Gogosi de post
Se ung palmele cu ulei, se ia din aluat cate putin si se fac gogosele rotunde. Se unge si o tava cu ulei si se aseaza gogosile strans lipite una de alta si se apasa cu degetul pe mijlocul fiecareia. Se introduce tava in cuptor la foc potrivit. Intr-un ibric se toarna 2 pahare de apa si 800g de zahar si se pune pe foc. Cand clocoteste, se toarna peste gogoselele rumenite. Se lasa in cuptor pana ce gogosile absorb tot siropul. Se scot apoi din cuptor, se desprind una de alta, se aseaza pe un platou si se presara peste ele nuca pisata. Sunt delicioase intr-o zi de post.
Cei mai buni covrigei de casa. De post, cu ulei de masline, mac si susan
Reteta de post Ingrediente: 1kg de faina, 180 ml ulei de masline, 25g drojdie proaspata, 1 lingurita rasa de zaha ...
Humus cu seminte de pin pe pat de castravete
Reteta de post Ingrediente: 1 castravete lung, 1 conserva de naut de 400g(de preferat bio), sucul de la ½ lamaie, 2 linguri ...
Broccoli cu fulgi de migdale
Reteta de post pentru 4 persoane Ingrediente: 1 kg de broccoli, 4 catei de usturoi, 3- 4 linguri d ...
Cuscus cu tofu si legume- reteta de post
Ingrediente: 400g tofu marinat, 100g cuscus, 2 linguri de ulei de masline, 400g broccoli, 3 cepe verzi, 150g rosii decojite, 1 dovlec ...
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari