Piept de pui imbracat in bacon cu sos de ceapa
Ceapa se toaca marunt si se caleste putin in ulei. Se dizolva pasta de tomata in putina apa si se adauga peste ceapa. Se amesteca si se mai lasa 2 limute pe foc. Se aseaza intr-o tava pentru cuptor. Se aseaza peste ceapa pieptul de pui in bacon. Se presara sare si piper, se adauga o ceasca de apa si se acopera tava cu folie de aluminiu. Se da la cuptor(pe care l-am incalzit in prealabil) si se lasa acoperit 30 de minute. Dupa 30 de minute se scoate folia si se mai lasa putin sa se rumeneasca. Se serveste cu patrunjel tocat desupra si cu garnitura de cartofi copti, fierti intregi(mai ales cei mici noi) sau piure.
Pui cu legume la tigaia Dry Cooker
Reteta pentru 2 portii Ingrediente: 1 piept de pui, 2 morcovi, 1 broccoli mic, 1 ceapa mare, 1 dovl ...
Piept de pui cu pleurotus in sos de gorgonzola
Reteta cu carne de pasare pentru 6 portii Ingrediente: 500g piept de pui, 500g ciuperci pleurotus, 150g gorgonzola, 5 linguri ...
Pastrama de pui facuta in casa
Reteta cu carne de pasare pentru 8 portii Ingrediente: 1 piept de pui mare, 1 lingura cu zahar, 1 lingura cu ...
Piept de curcan cu rozmarin pe pat de legume
Reteta cu carne de pasare pentru 6 persoane Ingrediente: piept de curcan( cca 1,5kg), 2 dovlecei, 3 rosii, 1 vanata, 3 a ...
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari