Orez prajit chinezesc
Pieptul de pui se taie fasiute si se marineaza in sosul de soia. Se scurge apoi si se prajeste in 2 linguri de ulei. Se scoate pe o farfurie.
Se fierbe orezul cu amestecul de legume. Nu se amesteca in orez.Dupa ce au fiert, se scurg foarte bine de apa si se amesteca cu curry, sare, piper si cele 2 oua crude.
Intr-o tigaie se incing 3 linguri de ulei si se pune amestecul de orez cu legume la prajit. Se amesteca continu timp de 7-8 minute. Se opreste focul,se adauga si pieptul de pui si se amesteca.
Se poate face si fara piept de pui. Este delicios oricum.
Porc Sichuan
Reteta din bucataria chinezeasca Ingrediente: 250g carne de porc, 1 praz(doar partea alba), 2 ardei grasi(unul rosu si unul v ...
Pui chinezesc cu sos chili
Reteta din bucataria chinezeascaIngrediente: 500g de piept de pui dezosat, 5 catei de usturoi, 1 lingura de sherr ...
Pui chinezesc cu ananas si ardei
Reteta din bucataria chinezeasca Ingrediente: 500g piept de pui, 5 cepe mari, 3 ardei, 1 cana cu suc de ananas cu fruct, 12 l ...
Pui cu creveti si omleta
Reteta din bucataria chinezeasca Ingrediente: 500g piept de pui, 500g creveti curatati, 400g de mazare, 6 fire ceapa verde, ...
COMENTARIUL TAU
* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate
- Top citiri
- Top recomandari