Omleta cu dovlecei

3073 afisari | 18 Septembrie 2009
Ruxandra
 
Omleta cu dovlecei 1
Ingrediente: 5 oua, 1 dovlecel, 1 ceapa verde, 2 linguri de branza, 2 linguri de ulei de masline,sare, piper.   Ceapa se toaca marunt. Branza se sfarama. Dovlecelul se taie felii foarte subtiri. Oualele se bat foarte bine cu o lingura de apa rece. Se adauga sarea, piperul si ceapa tocata.

 Se incing 2 linguri de ulei de masline intr-o tigaie si se pun ouale batute bine si amestecate cu ceapa. Se adauga repede feliile de dovlecei imprastiindu-se pe toata suprafata omletei. Se coace bine pe ambele parti si se rastoarna pe un platou rotund. Se presara branza sfaramata deasupra. Se serveste calda. Omleta cu dovlecei este un mic dejun consistent si sanatos.


 
Alte articole din APERITIVE
Pateu de ficat cu ciuperci facut in casa

Pateu de ficat cu ciuperci facut in casa

Ingrediente: 500g ficat de vita, 500g ciuperci mari, 3 cepe medii, 300g unt, sare, patrunjel verde.Se curata ciupercile, ...

Oua umplute cu piure de macrou

Oua umplute cu piure de macrou

Reteta pentru 8 portiiIngrediente: 8 oua, 1 macrou fiert, 1 lingura de unt, 2 linguri de smantana, sare si piper, 1 ...

Oua umplute cu castraveti murati si piept de curcan

Oua umplute cu castraveti murati si piept de curcan

Reteta de aperitive pentru 8 portiiIngrediente: 8 oua, 1 lingurita de mustar, 2 galbenusuri crude, 1 ceasca de ulei, 150g piept de ...

Pate de ficat facut in casa

Pate de ficat facut in casa

Ingrediente: 1 kg de ficatei de pui, 1 ceapa mare, 100ml vin alb, 3 linguri cu smantana, ulei de masline, 5-6 fire de patrunjel verde,&nb ...

COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza

COMENTARIUL TAU

3D92A
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Trimite

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


Folositi produse bio ?
Voteaza
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.