Omleta cu dovlecei
Se incing 2 linguri de ulei de masline intr-o tigaie si se pun ouale batute bine si amestecate cu ceapa. Se adauga repede feliile de dovlecei imprastiindu-se pe toata suprafata omletei. Se coace bine pe ambele parti si se rastoarna pe un platou rotund. Se presara branza sfaramata deasupra. Se serveste calda. Omleta cu dovlecei este un mic dejun consistent si sanatos.
Pateu de ficat cu ciuperci facut in casa
Ingrediente: 500g ficat de vita, 500g ciuperci mari, 3 cepe medii, 300g unt, sare, patrunjel verde.Se curata ciupercile, ...
Oua umplute cu piure de macrou
Reteta pentru 8 portiiIngrediente: 8 oua, 1 macrou fiert, 1 lingura de unt, 2 linguri de smantana, sare si piper, 1 ...
Oua umplute cu castraveti murati si piept de curcan
Reteta de aperitive pentru 8 portiiIngrediente: 8 oua, 1 lingurita de mustar, 2 galbenusuri crude, 1 ceasca de ulei, 150g piept de ...
Pate de ficat facut in casa
Ingrediente: 1 kg de ficatei de pui, 1 ceapa mare, 100ml vin alb, 3 linguri cu smantana, ulei de masline, 5-6 fire de patrunjel verde,&nb ...
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari