File de somon prajit cu sos de soia, boia si cimbru
In momentul in care se intorc se presara din nou cimbru si boia. Se scot fileurile pe un platou. Se taie partea alba de la cepele verzi si se toaca marunt. Usturoiul se zdrobeste. Se amesteca ceapa cu usturoiul si cu sosul de soia si se toarna peste peste. Se serveste cu orez basmatti fiert.
Porc Sichuan
Reteta din bucataria chinezeasca Ingrediente: 250g carne de porc, 1 praz(doar partea alba), 2 ardei grasi(unul rosu si unul v ...
Pui chinezesc cu sos chili
Reteta din bucataria chinezeascaIngrediente: 500g de piept de pui dezosat, 5 catei de usturoi, 1 lingura de sherr ...
Pui chinezesc cu ananas si ardei
Reteta din bucataria chinezeasca Ingrediente: 500g piept de pui, 5 cepe mari, 3 ardei, 1 cana cu suc de ananas cu fruct, 12 l ...
Pui cu creveti si omleta
Reteta din bucataria chinezeasca Ingrediente: 500g piept de pui, 500g creveti curatati, 400g de mazare, 6 fire ceapa verde, ...
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari