveti curatati, 400g de mazare, 6 fire ceapa verde, ...
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari