Rugaciunea celor singuri care vor sa se casatoreasca

266487 afisari | 12 August 2009
Mihaela
 
Rugaciunea celor singuri care vor sa se casatoreasca 1
 • 1
Cum ne gasim jumatatea? Cat ne chinuie intrebarea asta... Ei bine, rugaciunea care urmeaza este o rugaciune care se adreseaza celor singuri care vor sa-si gaseasca jumatatea, care vor sa se casatoreasca si sa-si intemeieze o familie bineplacuta lui Dumnezeu. Pe langa aceasta rugaciune care se spune in fiecare zi, cei care isi doresc o familie, este bine sa mai citeasca Paraclisul Maicii Domnului si Acatistul Sfantului Nicolae Episcopul Mirelor Lichiei, care este facator de minuni. Rugaciunea se citeste cu multa credinta in Dumnezeu:
 
Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, Cel Ce ai zis: "Căutati mai întâi Împărătia lui Dumnezeu, si toate celelalte se vor adăuga vouă", dăruieste-mi toate cele de trebuintă pentru a putea merge pe calea mântuirii.

În mâinile Tale este viata mea si fără Tine nu pot cunoaste nici împlinirea si nici bucuria cea adevărată. Stiind aceasta si având dorinta de a purta crucea căsătoriei, Te rog să mă ajuti să găsesc făptura potrivită mie alături de care să înfrunt marea vietii acesteia.

Ajută-mă, Doamne, ajută-mă, cum numai Tu mă poti ajuta. De multe ori ispita singurătătii mi-a rănit inima, de multe ori diavolul deznădejdii a lovit în poarta sufletului meu. De atâta durere, inima mea s-a strâns, si nu este nimeni care să îmi aline durerea.

La Tine alerg, Doamne, nădejdea mea, întărirea mea, lumina vietii mele. Ajută-mă să am o familie bineplăcută Tie, o familie peste care să se reverse multimea binecuvântărilor Tale.

Fereste-mă, Doamne, de tot răul. Fereste-mă si de o alegere gresită. Fereste-mă de minciuni, de răutate si de desfrâu. Să nu mă însele frumusetea cea degrab trecătoare, ci să caut mai ales frumusetea sufletească. Să nu mă orbească dragostea pătimasă si nici să nu mă biruie patimile si poftele.

Tu stii, Doamne, nepriceperea si slăbiciunea mintii mele. Izbăveste-mă prin harul Tău de neputintele care mă apasă.

Vino în ajutorul meu, Iubitorule de oameni! Dăruieste-mi întelepciune si răbdare. O, grea este crucea răbdării, si greu îmi este să nu fiu covârsit de ea. Dar în Tine îmi pun nădejdea.

Ajută-mă, Doamne, să iubesc Biserica, să stărui în rugăciune si să am râvnă pentru împlinirea poruncilor Tale. Să mă spovedesc ori de câte ori umbra păcatului va tulbura mintea mea, mai înainte ca gândul murdar să devină faptă. Dăruieste-mi ca primind dezlegare de păcate să-mi îndrept viata după cum Îti este bineplăcut Tie.

Fă să-mi fie mie familia cale de mântuire, cale de bucurie. Să nu caut împlinirea cea înselătoare cu care mă ademeneste această lume, ci să caut dragostea pe care ai binecuvântat-o la nunta din Cana Galileii.

Să îmi fie familia prilej pentru a-Ti multumi în fiecare zi. Si la vreme potrivită, dăruieste-mi, Doamne, copii credinciosi si sănătosi, care să ducă o viată curată si sfântă.

Rugători aduc pentru mine pe toti sfintii, pe mai marii cetelor îngeresti, pe Înaintemergătorul Tău, pe înteleptii Apostoli, si împreună cu acestia pe Preacinstita si Preacurata Maica Ta, ale căror rugăciuni primeste-le, Milostive Hristoase al meu, pentru folosul meu si pentru mântuirea mea.

Că Tu Însuti esti, Bunule, sfintirea si luminarea sufletelor noastre si Tie după cuviintă, ca unui Dumnezeu si Stăpân, toti slavă Îti înăltăm, în toate zilele. Amin.


Rugaciunile trebuie sa fie insotite de post in zilele de luni, miercuri si vineri, iar posturile de peste an trebuie tinute in totalitate.

 

 
Alte articole din RUGACIUNI PENTRU CASATORIE
Rugaciunea fetelor singure care vor sa se casatoreasca

Rugaciunea fetelor singure care vor sa se casatoreasca

Rugaciunea aceasta este foarte folositoare fetelor singure care nu au nici un suflet alaturi si isi doresc din toata inima sa gaseasca un sot si sa se ...

Rugaciunea sotilor

Rugaciunea sotilor

Bunul Dumnezeu ne indeamna sa ne rugam unul pentru altul pentru a spori in dragostea pentru El si pentru a spori in dragostea noastra. Rugaciunea soti ...

COMENTARII:
 • 1. asda247 pe 24 Martie 2024 16:55

  ZI BUNA SI BINE AȚI VENIT LA ASDA FINANCE LTD
  Ai nevoie de finanțare 100%? Pot să vă rezolv nevoile financiare cu o problemă a spatelui cu o rată a dobânzii de 3%. Indiferent de circumstanțele dvs., lucrător pe cont propriu, pensionar, aveți un rating de credit slab, vă putem ajuta. rambursare flexibilă, Contactați-ne la:
  asdaservices24@gmail.com
  (WhatsApp) +2348151245121
  Aplică acum pentru toate tipurile de împrumuturi și obține bani urgent!
  * Înființarea unei francize
  * Achiziție de afaceri
  * Expansiunea afacerii
  * Proiect de capital/infrastructură
  * Achizitie imobiliara comerciala
  * Executarea contractului
  * Finanțarea comerțului etc.
  Salutari,

 • 2. Ivonne Adams pe 30 Ianuarie 2024 11:42

  Sfat pentru a-ți salva căsnicia și pentru a-ți recupera fostul iubit/iubita, contactează drtrustspelltemple@gmail.com sau WhatsApp +14242983869 pentru Iubire eficientă urgentă. Vrăjiți pentru a vă recupera fostul iubit sau pentru a vă salva căsătoria rapid, iar rezultatul său este garantat 100%.

  Vreau să-i mulțumesc Dr Trust pentru că mi-a adus înapoi fostul soț. Nimeni nu m-ar fi putut face vreodată să cred că articolul pe care urmează să-l scriu va fi de fapt scris într-o zi. Eram cel mai mare sceptic din lume. Nu am crezut niciodată în vrăji magice sau ceva de genul acesta, dar o sursă de încredere (un coleg foarte apropiat) mi-a spus că Trust este o persoană foarte dedicată, talentată și talentată, a fost unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-am avut vreodată. Terminat. Viața mea amoroasă era în prăbușire, trecusem prin două divorțuri și eram în pragul unui al treilea. Pur și simplu nu am putut face față unui alt divorț și am vrut să încerc mai mult ca relația noastră să funcționeze, dar soțului meu nu părea să-i pese. și s-a despărțit din nou de mine. Am fost confuz și nu știu ce să fac din nou, mai degrabă ei să ia legătura cu Dr Trust. A făcut o vrajă de dragoste care l-a făcut pe soțul meu să se întoarcă la mine. Acum suntem foarte fericiți de noi înșine. Dr Trust îl face să realizeze cât de mult ne iubim și avem nevoie unul de celălalt. Acest bărbat este pentru REAL și pentru bine, de asemenea, te poate ajuta să-ți repari relația ruptă. Mi-am revenit soțul! A fost ca un miracol! El a vrut brusc să meargă la consiliere matrimonială și ne descurcăm foarte, foarte bine în viața noastră amoroasă. a lua legatura

  E-mail: drtrustspelltemple@gmail.com

  WhatsApp: +14242983869

  Pagina Facebook: https://facebook.com/trustspelltemplez

 • 3. Balaș Marian pe 11 Ianuarie 2024 18:41

  Caut femeie singură pentru o relație serioasa mă puteți suna la nr 0774072659 sau îmi puteți da mesaj pe acest nr

 • 4. Tereza pe 18 Noiembrie 2023 21:08

  Mai oameni buni nu mai postați anunțul lui Balaș Marian că este un mincinos are femeie acasă și el caută femei să profite de ele și să le țină de servitoare atât este un mincinos ordinar și pe mine ma păcălit sunt Tereza și a umblat cu mai multe vrea să le păcălească că va ia de neveste și apoi își bate joc de voi femeilor acest afemeiat ordinar vă rog mult nu mai postați când el dă anunț că el este însurat de 8 ani de zile și a dat anunț în această lună cu femeie acasă că și eu tot de aici lam găsit am crezut că este om serios dar este un mincinos ordinar eu mam întâlnit cu el și să vă spun adevărul este și impotent nu este în stare de nimic este un jeg de om se îmbracă curat că îl îngrijește femeia lui dar pute nu poți sta lângă el mă numesc Tereza

 • 5. Balaș Marian pe 08 Noiembrie 2023 16:53

  Nu mai este valabil anunțul mam căsătorit .ștergeți anunțul

 • 6. Marian Balas pe 08 Noiembrie 2023 16:49

  Nu mai este valabil anuntu

 • 7. Balaș Marian pe 02 Noiembrie 2023 11:18

  Marian văduv 53 ani caut femeie 48/51 ani divorțată fără copii și sa aibă casa sa stam împreună sa întemeiez o familie un cuplu fericit sunt un om simplu iubitor tandru etc după decesul soției am fost dat afara din casa acum stau cu chirie aștept sa fiu contactat de doritoare la nr 0774072667 doamne ajuta aștept răspuns prin mesaj sau apel

 • 8. Elis Codruț Vasile pe 31 Decembrie 2022 21:23

  Singur fără obligați caut femeie până în 40 ani ceva serios
  Locuiesc în chirie in bucurești pot fi contactat la nr 0731640388

 • 9. Doreen pe 02 Mai 2022 17:08

  Soțul meu de 10 ani de căsnicie care trăiește împreună mi-a frânt inima și a decis să merg după o altă doamnă, mi-a fost zdrobit când soțul meu m-a părăsit, dar un prieten de-al meu mi-a dat contactul acestui om puternic, Mare Mutaba, iar acest bărbat a spus că o va face. Ajută-mă și soțul meu care m-a părăsit se va întoarce la mine în 48 de ore și am făcut tot ce mi-a cerut să fac și, în mod surprinzător, soțul meu s-a întors la mine cu inima plină de dragoste și atenție, toate acestea pentru tine, domnule, dacă vrei ajutorul lui, adaugă-l pe WhatsApp: 2348054681416 sau e-mail-i pe adresa lui de e-mail: greatmutaba@ gmail .com

 • 10. Robert pe 18 Aprilie 2022 01:54

  Caut relație serioasă

 • 11. Ghita pe 21 Ianuarie 2022 09:38

  Bună sunt un băiat singur de la tara am ajuns la 40 de ani sunt singur și aj dori sa pot întemeia o familie.as dori sa întâlnesc o fata serioasa cu frica de Dumnezeu sa putem întemeia o familie.
  Despre mine:
  Niciodată casatorit
  Servici
  Singur la părinți
  Creștin ortodox
  Nu fumez
  Nu consum alcool nici cafea
  Mai multe la adresa de mail
  ghita.gheorghita2@yahoo.com
  Dumnezeu sa ajute.

 • 12. Doreen pe 02 Decembrie 2021 17:49

  Serios, vreau să-i mulțumesc lui greatmutaba pentru că a făcut o vrajă de dragoste care l-a adus înapoi pe fostul meu iubit, mulțumesc domnule, trimiteți-i un e-mail dacă aveți nevoie de ajutor: greatmutaba @yahoo.com sau adăugați-l pe WhatsApp 2348054681416

 • 13. Ghita pe 28 Aprilie 2019 10:17

  Adresa mea de mail este. ghita.gheorghita2@yahoo.cim

 • 14. Ghita pe 28 Aprilie 2019 10:12

  JRISTOS A INVIAT.Sunt ghita si viata trece aj dori sa ppt intemeia o familie cu frica de Dumnezeu sunt mecasatorit nu am fost si aj dori sa intilnesc o fata sincera care sa vrea sa locuiasca la tara.virsta mea este 38. Nu am vicii.

 • 15. Alexandru 11 pe 06 Decembrie 2018 15:07

  Buna! Numele meu este Alexandru si as dori sa mi găsesc jumătatea ! As dori o femeie cu frica de Dumnezeu gospodină intelegatoare si sufletistă si la bine si la rău să mergem mai departe în viață ! Nr meu: 0725266130 Doamne ajută la toți și numai bine

 • 16. Un Suflet pe 31 Octombrie 2018 19:19

  Doamne ajuta!
  Doamne,
  dă-mi seninătatea de a accepta lucrurile pe care nu le pot schimba,
  curajul de a schimba lucrurile pe care pot să le schimb,
  şi înţelepciunea de a şti să le deosebesc.
  valerian.liviu@yahoo.com
  valerian.liviu23@gmail.com
  Caut un suflet credincios ,un om simplu !
  Doamne ajuta!

 • 17. Daniel pe 24 Iunie 2018 16:33

  Tanar 30 ani, serios,cu studii superioare,linistit,job stabil, cu mult bun simt si cei 7 ani de acasa, sunt o persoana credincioasa si cu frica de Dumnezeu, realizat pe plan profesional si material,dar nu am gasit aceel echilibru care trebuie sa existe intre viata personala si cea profesionala,am pus accentul pe cea profesionala si timpul a zburat.Caut o domnisoara de varsta apropiata,care sa isi doresca o relatie bazata pe incredere,respect,iubire si sa isi intemeieze o familie, nu caut aventuri.Ca si orice om am atat calitati cat si defecte, nu sunt perfect si nici nu pretind perfectiune. Nu caut aventuri,imi doresc ceva serios si de durata,inclusiv casatorie, sunt ardelean,deci nu conteaza zona pentru mine,apreciez bunul simt si educatia,deci daca consideri ca iti doresti asa ceva, ma poti contacta la email: daniel.bucur88@yahoo.com

 • 18. Ghita pe 10 Iunie 2018 19:17

  Buna sunt Ghita am 37 de ani.
  Sunt un baiat singur de la tara si aj dori sa pot intemia o familie bine placuta lui Dumnezeu.Nu fumez nu cunsum alcool.............
  Aj dori sa intilnesc o fata sincera sa doreasca sa locuiasca la tara.adresa de mail este ghita.gheorghita2@yahoo.com
  Sunt din jud Alba

 • 19. Marian Balas pe 10 Aprilie 2018 08:39

  Ma numesc Marian 47 ani vaduv din Bucuresti caut jumătatea femeie simpla vîrsta 39_50 ani văduva divortata din bucuresti sa întemeiem o familie si sa locuim împreună La ea o familie bazată pe sinceritate intelegere iubire fericire sunt un om calm iubitor tandru romantic iubesc femeia o respect Si o consider egala cu bărbatul nu o jignesc nu o rănesc urăsc ceartă si violenta doritoarele ca vor o familie alaturi de mie nepot suna pe nr 0721 666 676

 • 20. Valentin pe 22 Martie 2018 14:52

  Valentin. 39 ani, din Bucuresti, studii superioare, nu am mai fost casatorit, nu am copii si ma intereseaza o d-ra draguta in varsata de 30-39 ani in vederea casatoriei. Evident crestin-ortodoxa, harnica, serioasa si dornica sa intemeieze o familie. Posed locuinta si servici bun. Imi puteti scrie la adresa dumitrache.valentin@gmail.com

 • 21. Andreisv pe 08 Martie 2018 18:32

  Buna ma numesc Andrei am 28 ani sunt din Suceava si caut o fata cu care pot fi impreuna nu beau alcool nu fumez dar vreau ca bunu Dumnezeu sa mi dea acea fata cu care eu voi fi impreuna m am saturat sa fiu singur sa nu am pe nimeni:"((lucrez nr meu de mobil0752065997poate vre un suflet curat este si pentru mine sau adresa mea de facebook Andrei Narcis Plescaciuc

 • 22. Marian Balas pe 06 Martie 2018 11:35

  Marian 47 ani vaduv din Bucuresti caut jumatate femeie din bucuresti vîrsta 39_50ani pentru antemeia o familie bazată pe intelegere sinceritate si sa locuim împreună La ea sunt un om calm linistit iubitor tandru romantic si anti alcolic urăsc minciuna îmi place sinceritatea numi place ceartă nu rănesc nu jignesc femeia îmi place sa o iubesc si o respect doritoarele care isi doresc o familie fericita si plina de iubire ma poate suna la nr 0721 666 uit doamne ajuta amin astept un semn divin si un pic de speranta divina amin

 • 23. Andreisv pe 04 Martie 2018 11:22

  Buna ziua numele meu este Andrei Narcis as dori din suflet sa gasesc o fata serioasa din Suceava cu care pot avea o relatie serioasa eventual sa ne casatorim nu stiu parca sunt blestemat nici o fata nu ma vrea lucrez am serviciu meu dar nu am cu cine sa fiu impreuna am 28ani daca este o fata cu care pot vorbi serios sa ma sune pe numaru meu de mobil0752065997 rog nu va bateti joc de mine ca exista un Dumnezeu sus care le vede pe toate nu cer averi nu caut aventuri caut o relatie serioasa pentru am putea fi impreuna nu cred ca cer prea multe va multumesc din suflet sunt din Suceava am si adresa de facebook Andrei Narcis Plescaciuc pana la urma nu conteaza cum arati conteaza sa ai suflet eu cred ca asa este nu?Doamne ajuta ma sa mi gasesc acel suflet bun

 • 24. Ionut24 pe 03 Martie 2018 22:25

  Buna, ma numesc Ionut, sunt din Roman, judetul Neamt, am 35 de ani, am absolvit facultatea de litere, sunt un baiat sincer, de incredere, nu fumez, nu consum alcool, cuminte, tandru, doresc sa cunosc o fata serioasa, cu un suflet bun, fara obligații cu vârsta între 29-35 de ani, dispusa pentru o relatie serioasa de prietenie in vederea casatoriei, nu caut aventuri, cine doreste sa ma cunoasca, pot fi contactat la numarul de telefon 0740418685, nu raspund la numere private, rog seriozitate.

 • 25. Andrei pe 27 Feb 2018 21:03

  Buna seara ma numesc Andrei am 28ani sunt din Suceava am avut o relatie tot pe situ asta dar nu a mers pentru parintii ei se baga intre noi doi .Vreau din suflet sa gasesc o fata cu suflet si sa ma iubeasca cu adevarat eu sunt din Suceava si lucrez daca este o fata care vrea intradevar sa vorbim si sa avem o relatie serioasa sa ma dune sau poste un mesaj sa mi dea Andrei Narcis ma numesc numaru meu de mobil 0752065997 ma poste suna oricand Ca' nu mi place sa fac mistoDumnezeu ma vede Ca' nu Mint tot ce am zia aici e adevarat

 • 26. Marian Balas pe 21 Feb 2018 21:58

  Marian 48 ani vaduv din Bucuresti caut jumătatea femeie văduvă divortata virsta 39_50ani din bucuresti sa întemeiem o familie si sa locuim împreună La ea sunt un calm linistit sincer iubitor tandru romantic doritoarele care doreste o familie fericita bazată pe sinceritate si intelegere ma pot contacta nr meu 0721 666 uit doamne ajuta amin

 • 27. Giony pe 04 Feb 2018 12:01

  Giony divortat caut o domnita din București
  Eu am 48 ani locuiesc in sectorul 2.dorinta mea este sa aiba si ea serviciu.multumesc telefon 0726943365.

 • 28. Mihai. Catalyn. pe 01 Decembrie 2017 00:21

  Buna, Vreau sa vorbesc cu o fata pentru intemeierea unei familii fericite. Ma numesc Mihai Catalin, am doua prenume, 43/1.71/65, serios, sincer, saten, caprui, nefumator, nealcoolic, in zodia pesti. Locuiesc in Bucuresti, in zona Titulescu - Piata Victoriei. Telefon: 0724718770. Adresa de e-mail: catalyn774@yahoo.com Astept mesajul tau, Mihai.

 • 29. Un Suflet pe 30 Noiembrie 2017 16:06

  Doamne ajuta!
  Doamne,
  dă-mi seninătatea de a accepta lucrurile pe care nu le pot schimba,
  curajul de a schimba lucrurile pe care pot să le schimb,
  şi înţelepciunea de a şti să le deosebesc.
  valerian.liviu@yahoo.com
  valerian.liviu23@gmail.com
  Caut un suflet credincios ,un om simplu !
  Doamne ajuta!

 • 30. P.M. pe 19 Noiembrie 2017 19:34

  Mai exista vreo fata ce nu fuge de conceperea copiilor oricati ar fi ei la numar si sa fie si ortodoxa?daca da,preda1985@yahoo.com este adresa mea de contact!multumesc!

 • 31. Luchian Marius pe 18 Noiembrie 2017 14:24

  imi doresc o fata iubitoare asa cum e la tel 0721828717,,,,Nici nu stiu cum sa incep, prin ce metoda sa incep o declaratie de dragoste pentru tine, inimioara mea.Sunt atat de multe de spus, de aratat, de explicat...cert este ca traiesc cea mai frumoasa etapa din viata mea, traiesc cea mai frumoasa poveste de dragoste si toate astea datorita tie. Cuvintele, uneori, nu sunt de ajuns, dar in momentul de fata, nu iti pot spune tot ce simt decat asa.Te-am iubit, te iubesc si te voi iubi pentru tot restul vietii mele...nu stiu daca ma intelegi, nu stiu daca crezi cu adevarat in vorbele mele, dar sunt sigur ca macar te pun pe ganduri. Imi amintesc si acum, prima noastra intalnire "amicala", trebuie sa recunoastem, nici unul dintre noi nu ne asteptam la ceva mai mult de atat.Cand ochii nostri au facut cunostinta, parca toata lumea mea s-a schimbat.Am vazut in tine, tot ce imi doream sa vad vreodata intr-o femeie.Caracter, feminism, orgoliu si pe deasupra o inima MARE. Spun asta pentru ca stiu ca ai trecut si in continuare treci prin multe etape, mai putin usoare ale vietii tale.Spun asta pentru ca de fiecare data ai gasit puterea in interiorul tau sa ierti, sa uiti, sa treci peste, sa te ridici, sa te stergi si sa o iei de la capat.Din ziua aceea, tu pentru mine ai inceput sa reprezinti INTREGUL.Am incetat sa ma mai gandesc la mine si deja ma gandeam la noi, am incetat sa mai vreau sa fac ceva pentru mine si am inceput sa fac pentru noi.Am realizat intradevar ce inseamna sa iubesti, sa fi iubit...cat de frumos si de minunat este ca persoana draga sa te astepte acasa.Cat de frumos si de minunat e sa stai cu persoana iubita 24/24 si sa nu te plictisesti nici macar o secunda.Cat de frumos si de minunat este sa fi sprijinit, sustinut si inteles in momentele grele din viata ta, de catre persoana iubita.Doar tu m-ai invatat sa fiu calm, rabdator, optimist si sa am incredere ca totul va fi bine.M-ai adus in acel stadiu,in care de multi ani incoace, mi-as fi dorit sa fiu.Acela de a visa la o familie, acela de a lupta pentru iubire... Te ador!!!

 • 32. marian78 pe 29 Octombrie 2017 16:14

  Buna sant marian locuiesc in germania simi doresc sa gasesc o fata de varsta apropiata ptr o relatie de lunga durata eventual casatorie cu frica de d-zeu si fara vici sa fim impreuna si sa intemeiem o fam serioasa rog seriozitate.

 • 33. Gigi pe 03 Octombrie 2017 10:51

  Gigi caut domnita din Bucuresti.40-46 ani.serioasa si gospodina.sa aiva serviciu.eu locuiesc in Bucuresti zona obor.tel.meu 0726943365.

 • 34. 555700 pe 08 Septembrie 2017 14:19

  Buna ma numesc grigore asi dori sa cunosc o fata sunt din sibiu nr.tef 0748673885

 • 35. Gelu pe 15 Iulie 2017 17:07

  Gelu din Bucuresti 48 ani om calm singur.caut domnita serioasa din Bucuresti.telefon 0726943365.

 • 36. Mihai pe 06 Iulie 2017 01:27

  Buna,
  Mi-ar face placere sa cunosc o fata serioasa si sincera pentru o relatie serioasa, pentru a forma o familie. Ma numesc Mihai Catalin, am doua prenume, 1.71m, 65 kg, serios, sincer, saten, caprui, nefumator, nealcoolic, in zodia pesti, gospodar fiindca locuiesc singur la bloc, crestin ortodox. Locuiesc in Bucuresti, in zona Titulescu - Piata Victoriei.
  Adresa de e-mail: catalyn774@yahoo.com
  Astept mesajul tau, Mihai.

 • 37. Ionel1982 pe 20 Iunie 2017 01:44

  Buna, ma numesc Ionut, sunt din Roman, judetul Neamt, am 34 de ani, 1,87/98 kg, par saten, ochii caprui.Am absolvit facultatea de litere, cadru didactic, sunt un baiat serios, sincer, de incredere, nefumator, nealcoolic, tandru, bland, cuminte, sufletist, afectuos fidel, crestin ortodox, fara obligatii, necasatorit niciodata, imi place sa citesc, plimbarile in aer liber, calatoriie, imi place sa gatesc. Doresc sa cunosc o fata serioasa, de incredere, cu suflet bun, cu varsta cuprinsa intre 28-34 de ani,fara obligatii, crestina ortodoxa, dispusa pentru o relatie serioasa de prietenie in vederea casatoriei, bazata pe incredere, respect, intelegere, armonie, fidelitate, dragoste adevarata nu caut aventuri, Cine doreste sa ma cunoasca pot fi contactat cu incredere la numarul de telefon 0740418685 iar adresa mea de e-mail este ionut_antochi@yahoo.com, nu raspund la numere private. Rog seriozitate

 • 38. floryn pe 10 Mai 2017 19:58

  Domn serios,43,necasatorit,fara obligatii,situatie decenta,din fanilie cu respect,CAUT doamna serioasa compatibila pentru a avea un copil,eventual casatorie s au relatie serioasa daca exista compatibilitate,rog raspuns serios numai telefonic cu sms si concret,iar daca voi considera raspunsul serios te voi contacta telefonic 0764619349

 • 39. Grigore35 pe 01 Mai 2017 06:44

  Buna sunt in cautarea unei domnisoare care vrea o relatie sunt din sibiu care dorește nr tef 0748673885

 • 40. pavel_florin2006@yahoo.com pe 30 Aprilie 2017 15:13

  Bine , păi nu știu cum să incep , numai faptul că mă gândesc la tine îmi luminează fața, simpla ta prezenta mă face să cred că viața este deja completă, știu că nu ti-a fost ușor deloc și în momentul in care mă uit la ochii tai mari și frumoși simt că trebuie sa fac in asa fel încât să simt că viața are sens și culoare. Ai nevoie de de sclipirea aceea unica in ochii care te definește, care te ambiționează sa mergi înainte. Tot ce ai nevoie este de dragoste, nu de simple cuvinte, ci de sufletul acela pereche pe care îl aștepți sa-ti însenineze viața atât de tare cum nu a fost vreodată! Tot ce ai nevoie este de iubire pura arătată prin gesturi, nu prin vorbe! Să ieșim sa ne uitam la un film ? Nu! Noi sa fim unul din acele filme perfecte de dragoste pe care ni le-am dorit mereu sa le trăim, să te fac sa arzi mereu când te sărut lent și pasional, să te fac sa te simți în siguranță numai când te îmbrățișez strâns și îți șoptesc la ureche cu o voce lentă și spusa din tot sufletul: TE IUBESC!!!!!! Nu-mi pot imagina nimic mai frumos decât ziua în care o să ne uitam unul la altul și o să începem să plângem ca doi idioți de fericire ! Să ne luăm în brate și să nu ne mai dăm drumul vreodată! 0749941691. Florin din Iași

 • 41. Ionut88 pe 30 Aprilie 2017 08:58

  Buna ma numesc Ionut sunt din Constanta am 29 ani! Sunt in cautarea femeii cu care as putea sa intemeiez o familie.nu consum alcool si nu am alte vicii!pe Facebook ma puteti gasi (ionut busu busuioc) multumesc si Doamne Ajuta!

 • 42. Maran Balas pe 24 Aprilie 2017 07:27

  Marian 47 ani.82cm 87 kg vaduv din Bucuresti caut jumătatea femeie vîrsta 39-50ani tot din bucuresti sa întemeiem o familie fericita si plina de iubire intelegere si sa locuim împreună La ea sunt un om simplu calm linistit iubitor tandru romantic doamne dami si mie un suflet de femeie doritorele pot suna 0721 666 676 doamne ajuta amin

 • 43. Maran Balas pe 21 Aprilie 2017 10:01

  Marian 47 ani 1.82cm 87 kg vaduv din Bucuresti caut jumătatea femeie 39_48 ani tot din bucuresti sa întemeiem o familie si sa locuim împreună La ea sunt un om simplu calm linistit iubitor tandru romantic doritoarele care doresc o familie fericita sa sune la nr 0721 666 676 doamne ajuta poate o femeie exista pe aici prin bucuresti amin

 • 44. Gelu pe 19 Aprilie 2017 12:41

  Barbat calm.47ani doresc sa cunosc din Bucuresti o domnita. 35-45cu serviciu si de incredere telefon 0726943365.amin

 • 45. Ghita pe 17 Aprilie 2017 21:13

  Bună sunt Ghiță din jud alba aj dori cu ajutorul lui Dumnezeu aj vrea sa găsesc o fata sincera. Am 35 de ani și aj vrea sa întemeiez o familie cu frica de Dumnezeu. M
  Nu am fost căsătorit. Nu fumez nu consum alcool. Aștept sa scrieți pe Mail "ghiță.gheorghita2@yahoo.com"

 • 46. VASILE pe 14 Aprilie 2017 15:14

  BUCURESTI ZONA CENTRALA ! Sunt un barbat misto cu multe calitati dar si cu defecte ,1,75,80 kg,romantic ,pasional,de incredere .Imi doresc sa intalnesc o femeie fara vicii,draguta,feminina,iubitoare ,sa isi doreasca o familie .specialman207@gmail.com

 • 47. Cristian pe 11 Aprilie 2017 21:58

  Caut partenera de viata 25-41 ani, Bucuresti si apropiere pentru o relație serioasă. O 726 936539 Multumesc Doamne pentru tot!

 • 48. cypryus79 pe 10 Aprilie 2017 13:56

  Buna!Ma numesc Ciprian am 37ani, sunt din Neamt si doresc cunostinta cu doamna/domnisoara cu varsta intre 30-42 nu conteaza orasul sau distanta.Pentru inceput putem fi amici, sa ne cunoastem,sa vedem ce lucruri in comun avem...etc. As putea spune aici ca sunt romantic,sufletist etc Dar cel mai bine va las pe voi sa aflati daca v-am starnit curiozitaea scriind la adresa de e-mail : toma7ciprian@yahoo.com

 • 49. Florin loghin pe 09 Aprilie 2017 22:06

  Tanar 30 de ani inalt dragut sincer sufletist cu un copil locuiesc la tara doresc sa cunosc i fata serioasa poate sa aiba si un copil sa locuieasca l s mine pentru casatorie tele 0742125929

 • 50. Marian Balas pe 28 Martie 2017 06:38

  Marian 47 ani din Bucuresti vaduv caut jumătatea femeie tot din bucuresti vîrsta 39_46 ani sa întemeiem o familie si sa locuim la ea acasa sunt un om splu calm linistit iubitor tandru romantic poate o femeie va exista cu adevarat intresata sa ma sune nr 0721 666 676 doamne ajuta

 • 51. liviu328 pe 27 Martie 2017 14:05

  liviu,33 ani doresc sa cunosc o fata sincera si de ancredere pt casatorie ,din iasi sau apropiere de iasi,,,astept sms la 0747548504

 • 52. Marian Balas pe 21 Martie 2017 17:09

  Marian 47 ani vaduv din Bucuresti caut jumătatea femeie vîrsta 39_46 ani care doreste o familie fericita si sa locuim la ea sunt un om simplu iubitor tandru romantic numi place ceartă si etc doritoarele care vor o familie si sa stie in poza nus fotogenic in realitate arat altfel nr meu 0721 666 doamne ajuta

 • 53. Gelu pe 21 Martie 2017 16:39

  Gelu divortat47ani om calm doresc o domnita fara obligati..eu sunt din bucuresti doresc pe linga Bucuresti sa fie doamna 38-47. Telefon 0726943365doamne ajuta amin

 • 54. r V Liviu pe 20 Martie 2017 20:26

  valerian.liviu@yahoo.com
  Email
  Dumnezeu sa va aduca in suflet un suflet la toti !
  Si imi pare rau daca am suparat sau ofensat pe cineva aici , Doamne Ajuta!

 • 55. liviu pe 20 Martie 2017 19:56

  Numele meu este R V .Liviu, am nevoie de un suflet cald, un om, am 31 de ani, poate nu-s intr-o forma incare sa imi fac o descriere , dar din suflet tastez , Doamne te rog, da=mi putere sa pot iubi , simti ,trai, daca exista un suflet care simte ce este in sufletul meu il rog din suflet .. cauta-ma . 0765662678

 • 56. Adi pe 20 Martie 2017 10:45

  Bună.sunt Adrian sunt din Brăila. Caut o relație serioasa cu o fata pină în 40 de ani. 0751607805

 • 57. Gelup pe 09 Martie 2017 10:43

  Doresc sa cunosc in domnul sa cunosc o domnita credincioasa.am 47 ani 1.77 din Bucuresti om calm.iubitor. doresc o familie cu frica de Dumnezeu.amin tel
  0726943365.Gelu

 • 58. Gelu pe 08 Martie 2017 14:43

  Caut o domnita pentru casatorie sa fie femeie credincioasa.Gelu 1'76 om calm de casa.telefon 0726943365.doamne ajuta mi.

 • 59. Mihai pe 07 Martie 2017 23:12

  Buna, Poate aici, in acest mediu sunt fete serioase si cu ganduri sincere. Vreau sa vorbesc cu o fata pentru intemeierea unei familii fericite. Ma numesc Mihai Catalin, am doua prenume, 43/1.71/65, serios, sincer, saten, caprui, nefumator, nealcoolic, in zodia pesti. Locuiesc in Bucuresti. Telefon: 0729627719. Adresa de e-mail: catalyn774@yahoo.com Astept mesajul tau, Mihai.

 • 60. Sorin pe 03 Martie 2017 11:28

  Sorin 47 ani din Bucuresti.om calm de casa.iubitor.frica de Dumnezeu.caut domnita credincioasa in Dumnezeu.pentru casatorie.rog seriozitate
  Din Bucuresti virsta39-47.Doamne ajuta
  Telefon.0726943365.

 • 61. Sorin pe 01 Martie 2017 12:08

  Sorin 47 ani om calm.iubitor.doresc sa intemeiez o familie bine placuta lui Dumnezeu alaturi doresc o domnita credincioasa.din Bucuresti.telefon0726943365 doamne ajuta.

 • 62. Sorin pe 27 Feb 2017 13:35

  Sorin 47ani 1.77 saten doresc sa cunosc o domnita 40-47 credincioasa.pentru casatorie.sunt din Bucuresti.telefon 0726943365.

 • 63. Iancu bogdan pe 26 Feb 2017 11:59

  Buna numele meu este bogdan am 33 anisunt din Rosiori de Vede jud telorman sunt aici sami caut jumatatea doresc seriozitate si sinceritate amin dumnezeu sami ajute 0746778938

 • 64. Sorin pe 25 Feb 2017 11:09

  Sorin barbat 47 ani din Bucuresti.om calm.tandru .iubitor.doresc sa cunosc o domnita credincioasa .evlavioasa.harnica.pentru a intemeia cu voia lui Dumnezeu o familie.in virsta de :39-47ani telefonul meu este:0726943365.Doamne ajuta.

 • 65. Niku pe 21 Feb 2017 12:27

  Buna ziua sunt un baiat bun vreau sa imi caut perechea in varsta de 18-26 ani sunt din judetul Teleorman am 23 ani si sunt dispus la ori ce ora cu un telefon 0744986459 astept telefon

 • 66. Sorin pe 21 Feb 2017 11:33

  Sorin 47 ani fost casatorit 20 ani divortat in prezent ...om calm .iertator.iubitor cum zice biblia doresc o casatorie cu o domnita evlavioasa.credincioasa.eu sunt din Bucuresti dar nu conteaza .astept jumatea..care dupa voia lui Dumnezeu.

 • 67. Titel pe 16 Feb 2017 13:13

  Titel baiat bun 45ani lucrator comercial doresc sa cunosc o domnita credincioasa in vederea casatoriei.virsta 38 45ani telefonul meu este :0726943365 sa dea bunul Dumnezeu.

 • 68. Gelu pe 14 Feb 2017 10:36

  Gelu 47 ani divortat din Bucuresti om simplu calm linistit iubitor tandru romantic caut femeie pentru casatorie virsta 39-47ani din Bucuresti rogsrriozitate nr meu:0726943365
  Doamne ajuta

 • 69. stoicamihaita pe 11 Feb 2017 18:59

  BUNA MIHAIELA AI 37DE ANI SI UN COPIL DE 12 ANI SI VREI SA GASESTI JUMATATEA ,STOICA MIHAITA 41 ANI STAU LATARA APROAPE DE BUCURESTI SI CAUT JUMATASTE DACA VREI SA VORBIM DECAT PRIN TELEFON ,0727831462,EMAIL.CATRE,SLEMOL@.YAHOO.COM

 • 70. Maran Balas pe 04 Feb 2017 00:31

  Marian 47 ani vaduv din Bucuresti caut jumătatea femeie tot din bucuresti 39_47ani femeie serioasa de casa cu un copil sunt un om om simplu linistit calm iubitor tandru romantic vreau sa intemeiez o familie bazată pe incredere sinceritate fericire si sa lovim împreună la ea rog seriozitate nr de contact este 0736921352doamne ajuta amin

 • 71. Maran Balas pe 28 Ianuarie 2017 07:47

  Marian 47 ani vaduv din Bucuresti caut jumatatea din Bucuresti femeie cu un copil vîrsta 39_47 ani ca singurătatea ma distruge si putem locui împreună la ea doamne ajuta nr de contact al meu este 0736921352 doamne ajuta

 • 72. Gelu Stancu pe 27 Ianuarie 2017 09:56

  Stancu Gelu telefon0726943365.amin.

 • 73. Gelu Stancu pe 27 Ianuarie 2017 09:50

  Barbat 47 ani din BUCURESTI .Agent de paza magazin.1.76cm.ochi albastri.saten.doresc femeie ptr. Casatorie gospodina.iubitoare. amin.

 • 74. Gelu Stancu pe 24 Ianuarie 2017 21:18

  Gelu divortat 47 ani din bucuresti caut jumatatea femeie virsta 46 ani serioasa nr de contact al meu este .0726943365

 • 75. Ionut34 pe 21 Ianuarie 2017 23:38

  Buna, ma numesc Ionut, sunt din Roman, judetul Neamt, am 34 de ani, 1,87/98 kg, par saten, ochii caprui.Am absolvit facultatea de litere, sunt cadru didactic, sunt un baiat serios, sincer, de incredere, nefumator, nealcoolic, tandru, bland, cuminte, sufletist, afectuos fidel, crestin ortodox, fara obligatii, necasatorit niciodata, imi place sa citesc, plimbarile in aer liber, calatoriie, imi place sa gatesc. Sunt in cautarea unei relatii serioase de prietenie in vederea casatoriei, nu ma intereseaza aventurile. Doresc sa cunosc o fata serioasa, de incredere, cu suflet bun, cu varsta cuprinsa intre 28-34 de ani,fara obligatii, crestina ortodoxa, dispusa pentru o relatie serioasa de prietenie in vederea casatoriei, bazata pe incredere, respect, intelegere, armonie, fidelitate, dragoste adevarata, doresc sa cunosc o fata serioasa, sincera, sufetista sa isi doreasca asemenea o relatie frumoasa de prietenie in vederea casatoriei, nooumarul meu de telefon este 0740418685 iar adresa mea de e-mail este ionut_antochi@yahoo.com. Rog seriozitate.

 • 76. barzoiu pe 21 Ianuarie 2017 19:58

  buna ziua ma numesc aurel si caut o fata serioasa pt o relatie serioasa sau chiarcasatorie daca se poate nu caut aventuri cele care cauta aventuri le rog sa ma evite ma pot gasi la numaru de telefon 0769751433

 • 77. Alexandru pe 14 Ianuarie 2017 13:26

  Bărbat 30 de ani, cu serviciu stabil în Iași, 1,88 / 98 kg, romantic, idealist, liniștit doresc să cunosc o femeie credincioasă și cu suflet sensibil, între 25-35 de ani, pentru întemeierea unei familii și împlinirea Armoniei Ființei. Doamne ajută !

 • 78. Ioan pe 09 Ianuarie 2017 22:05

  Mai exista oare fete care isi doresc o familie adevarata , alaturi de care sa ramana la bine si la rau pana la sfarsit ?

 • 79. cum sa nascut o iubire si cum a murit un adevar pe 05 Ianuarie 2017 17:02

  CUM S-A NASCUT O IUBIRE SI CUM A MURIT ADEVĂRUL.
  TOTUL A INCEPUT CAND AM AUZIT DE EA.NU STIAM CINE ESTE SI NICI CUM ESTE. DAR AM SPERAT CU NERABDARE SA O CUNOSC.AM SPERAT ZI DE ZI CA O VOI CUNOASTE.PANA A VENIT ACEA ZI IN SUFLETUL MEU SE INTAMPLASE CEVA.CECA CU CARE NU MAI MA INTALNISEM SI AM VAZUTO.ERA O SUPERBA.UNA INOCENTA.O FIINTA CU CARE NU PUTEAI SA STAI MAI MULT DE CATEVA SECUNDE CA AVEA SA TE ENERVEZE LA MAXIM.DAR NU S-A ÎNTÂMPLAT ASTA.S-A ÎNTÂMPLAT SA-MI PLACA CHIAR SA DORESC SA STAU CU EA,MAI MULT DE MI-AR FI PERMIS TIMPUL. SI S-A INTAMPLAT AM STAT IN PREAJMA EI cât am putut de mult era INOCENTA DAR STIA SA SPOREASCA CURIOZITATEA.MA INEBUNEA CU FIECARE PRIVIRE PE CARE MI- O ARUNCA.PRIN EA AM DEVENIT SI EU DINTR-ODATA TIMID SI CURIOS IN ACELASI TIMP. IMI TULBURA MINTEA,NU MA PUTEAM CONCETRA,NU PUTEAM DORMI.ERA TOTUL SI PRETUTIDENI.INTR-O SEARA NU AM MAI PUTUT REZISTA,SIMTEAM CA EXPLODEZ SI AM INCERCAT SA VAD CE GANDESTE CU TOATE CA IMI ERA TEAMA SA NU MA REFUZE.AM PLECAT SPRE CASĂ SI FARA VOIE I-AM TRIMIS UN MESAJ:SIMT CA EXPLODEZ.CE AR FI DACA AI FACE TU PRIMUL PAS?TINEAM TELEFONUL IN MÂNA TREMURAND,IN ASTEPTAREA UNUI RASPUNS,CARE NU A INTARZIAT SA APARA!!!EU AM FACUT PRIMII PASI SPRE UȘA ACUM DEPINDE DE TINE,DACA TE INTORCI SAU NU,MERGEM LA O BERE SI CONTINUĂM DISCUTIA PSIHOLOGICĂ. ERA RASPUNSUL EI.ERAM INCA IN TAXI IN APROPIERE DE CASA EI.AM COBORAT NESTIIND IN CE PARTE SA MERG.ERAM TULBURAT.NU VROIAM SA INTRU IN CASA,IN MOTONIA DE ACOLO.ERA PREA FRUMOS ÎNCEPUTUL. VROIAM SA MA INTORC,DAR NU AM PUTUT,AVEAM OBLIGATIA PE CARE DACĂ NU LE-AS FI RESPECTAT,MI-AR FIINGREUNAT SITUATIA.INTR-UN TARZIU AM INTRAT IN CASA.SE PUTEA VEDEA FERICIREA,AURA DE FERICIRE CARE MA INCONJURA.DAR CE IMI MAI PASA DACA CINEVA SI-AR FI DAT SEAMA.ERA CEVA CE MA FACEA SI MAI PUTERNIC,MAI PLIN DE VIATA. NU- MI PASA DE NIMIC ERAM DIFERIT DE TOTI CEILALTI.ERAM FERICIT.EA PLECAND LA ȚARĂ A,AVUT UN ACCIDENT LA COLOANĂ FRACTURA-LUXATIE CU DEPLASARE DE BAZIN.S-A INTERNAT IN SPITAL CU SANSE MINIME DE RECUPERARE PUTEA SA RĂMÂNĂ PARALIZATĂ PE TOATĂ VIATA.NU M-AM LĂSAT BATUT SI AM LUPTAT IN CONTINUARE.URLA DE DURERE.M-AM DUS LA EA LA SPITAL SI O INCURAJAM. CAND PRIETENII MEI SE DUCEAU LA DISCO,NUNTI,CUMATRII EU MERGEAM LA EA LA SPITAL.STATEAM TOATA ZIUA AVAND GRIJA DE EA.I-AM RASPUNS INTR-O REPLICA" SOMNUL AR FI MAI DULCE DUPA UN DULCE SARUT DE NOAPTE BUNA!!!MI S-A RASPUNS, STIU.MAINE CAND NE VOM INTALNI NE VOM ZAMBI SI VOM VEDEA CE SE VA INRAMPLA.ASTA A FOST. CEVA CE NU MA LASAT SA DORM,CE M-A PUS PE GANDURI.CE AVEA EA ASA DE DIFERIT? BOALA- NICIODATA.NU M-AS FI GANDIT LA ASTA.CREDEAM CA E CEVA JOSNIC,FARA SCRUPULE SA O PARASESC.DAR NICIODATA NU POTI STII CE INTAMPINA VIAȚA. DIMINEAȚĂ AM PLECAT LA SPITAL CU INIMA TREMURAND. DORMEA,ERA ATAT DE FRUMOASĂ, IMI ERA TEAMA SA O ATING,ERA PENTRU MINE UN TEZAUR,DE CARE TREBUIAM SA AM GRIJA.ERA CEEA CE MA FACEA FERICIT,CE MA FACEA SA ZAMBESC.CUM AS FI PUTUT SA NU AM GRIJA DE CEEACE ERA MAI BUN DECAT MINE?AM îngenuncheat LANGA EASI AM MANGAIATO INDELUNG,PARCA MAINILE MI SE LIPISE DE CORPUL EI.NU MA PUTEAM OPRI.M-AM APLECAT SPRE EA SI AM SARUTATO,AM CONTINUAT IN SPERANȚA CĂ SE VA TREZISI VA DEDEA CA AM FACUT CEEA CE TREBUIE.DACA NU S-A INTAMPLAT AM LASATO SA DOARMA.CAND MA GANDEAM SA PLEC,M-A PRINS DE MÂNĂ SPUNANDU-MI BUNĂ DIMINEATA! DUPĂ UN AN DE LA ACCIDENT NE-AM CASATORIT TRAIND 12 ANI IMPREUNA.PARTIAL S-A RECUPERAT. DUPĂ 12 ANI EA A DAT DE GUSTUL BANILOR UMBLAND CU OAMENI DE AFACERI,NU O CONDAMN.EU UN BIET BARMAN NU AM AVUT BANUTI SA O PLIMB PRIN ȚĂRI STRAINE.DAR COSMARUL ACUM INCEPE PENTRU MINE,CAZAND IN DEPRESIE SI SUPARARILR AM FACUT O ARTERITA LA GAMBA STANGA.NETRATATA LA TIMP AM FACUT O CANGRENĂ. PREA TARZIU AMPUTATIE DE GAMBA.ACUM AM PROTEZĂ POT ZICE CA SUNT UN OM NORMAL. NUMAI CA ESTE PREA DEVREME AM UN AN DE LA OPERATIE.ESTE GREU SA SUFERI IN LUMEA ASTA.MA NUMESC FLORIN AM 46 DE ANI SUNT DIN IAȘI. TEL.0749941691 ... pavel_florin2006@yahoo.com...
  AM INCERCAT SA CAUT PE ALTCINEVA SI SA O PUN IN ADANCUL INIMII MELE...DAR NU AM GĂSIT SA O PRIVESC O DATĂ SI SA-I SOPTESC"TE IUBESC!'DAR NU AM CUI...MI-AM INTREBAT SUFLETUL DE CE NU SE POATE SI EL MI-A RASPUNS CA NU AI GASITO...ASI DORI SA TE TIN IN SUFLET PENTRU TOTDEAUNA...SPUNANDU-MI CA ESTI UN INGERAS CARE TREBUIE SA IL HRĂNESC CU DRAGOSTE SI SA-L ASTAMPAR SETEA CU IUBIRE...IMI DORESC O PERSOANA LA CARE AM VISAT TOATA VIATA...IMI DORESC O PERSOANA SA PLUTESC PE ARIPELE DRAGOSTEI,IMI DORESC O PERSOANA LA CARE SA-I ZIC DIN TOATĂ INIMA " TE IUBESC!...CARE SUNT CELE DOUA CUVINTE CARE LE ROSTESTI INTR-O SECUNDA,DAR ITI TREBUIE O VIATA SA O TRAIESTI.pavel_florin2006@yahoo.com
  0749941691... STAU SI PRIVESC CERUL INTELAT SI PARCA O STEA IMI ZAMBESTE,STAU SI MA GÂNDESC OARE ACEEA STEA NU ESTI TU? NU VOI STII NICIODATA ASTA. IMI DORESC TARE MULT O FAMILIE

 • 80. Grigore35 pe 03 Ianuarie 2017 22:47

  Buna asi dori sa cunosc o fata pentru o relatie serioasa nr.0748673885 sunt din sibiu

 • 81. daniel resiteanul pe 19 Decembrie 2016 11:32

  caut doamna singura din Resita Caras Severin max 44 ani pentru a lega o prietenie frumoasa Poate fi din alte localitati cu conditia sa se mute la mine tel 0726261409

 • 82. marian pe 14 Decembrie 2016 09:35

  Tu maria câți ani ai te rog din suflet dacă vrei să vobrbim dami SMS pe nr de telefon 0757340922 nu prea merge netul te rog.

 • 83. marian pe 14 Decembrie 2016 09:30

  38de ani Maria

 • 84. Maria pe 13 Decembrie 2016 20:55

  Bună seara imi cer scuze domnul Marian cîți ani ?

 • 85. marian pughiuc pe 13 Decembrie 2016 04:29

  Bună ramona sunt marian ,momentan mam întors în România, mias dori să te cunosc ptr o relație serioasa și cu sinceritate nr tel 0757340922 și adresa de e-mail marianpughiuc78@gmail.com. facebook marian pughiuc cu fotografia de profil

 • 86. liviuciortan79 pe 12 Decembrie 2016 19:32

  Buna seara ma numesc liviu am 36 de ani sunt din jud Vaslui nam fost casatorit nici odata si as dori sa cun o fata pntr o rel serioasa ast msj la nr de tel 0729601222 sa pe facebook la adresa liviu ciortan am poza la profil cu tricou negru si un pic de barba!

 • 87. Ramona 93 pe 11 Decembrie 2016 04:14

  Bună ma numesc Ramona sant stabilita în Franța și a-și dori să cunoască o persoană serioasă care își dorește să își întemeiază o familie doresc seriozitate vă las fesbook meu Steg Aura Ramona doamne ajuta

 • 88. catalyn774@yahoo.com pe 06 Decembrie 2016 23:29

  Buna, Poate aici, in acest mediu sunt fete serioase si cu ganduri sincere. Vreau sa vorbesc cu o fata pentru intemeierea unei familii fericite. Ma numesc Mihai Catalin, am doua prenume, 42/1.71/65, serios, sincer, saten, caprui, nefumator, nealcoolic, in zodia pesti. Locuiesc in Bucuresti, in zona Titulescu - Piata Victoriei. Telefon: 0729627719. Adresa de e-mail: catalyn774@yahoo.com Astept mesajul tau, Mihai.

 • 89. Ciprian pe 05 Decembrie 2016 22:51

  Buna sunt ciprian momentan Sun in Germania vreau SA mi gasesc jumatatea pers SA die sincer SA nu minta iubitoare si fidela cine doreste SA ma cuntacteze in privat ciprian chirila@yahoo.com

 • 90. vasy87 pe 28 Noiembrie 2016 07:58

  ma numesc vasy si am 29 de an vreau sa gasesc o fata de casatorie sau o relatie serioasa cine vrea sa se casatoreasca uite fb meu nadescu vasile

 • 91. vasile pe 23 Noiembrie 2016 00:07

  sunt din R Moldova inaltimea 173 arat bine !

 • 92. vasile pe 22 Noiembrie 2016 23:47

  AM SI Facebook www.facebook.com/vasile.bozianu.94

 • 93. vasile pe 22 Noiembrie 2016 23:38

  bozianu.vasile@mail.ru scriemi te rog pe email

 • 94. vasile pe 22 Noiembrie 2016 23:35

  Am 30 ani imi doresc sa cunosc o fata care isi doreste sa intemeieze o familie credinciosa ,nu am fost casatorit

 • 95. iulian_covalencu pe 14 Noiembrie 2016 01:32

  Buna ma numesc Iulian sint din Ploiesti,sint singur de 4 ani,am 47 ani si mi doresc sa mi refac viata si sa mi intemeiez o familie bazata pe dragoste sinceritate si devotament,de 4 ani ma rog la bunul dumnezeu ca sa mi gasesc si eu o d na chiar cu un copil sau 2 pentru a mi intemeia o familie cu adevarat,am suferit mult totusi bunul dumnezeu mi a dat putere sa inving multe dar singuratatea doare si e greu,in Matei 21 cu 22 spune bunul dumnezeu ca tot ce vei cere cu credinta prin rugaciune vei primi,uneori ma asez in genunchi seara si ma rog la bunul dumnezeu sa m ajute sa mi refac viata alaturi de o doamna cu un copil,sa dea bunul dumnezeu la toti cei care cred in elcu adevarat sa si gaseasca jumatatea,e greu singur,daca totusi este cineva care ar vrea sa vorbim ma poate gasii la 0787712851 si poate mergem impreuna la biserica sa ne rugam unul ptr celalat va multumesc o saptamina frumoasa tuturor

 • 96. DANIEL1995 pe 09 Noiembrie 2016 01:19

  DORESC SA CUNOSC O FATA CU VARSTA INTRE 18-25 PENTRU CASATORIE! SUNT DIN JUDETUL GIURGIU SI DORESC O FATA CU FRICA DE DUMNEZEU 0764499010 ! ADRESA FACEBOOK:DANIEL SANDU !

 • 97. Daniel95 pe 09 Noiembrie 2016 01:12

  --

 • 98. marius200896 pe 06 Noiembrie 2016 19:05

  buna ma numesc marian am 31 de ani si doresc o fata serioasa pntru casatorie.0761078735.

 • 99. livio328 pe 04 Noiembrie 2016 18:09

  am 33 ani judtul iasi,,ma numsc mihai,caut o fata pt o rlati sriosa,,,acpt si un copil,sriozitat,,0747548504

 • 100. Constantin Victor pe 02 Noiembrie 2016 00:10

  Buna, sunt Victor am 39 ani, lucrez in Anglia, doresc să îmi găsesc jumătatea. Nr meu este 00447778111024, sau e mail : hockhector@yahoo.com

 • 101. andreas_andronikos pe 01 Noiembrie 2016 22:05

  Niciodata casatorit,fara copii,intelectual,40 de ani,serios,romantic,fara vicii,dragut,183 cm,77 kg,caut o domnisoara frumusica la chip si la suflet,pana in 40 de ani,supla,cel putin 1,65 inaltime,cu studii superioare,inteligenta,nivel cultural adecvat,serioasa si credincioasa,idealista, fara probleme de sanatate ,echilibrata, fara obligatii anterioare,fara vicii majore(fumat,alcool etc),independenta,capabila de o mare iubire,care sa-si doreasca o familie si copii.Preferabil sa fie dispusa sa se mute si sa urmeze barbatul indiferent de locatie.
  Pot fi contactat la adresa de mail:andreas_andronikos@yahoo.com
  sau nr de telefon 0743862032

 • 102. marian78fun pe 31 Octombrie 2016 10:51

  Bună sânt Marian locuiesc în Belgia am 38 de ani și 1,75 doresc să cunosc o fată de vârstă apropiată cu care să îmi petrec tot restul vieții o fata sincera și cu frică de d-zeu adresa de e-mail marianpughiuc78@gmail.com și de Facebook marian pughiuc am și foto ptr cei care vor.

 • 103. djionel19x pe 30 Octombrie 2016 20:37

  buna.ma numesc DORU din BUCURESTI.am 31 ani,necasatorit,nu am copii.sunt dragut,sincer,serios cu bun simt.doresc sa cunosc o fata,doamna draguta,sincera,serioasa din BUCURESTI.pentru relatie serioasa de viitor frumoasa,fara obligatii.cine doreste poate sa ma contacteze la nr.de telefon 0770230349

 • 104. vasy pe 28 Septembrie 2016 21:20

  ma numesc vasy si am 29 de an vreau sa gasesc o fata de casatorie sau o relatie serioasa cine vrea sa se casatoreasca uite fb meu nadescu vasile

 • 105. stoian pe 27 Septembrie 2016 15:02

  Buna pentru Andreea din Iasi as dori sa te cunosc.
  putem vorbi pe facebook nicusor.stoian.37 ma gasesti pe facebook ok o zi buna.

 • 106. Liviu pe 26 Septembrie 2016 18:01

  Buna Andreea , am dar nu prea il folosesc
  https://m.facebook.com/profile.php?ref=bookmarks

 • 107. andreea pe 26 Septembrie 2016 14:34

  Pentru Liviu ai vreo adresa de facebook?

 • 108. Liviu pe 26 Septembrie 2016 10:57

  Andreea un nr de tel.se poate? Vreau sa ne cunoastem daca esti si tu de acord.

 • 109. andreea pe 25 Septembrie 2016 21:10

  Buna sunt Andreea din iasi am 27 de ani 1,73 m analtime si ami doresc să cunosc un bărbat familist cu frica de Dumnezeu pentru o relație serioasă .

 • 110. marius pe 23 Septembrie 2016 14:03

  vreau sa gasesc o fata de casatorie sau o relatie serioasa cine vrea sa se casatoreasca uite nr meu 0760774194

 • 111. Mariana pe 20 Septembrie 2016 02:31

  Ma numesc Mariana, am 47 ani, din București, serioasa, credincioasa, servici stabil doresc sa cunosc o persoana sincera, corecta, de încredere pentru o relație de prietenie sau căsătorie bazata pe încredere, respect, stima și respect reciproc. haritina46@Yahoo.ro

 • 112. ionel pe 06 Septembrie 2016 11:26

  Caut o fata cu credinta In Dumnezeu pentru casatorie.0752803085

 • 113. drub vasile pe 04 Septembrie 2016 15:01

  buna ma numesc vasile si sunt dinipova jud arad si ami caut jumatatea eu am aproape 22 ani si am probleme cu vederea si cine ma vrea ma poate suna la numaru meu de tel 0749334112 nu conteaza ce varsta ai sau cum arati sper sami gasesc jumatatea va pup.

 • 114. Romică pe 01 Septembrie 2016 11:53

  Bună...!Mă numesc Romică am41 de ani ,și sînt din Piatra Neamț.Doresc să cunosc doamnă/domnișoară max 40 de ani pentru prietenie-căsătorie,poate să aibă și un copil.Alte detalii la tel.0774 599293.

 • 115. barzoiu pe 28 August 2016 14:09

  buna ma numesc aurel si caut o fata serioasa care vrea o relatie serioasa cele care vor ceva serios ma poate suna la numarul de telefon 0769751443

 • 116. meri43 pe 25 August 2016 14:13

  Buna,imi caut partener de casatorie serios,din apropiere de bucuresti,eu locuiesc la cativa km de Bucuresti,am 43ani si inca caut si sper sa gasesc un om simplu,sufletist,sincer,muncitor.0785379983

 • 117. Roberto pe 23 August 2016 20:24

  Bună, sunt un băiat de 38 de ani care caută adevărata dragoste , sunt glumeț , sociabil, familist. De doreşti a ne cunoaşte mai bine scriemi pe ad resa ; Justmee737@gmail.con
  Rog seriozitate
  DOAMNE AJUTĂ

 • 118. Vasile SV pe 24 Iulie 2016 14:49

  Sunt Vasile din Suceava , am 37 ani, simpatic, fizic plăcut, glumet si foarte serios cand se vorbește despre familie, caut o fata intre 28-38 ani din judetul Suceava si nu doar, caut seriozitate pt a-mi întemeia o familie, necăsătorit, fara copii iar mai multe descoperi pe parcurs, nu vei regreta, id Facebook Honceriu Vasile , Skype honkceriu1 sau e-mail honkceriuv@yahoo.com

 • 119. George pe 23 Iulie 2016 18:38

  Va rog sa nu luati in consideratie mesaju acelei doamne pe nume nadia sunt minciuni vrea numa sa faca rau si petru ce a facut va plati in fata lui dumnezeu .va multumesc de intelegere .Doamne Ajuta.

 • 120. George pe 23 Iulie 2016 18:34

  Buna ma numesc george vasilescu sunt din calarasi divortat si asi dori sa cunosc o doamna care sa imi fac o familie nu am copi dar vreau sunt marinar ,bucatar am apartament masina si locuesc singur .ci vrea sa ne cunoastem sa ma sune la tel 0721059723.Doresc o persoana sincera si corecta care sa stie ce vrea de la viata ,pe facebook ma gasiti vasilescu george sunt imbracat in alb cu sort rosiu am 41 ani par grizonat ochi caprui 1,76 ,86 kg

 • 121. catararu ion 1234 pe 20 Iulie 2016 15:04

  Sunt ion din ph telega am 36 ani am un copil de 5ani ami caut jumatatea cine vrea o rel serioasa ast tel nr meu 0727085603 ast sa ma sune care vrea o rel serioasa pa va pup

 • 122. alexandru pe 20 Iulie 2016 11:27

  Buna, ma numesc Alexandru 38 ani,1,78.75 kg,brunet,servici stabil,locuinta,divortat,am gasit si eu din intamplare acest site.Din pacate ma confrunt si eu cu aceasta povara a singuratatii de care nu reusesc sa scap.Imi doresc din suflet sa imi intemeiez mai intai o relatie din care sa rezulte dragostea iar in momentul in care exista posibilitatea si intemeierea unei familii. Rog doar serioase si care stiu ce vor adresa de contact accountant_global@yahoo.com

 • 123. Ioan33 pe 03 Iulie 2016 18:44

  Buna, ma numesc Ionut, am 33 de ani, sunt din Roman, judetul Neamt,am absolvit facultatea de litere, sunt cadru didactic, sunt un baiat serios, sincer, de incredere, nu fumez, nealcoolic, cuminte, tandru, bland, cuminte, sufletist, crestin ortodox, necasatorit, fara obigatii, am 1,86 inaltime, un pic plinut, ochii caprui, parul saten, hoby-uri imi place sa citesc, imi plac calatoriile, plimbarile in aer liber, imi place natura muntele, imi place sa gatesc.Sunt in cautarea unei relatii serioase de prietenie in vederea casatoriei, nu ma intereseaza aventurile, id-ul meu de mess este ionut_antochi, iar adresa de e-mail este ionut_antochi@yahoo.com. Doresc sa intalnesc o fata serioasa, de incredere, cu suflet bun,necasatorita, fara obligatii, cu varsta cuprinsa intre 29-33 de ani, dispusa pentru o relatie serioasa de prietenie in vederea casatoriei, bazata pe incredere,sinceritate, intelegere, respect, iubire, fidelitate, armonie.Doresc sa intalnesc o fata cu suflet bun, sa fim alaturi pentru toata viata la bine si la greu. Numarul meu de telefon 0740418685. Rog seriozitate.

 • 124. Ioan33 pe 25 Iunie 2016 08:13

  Buna, ma numesc Ionut, am 33 de ani, sunt din Roman, judetul Neamt, sunt o persoana serioasa sincera, de incredere, nu fumez, nealcoolic, cuminte, tandru, bland, cuminte, sufletist, cu credinta in Dumnezeu, necasatorit, fara obigatii, am 1,86 inaltime, 100 kg greutate, ochii caprui, parul saten, hoby-uri imi place sa citesc, imi plac calatoriile, plimbarile in aer liber, imi place natura muntele, imi place sa gatesc.Sunt in cautarea unei relatii serioase de prietenie in vederea casatoriei, nu ma intereseaza aventurile, id-ul meu de mess este ionut_antochi, iar adresa de e-mail este ionut_antochi@yahoo.com. Doresc sa intalnesc o fata serioasa, de incredere, cu suflet bun,necasatorita, fara obligatii, cu varsta cuprinsa intre 29-33 de ani, din judetele vecine( Neamt, Bacau, Iasi, Suceava,Botosani, Vasui) dispusa pentru o relatie serioasa de prietenie in vederea casatoriei, bazata pe incredere, sinceritate, intelegere, respect, iubire, fidelitate, armonie. Numarul meu de telefon 0740418685. Rog seriozitate

 • 125. sorin silaghi pe 19 Iunie 2016 18:18

  Buna Ana Maria,am intrat pe pagina ta de facebook , dar nu ai la profil (adauga prieteni) numai (mesaj),adresa mea de facebook sorinsilaghi, sant multi cu numele asta ,(fotografia de coperta e un bmw )doamne ajuta

 • 126. Annemary Anne pe 18 Iunie 2016 23:46

  Sorin ilaghi iti las adresa de facebook- htt://facebook.com/anamaria.buzila

 • 127. Ioan82 pe 12 Iunie 2016 21:01

  Buna, ma numesc Ionut, sunt din Roman judetul Neamt, despre mine: am 33 de ani, am terminat facultatea de litere, cadru didactic,nu am fost niciodata casatorit, fara obligatii, sunt un baiat serios, sincer,de incredere, bland, nefumator, nealcoolic, sufletist, cu credinta in Dumnezeu.Caut o fata serioasa, cu bun simt, sufletista, intelegatoare cu varsta cuprinsa intre 28-33 de ani, necasatorita, fara obligatii, dispusa pentru o frumoasa relatie de prietenie/casatorie bazata pe intelegere, incredere, respect, sinceritate, fidelitate.Conteaza frumusetea sufletului, increderea, sinceritatea persoanei, respectul, id-ul de mess este ionut_antochi, adresa de e-mail este ionut_antochi@yahoo.com, iar numarul meu de telefon este 0766346018. Rog seriozitate.

 • 128. george.david16@yahoo.ro pe 01 Iunie 2016 20:16

  Buna seara! Ma numesc George si ma intereseaza Cristina din Sibiu,varsta de 28 ani si care a publicat pe 01 Octombrie 2015,ma intereseaza cu,ajutorul Lui Dumnezeu adresa de e-mail sau numarul de telefon a D-soarei Crisina din Sibiu.Va multumesc mult.

 • 129. sorin ilaghi pe 01 Iunie 2016 19:49

  pt Annemary Ane. Buna Ana Maria sant Sorin ,am 38 ani ,as dorii sa te cunosc.

 • 130. Rodica pe 01 Iunie 2016 12:39

  Buna!Ma numesc Rodica, am 25 ani,1.65 inaltime, 75 kg, bruneta, si sunt din Chisinau.Doresc sa fac cunostinta cu un barbat adevarat 28-32 ani (inaltime 1.80, corpolent,brunet),ce nu a mai fost casatorit,nu are copii si obligatii.Imi doresc o relatie serioasa bazata pe incredere,stima,iubire si frica de Dumnezeu.Imi doresc o persoana inteligenta care are o atitudine demna fata de sine si fata de cei din jur. Va rog mult nu ma deranjati daca aveti alte scopuri!Sa nu ne pierdem timpul reciproc cand putem sa il folosim placut cunoscand pe cineva care poate fi jumatatea noastra.Doresc un barbat stabil,care stie ce isi doreste de la viata,un barbat matur care poate lua decizii corecte si la timp.Adresa mea de messenger este: irennnee. Va rog mult sa nu ma deranjati daca nu aveti idee despre ce imi doresc eu (caci am fost contactata de asa persoane si nu-mi mai doresc asa experiente). Sa fie intr-un ceas bun si sa ne ajute Dumnezeu sa ne gasim fericirea.

 • 131. Annemary Anne pe 30 Mai 2016 00:24

  Buna , am 35 de ani sunt singura si vreau sa imi gasesc jumatate.Puteti sa imi scrieti pe adresa de e-mail ana_maria_2500@yahoo.com .

 • 132. Daniel pe 29 Mai 2016 19:49

  Tanar 28 ani, serios,linistit,job stabil, cu mult bun simt si cei 7 ani de acasa, sunt o persoana credincioasa si cu frica de Dumnezeu, realizat pe plan profesional si material,dar nu am gasit aceel echilibru care trebuie sa existe intre viata personala si cea profesionala,am pus accentul pe cea profesionala si timpul a zburat.Caut o domnisoara de varsta apropiata,care sa isi doresca o relatie bazata pe inceredere,respect,iubire si sa isi intemeieze o familie, nu caut aventuri.Ca si orice am calitati cat si defecte, nu sunt perfect si nici nu pretind perfectiune. Nu caut aventuri,imi doresc ceva serios si de durata,inclusiv casatorie si copii, sunt ardelean,deci nu conteaza zona pentru mine,apreciez bunul simt si educatia,deci daca consideri ca iti doresti asa ceva, ma poti contacta la email: daniel.bucur88@yahoo.com

 • 133. batranu650m pe 29 Mai 2016 12:58

  buna ma numesc aurel si caut o fata cu frica de dumnezeu pt a avea o relatie serioasa impreuna care sa duca la casatorie cele interesate ma pot suna la numarul de telefon 0769751443

 • 134. ionut pe 28 Mai 2016 18:18

  Buna ziua. Am 22 si as vrea sa cunosc o fata credincioasa.
  Nr tel: 0757810188
  E-mail: ionut_tarcuta@yahoo.it
  Facebook: ionut_tarcuta
  Sunt din judetul bacau.
  Numai bine.

 • 135. cornel pe 27 Mai 2016 04:57

  Buna,am 45 ani 1.70 75 ,fara obligatii,situatie decenta,prezentabil,din familie respectabila,serios dar si glumet,doresc cunostinta cu fata fara obligatii maxim 38 ani,pentru casatorie si dece nu copii 0749881814

 • 136. marian200896 pe 23 Mai 2016 15:58

  buna sunt marian .31 de ani doresc o fata sincera si care sa i placa copii si familia .

 • 137. marian pe 23 Mai 2016 09:43

  Ma numesc Marian V.,sunt din Pitesti,34 de ani ,necasatorit ,nu am obligatii . Sunt un baiat linistit,lucrez,nu am vicii.
  caut o fata sincera in vederea unei relatii serioase de prietnie . Putem vb pe adresa de mess mt_vergi
  tel 0721146821
  Rog seriozitate

 • 138. Laur pe 22 Mai 2016 22:02

  APATIA SINGURATICILOR
  Este deja un fenomen comun si foarte frecvent in zilele noastre, cand multe persoane traiesc singure si comunica mai mult prin intermediul internetului decat in mod direct. Tulburarile de somn si starile de apatie sunt cele mai vizibile manifestari ale suferintei celor singuri. Un studiu recent ale carui rezultate au fost publicate pe Daily Mail a confirmat ca singuratatea afecteaza starea de sanatate in aceeasi masura ca fumatul si obezitatea. Cercetatorii din cadrul Universitatii din Chicago au mai descoperit si ca apatia provocata de izolarea de cei dragi provoaca slabirea sistemului imunitar si cresterea tensiunii arteriale.

  REMEDII. Daca ai o problema cu singuratatea, inseamna ca nu te simti bine cu tine. E posibil sa respingi cate ceva din ceea ce nu tolerezi nici celorlalti. Profita de ocazie si cunoaste-te mai bine. Accepta ca nu esti perfecta si ca ai cate putin din toate, adica esti completa. Fiind singura, inseamna ca esti si libera, la fel cum sunt si cei care nu se afla acum langa tine. Asa ca, cel putin teoretic, ai posibilitati nelimitate de a-ti exercita libertatea de miscare, catre noi orizonturi de actiune si cunoasere. Te asteapta o lume plina de oameni dornici sa relationeze!

 • 139. Ioan33 pe 22 Mai 2016 14:10

  Buna, ma numesc Ionut, sunt din Roman judetul Neamt, despre mine: am 33 de ani, am terminat facultatea de litere, cadru didactic,nu am fost niciodata casatorit, fara obligatii, sunt un baiat serios, sincer,de incredere, bland, nefumator, nealcoolic, sufletist, cu credinta in Dumnezeu.Caut o fata serioasa, cu bun simt, sufletista, intelegatoare cu varsta cuprinsa intre 28-33 de ani, necasatorita, fara obligatii, dispusa pentru o frumoasa relatie de prietenie/casatorie bazata pe intelegere, incredere, respect, sinceritate, fidelitate.Conteaza frumusetea sufletului, increderea, sinceritatea persoanei, respectul, id-ul de mess este ionut_antochi, adresa de e-mail este ionut_antochi@yahoo.com, iar numarul meu de telefon este 0734862774. Rog seriozitate.

 • 140. Ioan82 pe 21 Mai 2016 15:58

  Buna, ma numesc Ionut, sunt din Roman judetul Neamt, despre mine: am 33 de ani, am terminat facultatea de litere, cadru didactic,nu am fost niciodata casatorit, fara obligatii, sunt un baiat serios, sincer,de incredere, bland, nefumator, nealcoolic, sufletist, cu credinta in Dumnezeu.Caut o fata serioasa, cu bun simt, sufletista, intelegatoare cu varsta cuprinsa intre 28-33 de ani, necasatorita, fara obligatii, dispusa pentru o frumoasa relatie de prietenie/casatorie bazata pe intelegere, incredere, respect, sinceritate, fidelitate.Conteaza frumusetea sufletului, increderea, sinceritatea persoanei, respectul, id-ul de mess este ionut_antochi, numarul meu de telefon este 0734862774. Rog seriozitate.

 • 141. Daniel pe 19 Mai 2016 12:48

  Tanar 28 ani, serios,linistit,job stabil, cu mult bun simt si cei 7 ani de acasa, sunt o persoana credincioasa si cu frica de Dumnezeu, realizat pe plan profesional si material,dar nu am gasit aceel echilibru care trebuie sa existe intre viata personala si cea profesionala,am pus accentul pe cea profesionala si timpul a zburat.Caut o domnisoara de varsta apropiata,care sa isi doresca o relatie bazata pe inceredere,respect,iubire si sa isi intemeieze o familie, nu caut aventuri.Ca si orice am calitati cat si defecte, nu sunt perfect si nici nu pretind perfectiune. Nu caut aventuri,imi doresc ceva serios si de durata,inclusiv casatorie si copii, sunt ardelean,deci nu conteaza zona pentru mine,apreciez bunul simt si educatia,deci daca consideri ca iti doresti asa ceva, ma poti contacta la email: daniel.bucur88@yahoo.com

 • 142. Ioan32 pe 15 Mai 2016 19:58

  Buna, ma numesc Ionut, sunt din Roman judetul Neamt, despre mine: am 33 de ani, am terminat facultatea de litere, cadru didactic,nu am fost niciodata casatorit, fara obligatii, sunt un baiat serios, sincer,de incredere, bland, nefumator, nealcoolic, sufletist, cu credinta in Dumnezeu.Caut o fata serioasa, cu bun simt, sufletista, intelegatoare cu varsta cuprinsa intre 28-33 de ani, dispusa pentru o frumoasa relatie de prietenie/casatorie bazata pe intelegere, incredere, respect, sinceritate, fidelitate.Conteaza frumusetea sufletului, increderea, sinceritatea persoanei, respectul, id-ul de mess este ionut_antochi, numarul meu de telefon este 0734862774. Rog seriozitate.

 • 143. nadia pe 15 Mai 2016 18:32

  Daca vreti mai multe detalii despre George din Calarasi , ma puteti contacta pe adresa de e mail .alhadidnadia@yahoo.com

 • 144. nadia pe 15 Mai 2016 18:29

  Avertisment pt .doamne si domnisoare
  referitor la George din Calarasi ,nu este nici pe departe asa cum spune ,nu fiti naive ca si mine .un om mincinos si cu foarte multe secrete .LOCUIESTE LA PERIFERIA CALARASULUI INTR UN BLOC NU TOCMAI DECENT IN ACELASI BLOC CU SOTIA SI SOACRA,IAR CONCUBINA LUI LA

 • 145. livio328 pe 14 Mai 2016 17:07

  livio 32 ani doresc sa cunosc o fata sincera de ancredere care a trecut pin dezamagire si stie cei durerea sa fiii dezamagita,,,nu doresc aventuriere ,,,,,sa se aptina /din iasi sau apropiere sa lase o adresa de mail sau un nr de tel,,,,,,0747548504

 • 146. Daniel pe 13 Mai 2016 15:39

  Tanar 28 ani, serios,linistit,job stabil, cu mult bun simt si cei 7 ani de acasa, sunt o persoana credincioasa si cu frica de Dumnezeu, realizat pe plan profesional si material,dar nu am gasit aceel echilibru care trebuie sa existe intre viata personala si cea profesionala,am pus accentul pe cea profesionala si timpul a zburat.Caut o domnisoara de varsta apropiata,care sa isi doresca o relatie bazata pe inceredere,respect,iubire si sa isi intemeieze o familie, nu caut aventuri.Ca si orice am calitati cat si defecte, nu sunt perfect si nici nu pretind perfectiune. Nu caut aventuri,imi doresc ceva serios si de durata,inclusiv casatorie si copii, sunt ardelean,deci nu conteaza zona pentru mine,apreciez bunul simt si educatia,deci daca consideri ca iti doresti asa ceva, ma poti contacta la email: daniel.bucur88@yahoo.com

 • 147. Ioan33 pe 12 Mai 2016 01:19

  Bună, mă numesc Ionuţ, sunt din Roman judeţul Neamţ, despre mine: am 33 de ani, am terminat facultatea de litere, cadru didactic, sunt un băiat serios, sincer,de incredere, blând, nefumător, nealcoolic, sufletist, cu credinţă în Dumnezeu.Caut o fată serioasa, cu bun simţ, sufletistă, înţelegătoare cu vârsta cuprinsă între 28-33 de ani, dispusă pentru o frumoasă relaţie de prietenie/căsătorie bazată pe înţelegere, încredere, respect, sinceritate, fidelitate.Conteaza frumusetea sufletului, increderea, sinceritatea persoanei, respectul, id-ul de mess este ionut_antochi, numărul meu de telefon este 0734862774. Rog seriozitate.

 • 148. traian pe 11 Mai 2016 18:30

  Traian,45/175/75 ,fara obligatii,niciodata mire,locuiesc la 10km de Ploiesti in apropierea M. Ghighiu,doresc cunostinta cu o fata iubitoare de copii, ptr. intemeierea unei familii .Contact iontraian76@yahoo.com Doamne ajuta!

 • 149. George pe 11 Mai 2016 08:19

  Buna sumt george din calarasi am 41 ani 1,77 inaltime 85kg ochi caprui par grizonat cu mustata divortat fara copi si asi dori sa cunosc o fata sincera care vrea sa isi faca o familie am apartament locuiesc singur sint marinar bucatar Tel 0721059723 si pe facebook vasilescu george la poza sint imbracat in bucatar cu sortu rosiu.Doamne ajuta.

 • 150. enescu costin pe 05 Mai 2016 13:32

  Bună sa va fie inima ieu sant Costin am 32 ani sant singur si ami doresc o familie si copii ieu nu am va astept sa vorbim ieu folosesc rar internetul 0725585605

 • 151. Pavel_florin2006 pe 04 Mai 2016 16:55

  CUM S-A NASCUT O IUBIRE SI CUM A MURIT ADEVĂRUL.
  TOTUL A INCEPUT CAND AM AUZIT DE EA.NU STIAM CINE ESTE SI NICI CUM ESTE. DAR AM SPERAT CU NERABDARE SA O CUNOSC.AM SPERAT ZI DE ZI CA O VOI CUNOASTE.PANA A VENIT ACEA ZI IN SUFLETUL MEU SE INTAMPLASE CEVA.CECA CU CARE NU MAI MA INTALNISEM SI AM VAZUTO.ERA O SUPERBA.UNA INOCENTA.O FIINTA CU CARE NU PUTEAI SA STAI MAI MULT DE CATEVA SECUNDE CA AVEA SA TE ENERVEZE LA MAXIM.DAR NU S-A ÎNTÂMPLAT ASTA.S-A ÎNTÂMPLAT SA-MI PLACA CHIAR SA DORESC SA STAU CU EA,MAI MULT DE MI-AR FI PERMIS TIMPUL. SI S-A INTAMPLAT AM STAT IN PREAJMA EI cât am putut de mult era INOCENTA DAR STIA SA SPOREASCA CURIOZITATEA.MA INEBUNEA CU FIECARE PRIVIRE PE CARE MI- O ARUNCA.PRIN EA AM DEVENIT SI EU DINTR-ODATA TIMID SI CURIOS IN ACELASI TIMP. IMI TULBURA MINTEA,NU MA PUTEAM CONCETRA,NU PUTEAM DORMI.ERA TOTUL SI PRETUTIDENI.INTR-O SEARA NU AM MAI PUTUT REZISTA,SIMTEAM CA EXPLODEZ SI AM INCERCAT SA VAD CE GANDESTE CU TOATE CA IMI ERA TEAMA SA NU MA REFUZE.AM PLECAT SPRE CASĂ SI FARA VOIE I-AM TRIMIS UN MESAJ:SIMT CA EXPLODEZ.CE AR FI DACA AI FACE TU PRIMUL PAS?TINEAM TELEFONUL IN MÂNA TREMURAND,IN ASTEPTAREA UNUI RASPUNS,CARE NU A INTARZIAT SA APARA!!!EU AM FACUT PRIMII PASI SPRE UȘA ACUM DEPINDE DE TINE,DACA TE INTORCI SAU NU,MERGEM LA O BERE SI CONTINUĂM DISCUTIA PSIHOLOGICĂ. ERA RASPUNSUL EI.ERAM INCA IN TAXI IN APROPIERE DE CASA EI.AM COBORAT NESTIIND IN CE PARTE SA MERG.ERAM TULBURAT.NU VROIAM SA INTRU IN CASA,IN MOTONIA DE ACOLO.ERA PREA FRUMOS ÎNCEPUTUL. VROIAM SA MA INTORC,DAR NU AM PUTUT,AVEAM OBLIGATIA PE CARE DACĂ NU LE-AS FI RESPECTAT,MI-AR FIINGREUNAT SITUATIA.INTR-UN TARZIU AM INTRAT IN CASA.SE PUTEA VEDEA FERICIREA,AURA DE FERICIRE CARE MA INCONJURA.DAR CE IMI MAI PASA DACA CINEVA SI-AR FI DAT SEAMA.ERA CEVA CE MA FACEA SI MAI PUTERNIC,MAI PLIN DE VIATA. NU- MI PASA DE NIMIC ERAM DIFERIT DE TOTI CEILALTI.ERAM FERICIT.EA PLECAND LA ȚARĂ A,AVUT UN ACCIDENT LA COLOANĂ FRACTURA-LUXATIE CU DEPLASARE DE BAZIN.S-A INTERNAT IN SPITAL CU SANSE MINIME DE RECUPERARE PUTEA SA RĂMÂNĂ PARALIZATĂ PE TOATĂ VIATA.NU M-AM LĂSAT BATUT SI AM LUPTAT IN CONTINUARE.URLA DE DURERE.M-AM DUS LA EA LA SPITAL SI O INCURAJAM. CAND PRIETENII MEI SE DUCEAU LA DISCO,NUNTI,CUMATRII EU MERGEAM LA EA LA SPITAL.STATEAM TOATA ZIUA AVAND GRIJA DE EA.I-AM RASPUNS INTR-O REPLICA" SOMNUL AR FI MAI DULCE DUPA UN DULCE SARUT DE NOAPTE BUNA!!!MI S-A RASPUNS, STIU.MAINE CAND NE VOM INTALNI NE VOM ZAMBI SI VOM VEDEA CE SE VA INRAMPLA.ASTA A FOST. CEVA CE NU MA LASAT SA DORM,CE M-A PUS PE GANDURI.CE AVEA EA ASA DE DIFERIT? BOALA- NICIODATA.NU M-AS FI GANDIT LA ASTA.CREDEAM CA E CEVA JOSNIC,FARA SCRUPULE SA O PARASESC.DAR NICIODATA NU POTI STII CE INTAMPINA VIAȚA. DIMINEAȚĂ AM PLECAT LA SPITAL CU INIMA TREMURAND. DORMEA,ERA ATAT DE FRUMOASĂ, IMI ERA TEAMA SA O ATING,ERA PENTRU MINE UN TEZAUR,DE CARE TREBUIAM SA AM GRIJA.ERA CEEA CE MA FACEA FERICIT,CE MA FACEA SA ZAMBESC.CUM AS FI PUTUT SA NU AM GRIJA DE CEEACE ERA MAI BUN DECAT MINE?AM îngenuncheat LANGA EASI AM MANGAIATO INDELUNG,PARCA MAINILE MI SE LIPISE DE CORPUL EI.NU MA PUTEAM OPRI.M-AM APLECAT SPRE EA SI AM SARUTATO,AM CONTINUAT IN SPERANȚA CĂ SE VA TREZISI VA DEDEA CA AM FACUT CEEA CE TREBUIE.DACA NU S-A INTAMPLAT AM LASATO SA DOARMA.CAND MA GANDEAM SA PLEC,M-A PRINS DE MÂNĂ SPUNANDU-MI BUNĂ DIMINEATA! DUPĂ UN AN DE LA ACCIDENT NE-AM CASATORIT TRAIND 12 ANI IMPREUNA.PARTIAL S-A RECUPERAT. DUPĂ 12 ANI EA A DAT DE GUSTUL BANILOR UMBLAND CU OAMENI DE AFACERI,NU O CONDAMN.EU UN BIET BARMAN NU AM AVUT BANUTI SA O PLIMB PRIN ȚĂRI STRAINE.DAR COSMARUL ACUM INCEPE PENTRU MINE,CAZAND IN DEPRESIE SI SUPARARILR AM FACUT O ARTERITA LA GAMBA STANGA.NETRATATA LA TIMP AM FACUT O CANGRENĂ. PREA TARZIU AMPUTATIE DE GAMBA.ACUM AM PROTEZĂ POT ZICE CA SUNT UN OM NORMAL. NUMAI CA ESTE PREA DEVREME AM UN AN DE LA OPERATIE.ESTE GREU SA SUFERI IN LUMEA ASTA.MA NUMESC FLORIN AM 46 DE ANI SUNT DIN IAȘI. TEL.0749941691 ... pavel_florin2006@yahoo.com...
  AM INCERCAT SA CAUT PE ALTCINEVA SI SA O PUN IN ADANCUL INIMII MELE...DAR NU AM GĂSIT SA O PRIVESC O DATĂ SI SA-I SOPTESC"TE IUBESC!'DAR NU AM CUI...MI-AM INTREBAT SUFLETUL DE CE NU SE POATE SI EL MI-A RASPUNS CA NU AI GASITO...ASI DORI SA TE TIN IN SUFLET PENTRU TOTDEAUNA...SPUNANDU-MI CA ESTI UN INGERAS CARE TREBUIE SA IL HRĂNESC CU DRAGOSTE SI SA-L ASTAMPAR SETEA CU IUBIRE...IMI DORESC O PERSOANA LA CARE AM VISAT TOATA VIATA...IMI DORESC O PERSOANA SA PLUTESC PE ARIPELE DRAGOSTEI,IMI DORESC O PERSOANA LA CARE SA-I ZIC DIN TOATĂ INIMA " TE IUBESC!...CARE SUNT CELE DOUA CUVINTE CARE LE ROSTESTI INTR-O SECUNDA,DAR ITI TREBUIE O VIATA SA O TRAIESTI.pavel_florin2006@yahoo.com
  0749941691... STAU SI PRIVESC CERUL INTELAT SI PARCA O STEA IMI ZAMBESTE,STAU SI MA GÂNDESC OARE ACEEA STEA NU ESTI TU? NU VOI STII NICIODATA ASTA.

 • 152. Ioan1982 pe 19 Aprilie 2016 23:43

  Bună, mă numesc Ionuţ, sunt din Roman judeţul Neamţ, despre mine: am 33 de ani, am terminat facultatea de litere, cadru didactic, sunt un băiat serios, sincer,de incredere, blând, cuminte, nefumător, nealcoolic, sufletist, cu credinţă în Dumnezeu.Caut o fată serioasa, cu bun simţ, sufletistă, înţelegătoare cu vârsta cuprinsă între 28-33 de ani, dispusă pentru o frumoasă relaţie de prietenie/căsătorie bazată pe înţelegere, încredere, respect, sinceritate, fidelitate. Sper ca mai este in lumea aceasta o fata cu un suflet bun, de incredere, dispusa pentru o relatie seriaosa de prietenie in vederea casatoriei, conteaza frumusetea sufletului, increderea, sinceritatea persoanei, respectul, id-ul de mess este ionut_antochi, numărul meu de telefon este 0734862774. Rog seriozitate.

 • 153. Lacramioara pe 17 Aprilie 2016 02:02

  Ma numesc Lacramioara, sunt din Iasi, am 33 de ani, sunt de profesie medic, am un loc de munca foarte bun si fac si un doctorat in medicina. Tot ce am si ce sunt am obtinut prin munca multa, sacrificii si cu ajutorul plin de iubire al bunului Dumnezeu. Imi doresc langa mine o persoana care sa poata sa inteleaga aceste lucruri. Sper din toata inima ca Tatal ceresc sa ma calauzeasca sa intalnesc persoana potrivita cu care intemeiez o familie, sa avem copii, o viata frumoasa, dar pana acum am intalnit prea multi oameni care doar m-au criticat si judecat pentru ca am vrut si am realizat mai mult in viata pe plan profesional. Putini sunt cei care inteleg cat de grea este facultatea de medicina, cat de greu este sa traiesti cei 6 ani doar din bursa de merit, sa-ti sacrifici noptile pentru invatat, nu pentru distractie, si apoi sa ai inca 5 ani de specializare cu un salariu marunt, pentru ca asa isi plateste medicii statul roman.
  Acum lucrez doar in mediul privat si, cu ajutorul lui Dumnezeu, lucrurile s-au schimbat extraordinar si remarcabil in bine.
  Daca este cineva din Iasi care isi doreste intemeierea unei familii pe placul lui Dumnezeu si spre bucuria noastra ma poate contacta la adresa de e-mail lacry_doctor@yahoo.com.
  Doamne ajuta! si binecuvinteaza-ne pe toti sa ne intalnim sufletul pereche!

 • 154. ionel pe 14 Aprilie 2016 22:11

  Caut o fata cu dragoste de Dumnezeu pentru casatorie.0784008319

 • 155. Nectaria pe 11 Aprilie 2016 21:03

  Am 28 de ani şi am un handicap care mă face să fiu un pic mai neatentă şi să gandesc puţin mai greu decât alţi oameni.Îmi plac oamenii, natura şi lucrurile create de mâna omului harnic de la ţara (şi nu numai) care spun o poveste, care sunt o parte din el şi din Dumnezeu. M-aş bucura să cunosc un bărbat credincios care nu poate sau nu doreşte să aiba copii, care mă poate accepta aşa cum sunt, îmi împărtăşeste valorile şi care vrea din tot sufletul său să aibă o viaţă constructivă, ajutându-i pe cei din jurul său, după porunca Mântuitorului. M-aş bucura să îl iubesc şi să îl ajut în această misiune :) mina.nico.nec@gmail.com

 • 156. florinRL pe 04 Aprilie 2016 20:20

  tanar 29 de ani 1.80m 72kg ochi albastri par saten, sunt o persoana serioasa am ramas cu un copilas sal cresc doresc sa cunosc o fata cu aceas sitoatie am locuinta lucrez poate locui la mine esti hotarata cautama telefon 0744247026 0799188155

 • 157. maranelo74 pe 01 Aprilie 2016 05:12

  Buna.Sint un tinar care doreste o relatie de lunga durata cu o doamna sau o domnisoara,poate avea si un copil,bazata in primul rind pe o prietenie durabila,intelegere,incredere.ajutor si respect reciproc,fidelitate,dragoste si iubire neconditionata.Mentionez ca doresc o relatie nu o aventura de scurta durata.Pentru mai multe detalii rog sa fiu contactat mail:manolacheflorin74@gmail.com.Cu stima si respect va multumesc anticipat.Florin-Buc

 • 158. Constantin Codreanu pe 27 Martie 2016 23:14

  Acest messaj este pentru Lacramioara din Ias de 33 de ani eu sunt din Ias.daca doresti sa discutam las nr meu 004915145602405 sami laci doar un mesaj .Astept mesaj

 • 159. vrabie pe 24 Martie 2016 18:17

  buna edera uite nr mele vod 0737807516 cosm 0765654964 digi 0774507114 orenj 0742318930 credincios serios id de mess ionutgiurgiu26 as dori sa ne cunoastem

 • 160. liviu328 pe 15 Martie 2016 16:36

  109. LIVIU328 pe 09 Noiembrie 2015 20:13
  BUNA SEARA AM TRECUT SIEU PIN MULTE OBSTACOLE SI TOT AMI CAUT SUFLETU PERECHE MIAM PERDUT ORCE SPERANTA DE MAI FII FERICIT OARE AMI VOI ANTALNI SI EU JUMATATEA MAI EXISTA CINEVA SINCERA DE ANCREDERE SI SA IUBEASCA SA STIE CA VREA O FAMILIE ,,,AM 32 ANI DIN IASI 0747548504

 • 161. constantin-bucuresti pe 14 Martie 2016 10:06

  salut. sunt constantin am 36 de ani din bucuresti fara obligati caut o fata pana in 35 de ani pt relatie serioasa id ym fara_compromis1980 preferabil sa fie din bucuresti..

 • 162. barzoiu pe 13 Martie 2016 14:10

  buna ma numaesc aurel si caut o fata serioasa cu frica de dumnezeu care doresti o relatie serioasa ma pot gasi la numarul de telefon 0769751443

 • 163. edera pe 10 Martie 2016 04:37

  Edera 41 ani din Constanta 1.58 61 kg satena ochii caprui necasatorita nu am copii credincioasa doresc sa imi intalnesc sufletul pereche sa fie din Constanta pentru Casatorie educat credincios cu frica de dumnezeu serios sincer sa nu aiba copii necasatorit sa aiba un suflet bun sa aiba un loc de munca stabil in constanta sai placa copii sa ii placa sa mearga la biserica credincios sai placa pisicile ca si mine sa vrea sa aiba o familie intelegator linistit .ederaedera53@yahoo.com.Rog seriozitate.

 • 164. Liviu pe 10 Martie 2016 04:25

  Ma numesc Liviu am 64 ani din Cobadin necasatorit nu am copii nu am fost casatorit cu locuinta iubitor de animale doresc sa imi intalnesc sufletul pereche sa fie iubitoare de animale pentru Casatorie.Exclus aventura.numarul telefon 0730547048.Rog si cer seriozitate.

 • 165. Adrian pe 10 Martie 2016 04:16

  Ma numesc Adrian 40 ani din Constanta necasatorit nu am copii credincios .Doresc sa cunosc o fata cu credinta in dumnezeu pentru prietenie si cu voia lui dumnezeu poate si casatorie ingmocanu@yahoo.com 0724929694.Rog seriozitate.

 • 166. Nicu pe 05 Martie 2016 21:56

  Buna ma numesc Nicu si am 23 de ani si vreau sa imi gasesc jumatatea nr meu de telefon 0730779747 si ID kid_muzik

 • 167. adidtru pe 02 Martie 2016 21:54

  Doamne ajuta, Adrian Dumitru ma numesc si am 27 de ani. Sunt in cautarea unei fete care isi doreste o relatie serioasa bazata pe incredere, sinceritate, iubire si respect. Tel. 0740405695

 • 168. constantin pe 01 Martie 2016 21:54

  salut. sunt constantin am 36 de ani din bucuresti fara obligati caut o fata pana in 35 de ani pt relatie serioasa id ym fara_compromis1980 preferabil sa fie din bucuresti..

 • 169. madalinion pe 01 Martie 2016 20:16

  buna ma numesc madalin am 19 ani si sunt un baiat de treba care isi doreste sasi gasesca jumatate,daca ma puteti ajuta va las acest nr sunati pe el si ma cautati ok 0728726114 si daca doriti sa ma ajutati ma puteti suna ori cand, va rog faceti o fapta buna unui bait care stie sa iubesca cu adevarat si vre sa isi gasesc jumatate va multumesc mult ..............

 • 170. vrabie pe 29 Feb 2016 17:51

  cristina din spania nu esti corecta si sincera te am sunat miai inchis tel mai tacxat si ai zis hmm

 • 171. constantin pe 28 Feb 2016 14:50

  salut. sunt constantin am 36 de ani din bucuresti fara obligati caut o fata pana in 35 de ani pt relatie serioasa id ym fara_compromis1980

 • 172. adidtru pe 27 Feb 2016 20:25

  Doamne ajuta, Adrian Dumitru ma numesc si am 27 de ani de profesie ing silvic.Un om bun il castigi intr-o viata intreaga si se pierde intr-o clipa. Sunt in cautarea unui suflet bun. ghidiu.adrian@yahoo.com e adresa mea de mail/ Doamne ajuta pace, iubire si un strop de fericire!

 • 173. simo pe 22 Feb 2016 21:55

  foarte straniu,cum de pe un site de acest gen se gasesc "anunturi" de invitatie la "concubinaj"..adica la relatii pierzatoare de suflete si nu numai..a ajuns omenirea intr-o stare jalnica de degradare..de aceea sunt f multi singuri..

