RUGACIUNI PENTRU CASATORIE

Rugaciunea fetelor singure care vor sa se casatoreasca

Rugaciunea fetelor singure care vor sa se casatoreasca

Rugaciunea aceasta este foarte folositoare fetelor singure care nu au nici un suflet alaturi si isi doresc din toata inima sa gaseasca un sot si sa se casatoreasca. Nici o cerere de la bunul Dumnezeu nu se poate realiza fara post si rugaciune. Asadar, pentru casatorie trebuie sa ne rugam zi de zi si sa tinem post in zilele de luni, miercuri si vineri si in posturile de peste an si bunul Dumnezeu ne va implini cererea.


 O Doamne, eu stiu ca fericirea mea este sa te iubesc pe Tine din tot sufletul meu, din toata inima mea si sa
citeste mai mult...
Rugaciunea sotilor

Rugaciunea sotilor

Bunul Dumnezeu ne indeamna sa ne rugam unul pentru altul pentru a spori in dragostea pentru El si pentru a spori in dragostea noastra. Rugaciunea sotilor se citeste ori de cate ori simtim nevoia sa ne rugam pentru cel de langa noi, sau ori de cate ori sotul(sau sotia) trec prin momente grele(probleme la serviciu, probleme de sanatate, tristete sufleteasca, etc). Rugaciunea sotului(sotiei)  este foarte folositoare si atunci cand in familie exista neintelegeri intre soti. 

Doamne Isuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Cel ce ne-ai invatat ca totdeauna sa ne rugam unul pentru altul, pentru ca numai asa vom implini legea Ta si ne
citeste mai mult...
Rugaciunea celor  singuri care vor sa se casatoreasca

Rugaciunea celor singuri care vor sa se casatoreasca

Cum ne gasim jumatatea? Cat ne chinuie intrebarea asta... Ei bine, rugaciunea care urmeaza este o rugaciune care se adreseaza celor singuri care vor sa-si gaseasca jumatatea, care vor sa se casatoreasca si sa-si intemeieze o familie bineplacuta lui Dumnezeu. Pe langa aceasta rugaciune care se spune in fiecare zi, cei care isi doresc o familie, este bine sa mai citeasca Paraclisul Maicii Domnului si Acatistul Sfantului Nicolae Episcopul Mirelor Lichiei, care este facator de minuni. Rugaciunea se citeste cu multa credinta in Dumnezeu:
 
Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, Cel Ce ai zis: "Căutati mai întâi Împărătia lui Dumnezeu, si toate celelalte
citeste mai mult...
Folositi produse bio ?
Voteaza
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.