 • 174. simo pe 22 Feb 2016 21:14

  e prima oara cand scriu aici desi stiu de acest site.pacat ca a devenit un fel de "matrimoniale",cand avea cu totul alta destinatie..parerea mea este ca cei care vor "relatii serioase",nu sunt "seriosi".sunt seriosi doar cei care isi cauta sotie sau sot.mai bine rugati-va. ca sotul sau sotia,nu se gasesc pe net,ascunsi dupa niste iduri..mi-e greu sa cred ca daca in viata reala,nu s a putut mentine o casnicie sau o "relatie",se poate cu ajutorul netului...cu alte cuvinte,pe net poti avea "relatii cu n persoane pana "gasesti" pe cineva care sa ti placa..deceptiile sunt adanci dupa astfel de experiente..rugati va!

 • 175. Liviu pe 22 Feb 2016 21:11

  Asdori sa cunosc o fata serioasa am 24 de ani nefumator nu consum alcol am servici casa masina si mias dori o relatie serioasa cu o femeie serioasa pana in 30 de ani nr de tel 0745894606 sau facebok liviu xulo sau
  magalealiviumarin@gmail.com

 • 176. constantin pe 21 Feb 2016 13:59

  salut. sunt constantin am 36 de ani din bucuresti fara obligati caut o fata pana in 35 de ani pt relatie serioasa id ym fara_compromis1980

 • 177. Ioan32 pe 19 Feb 2016 20:24

  Bună, mă numesc Ionuţ, sunt din Roman judeţul Neamţ, despre mine: am 33 de ani, am terminat facultatea de litere, cadru didactic, sunt un băiat serios, sincer, onest, blând, cuminte, cu bun simţ, de bună credinţă, nefumător, nealcoolic, sufletist, cu credinţă în Dumnezeu..Caut o fată serioasa, cu bun simţ, sufletistă, înţelegătoare cu vârsta cuprinsă între 28-33 de ani, dispusă pentru o frumoasă relaţie de prietenie/căsătorie bazată pe înţelegere, încredere, respect, sinceritate, fidelitate. Id-ul de mess este ionut_antochi, numărul meu de telefon este 0734862774. Rog seriozitate.

 • 178. andreea pe 14 Feb 2016 17:24

  sunt andreea si vreau sa cred ca prin lumea virtuala se gasesc si oameni reali,care sa se arate asa cum sunt ei.cristea_a16

 • 179. constantin pe 13 Feb 2016 16:01

  salut. sunt constantin am 36 de ani din bucuresti fara obligati caut o fata pana in 35 de ani pt relatie serioasa id ym fara_compromis1980

 • 180. Rodica pe 13 Feb 2016 12:46

  Buna!Ma numesc Rodica, am 25 ani,1.65
  inaltime, 75 kg, bruneta, si sunt din
  Chisinau.Doresc sa fac cunostinta cu un barbat
  adevarat 28-32 ani (inaltime 1.80,
  corpolent,brunet),ce nu a mai fost casatorit,nu are
  copii si obligatii.Imi doresc o relatie serioasa
  bazata pe incredere,stima,iubire si frica de
  Dumnezeu.Imi doresc o persoana inteligenta care
  are o atitudine demna fata de sine si fata de cei
  din jur. Va rog mult nu ma deranjati daca aveti
  alte scopuri!Sa nu ne pierdem timpul reciproc
  cand putem sa il folosim placut cunoscand pe
  cineva care poate fi jumatatea noastra.Doresc un
  barbat stabil,care stie ce isi doreste de la viata,un
  barbat matur care poate lua decizii corecte si la
  timp.Adresa mea de messenger este: irennnee. Va
  rog mult sa nu ma deranjati daca nu aveti idee
  despre ce imi doresc eu (caci am fost contactata
  de asa persoane si nu-mi mai doresc asa
  experiente). Sa fie intr-un ceas bun si sa ne ajute
  Dumnezeu sa ne gasim fericirea.

 • 181. etienne pe 10 Feb 2016 20:57

  39 ani, saten, ochi caprui, zodia gemeni, 1.70 cm si 79 kg, nefumator si antialcoolic, doresc prietenie in vederea casatoriei cu tanara intre 25-35 ani din Romania sau Republica Moldova care doreste intemeierea unei familii bazate pe dragoste si intelegere reciproca. Imi puteti scrie la e-mail etienne76@gmx.com .Doamne Ajuta !

 • 182. MARIA pe 09 Feb 2016 12:45

  Bună ziua. Mă numesc Maria, am 46 ani, din Suceava și caut o relație serioasă bazată pe încredere, stimă și respect reciproc.Nr. meu de tel.0747 344728.Doamne ajută.

 • 183. Ioan33 pe 08 Feb 2016 23:24

  Bună, mă numesc Ionuţ, sunt din Roman judeţul Neamţ, despre mine: am 33 de ani, am terminat facultatea de litere, cadru didactic, sunt un băiat serios, sincer, onest, blând, cuminte, cu bun simţ, de bună credinţă, nefumător, nealcoolic, sufletist, cu credinţă în Dumnezeu..Caut o fată serioasa, cu bun simţ, sufletistă, înţelegătoare cu vârsta cuprinsă între 28-33 de ani, dispusă pentru o frumoasă relaţie de prietenie/căsătorie bazată pe înţelegere, încredere, respect, sinceritate, fidelitate. Id-ul de mess este ionut_antochi, numărul meu de telefon este 0734862774. Rog seriozitate.

 • 184. Nicu pe 07 Feb 2016 18:57

  Bună sunt nicu sunt din Tulcea am 26 de ani doresc să îmi găsesc jumătatea..0787593114

 • 185. Nicusor pe 07 Feb 2016 18:50

  Bună mă numesc micușor sunt din Tulcea dar lucrez la Brașov ca ospătar am 26 de ani...doresc să.mi caut jumătatea..

 • 186. Pavel_florin2006 pe 07 Feb 2016 14:58

  ma intreb cum poti sterge lacrimile unui om care plange in tacere si in singuratate?cum sa ma stranga cineva in brate daca sufletul meu s-a inchis in temnita dureri si stau acolo in intuneric? cine poate sa-mi zica vorbe calde cand eu imi astup urechile?cine poate sa treaca de zidurile pe care eu le-am inaltat in jurul meu?Pesemeni ca sufletul omului intinde sa se retraga intr-un coltisor intunecat si rece atunci cand este lovit puternic de viata/stiu ca dragostea poate aparea de unde nu te astepti.Si uneori e mai bine sa lasi garda jos,si sa te prinzi de firul de speranta care atarna firav deasupra mea.Ma numesc. Pavel florin locuiesc în Iași. În anul 2008 am divorțat de soția mea căzând în depresie spunând viata nu mai are rost pt mine. În anul 2015 am facut o boala arterita ne tratata la timp am facut o cangrena a fost nevoit de a.mi amputa gamba stanga. Atunci am zis ca viata mea sa terminat. Dar noi trebuie sa iesim din depresie noi suntem singuri psihologi. Sunt un familist inrait si convins. Tel0749941691 id meu de imail este. pavel_florin2006@yahoo.com
  Este tare frumos sa te trezesti langa persoana iubita este tare frumos sa.i zici cuiva ca te iubesc. Din nefericire aceste cuvant este pe cale de disparitie. Va astept sa socializam pupici. Cu stima Florin.

 • 187. crys pe 04 Feb 2016 18:49

  Doamne ajuta! as dori sa cunosc o fata cu suflet bun,o fata cu dragoste pt.Dumnezeu care isi doreste intra-devar o relatie serioasa carec sa duca la casatorie.Eu sun din Jud.Suceava,daca iti doresti sa ma cunosti las adresa mea de mail unde am putea lua legatura si sa ne cunoastem. crys.titi@libero.it

 • 188. Nicusor pe 04 Feb 2016 13:28

  Buna
  pentru Rodika din chisinau as dori sa te cunosc,daca vrei putem vorbi pe Odnoklassniki,Nicu Stoian ma gasesti ca messnger nu am ok.

 • 189. Rodica pe 04 Feb 2016 09:30

  Buna!Ma numesc Rodica, am 25 ani,1.65 inaltime, 75 kg, bruneta, si sunt din Chisinau.Doresc sa fac cunostinta cu un barbat adevarat 28-32 ani (inaltime 1.80, corpolent,brunet),ce nu a mai fost casatorit,nu are copii si obligatii.Imi doresc o relatie serioasa bazata pe incredere,stima,iubire si frica de Dumnezeu.Imi doresc o persoana inteligenta care are o atitudine demna fata de sine si fata de cei din jur. Va rog mult nu ma deranjati daca aveti alte scopuri!Sa nu ne pierdem timpul reciproc cand putem sa il folosim placut cunoscand pe cineva care poate fi jumatatea noastra.Doresc un barbat stabil,care stie ce isi doreste de la viata,un barbat matur care poate lua decizii corecte si la timp.Adresa mea de messenger este: irennnee. Va rog mult sa nu ma deranjati daca nu aveti idee despre ce imi doresc eu (caci am fost contactata de asa persoane si nu-mi mai doresc asa experiente). Sa fie intr-un ceas bun si sa ne ajute Dumnezeu sa ne gasim fericirea.

 • 190. Ioan33 pe 04 Feb 2016 03:20

  Bună, mă numesc Ionuţ, sunt din Roman judeţul Neamţ, despre mine: am 33 de ani, am terminat facultatea de litere, cadru didactic, sunt un băiat serios, sincer, onest, blând, cuminte, cu bun simţ, de bună credinţă, nefumător, nealcoolic, sufletist, cu credinţă în Dumnezeu..Caut o fată serioasa, cu bun simţ, sufletistă, înţelegătoare cu vârsta cuprinsă între 28-33 de ani, dispusă pentru o frumoasă relaţie de prietenie/căsătorie bazată pe înţelegere, încredere, respect, sinceritate, fidelitate. Id-ul de mess este ionut_antochi, numărul meu de telefon este 0734862774. Rog seriozitate.

 • 191. ionel pe 03 Feb 2016 01:24

  Caut o fata singura care sa vina in teleorman pentru a intemeia o familie.0730775092

 • 192. victor271 pe 02 Feb 2016 20:55

  Buna sunt victor am 29 ani si caut o femeie pentru o relatie serioasă casatorie nr meu 0746581804

 • 193. vasy_booss87 pe 01 Feb 2016 13:46

  buna Beatrice vreau sa te cunosc daca vrei o relatie seriosa si sa intemezi o familie nadescu_vasile id meu daca vrei sa ne cunostem

 • 194. barzoiu pe 01 Feb 2016 12:53

  buna beatrice eu imi doresc sa te cunoasc pt o relatie serioasa 0769751443 numarul meu de telefon sa vb daca doresti astept sa vb ok

 • 195. Cristina pe 31 Ianuarie 2016 01:48

  Buna , sunt Cristina si am 37 de ani , as vrea si imi DORESC sa imi gasesc jumatatea vietii melé . Sunt divortata si am o fata de 14 ANI . Momentan sunt in Spania ..Nr me de telefon este 0034602594427,putem comunica prin wasap

 • 196. ionvrabie672@yahoo.com pe 30 Ianuarie 2016 02:10

  buna veta ionut ma numesc din giurgiu am 1,65 40 ani as dori sa ne cunoastem suna la nr de tel 0765654964 sau0737807516sau 0742318930 sau 0774507114 id meu ionvrabie305 fb ion vrabie

 • 197. sorinma pe 16 Ianuarie 2016 05:49

  am intrat aici in speranta ca voi gasi o fata care este dispusa sa-si intemeieze o familie am 35 de ani sunt din Teleorman si am un copil de 5 ani care este cu mine si inca nu mi-am pierdut speranta ca exista acea fata pt mine undeva, adresa mea de e-mail si mess este dragan_sorinm@yahoo.com

 • 198. Ioan33 pe 16 Ianuarie 2016 01:30

  Bună, mă numesc Ionuţ, sunt din Roman judeţul Neamţ, despre mine: am 33 de ani, am terminat facultatea de litere, cadru didactic, sunt un băiat serios, sincer, onest, blând, cuminte, cu bun simţ, de bună credinţă, nefumător, nealcoolic, sufletist, cu credinţă în Dumnezeu..Caut o fată serioasa, cu bun simţ, sufletistă, înţelegătoare cu vârsta cuprinsă între 28-33 de ani, dispusă pentru o frumoasă relaţie de prietenie/căsătorie bazată pe înţelegere, încredere, respect, sinceritate, fidelitate. Id-ul de mess este ionut_antochi, numărul meu de telefon este 0734862774. Rog seriozitate.

 • 199. Ali pe 15 Ianuarie 2016 16:56

  Iti doresc numai bine. SA FII SANATOS IONUT. PA

 • 200. Lena pe 15 Ianuarie 2016 16:51

  Pe acest sait numai adevar curat

 • 201. Costy pe 15 Ianuarie 2016 15:38

  Buna rodica eu nu am mesenger..dami un bip sau mesaj pe nr asta al meu 0763540190 si te voi suna eu te astept cu mare drag cu un raspuns

 • 202. Rodica pe 15 Ianuarie 2016 11:52

  Pentru toti cei care mi-au scris. Va las adresa mea de mess: irennnee. Cu doamne ajuta si sa fie intr-un ceas bun.

 • 203. liviu328 pe 15 Ianuarie 2016 08:41

  BUNA ,MA NUMESC LIVIU AM 32 ANI ,1,,63 50KG ,DIN IASI AS DORI SA GAESESC O FATA CARE DORESTE SA ANTEMEIEZE O FAMILIE ,,,ROG FARA AVENTURIERE SI CER SERIOZITATE,,,,0747548504

 • 204. Costy pe 14 Ianuarie 2016 19:06

  Pentru rodica din chisinau eu sunt din constanta astept un raspuns dela tine rodica 0763540190 cu dumnezeu inainte

 • 205. un baiat oarecare pe 13 Ianuarie 2016 21:49

  Sunt un baiat de 36 ani , niciodata casatorit , fara vicii , de la tara simplu , cu calitati si defecte ca orice om , si caut o fata pe masura , sa fie di nord-vestul tarii cu o varsta potrivita, nu prea inalta , harnica , familista , dar mai ales credincioasa ortodoxa practicanta , stiu ca sansele sa o gasesc sunt minime pt ca sunt
  foarte putine fete adevarate , dar mie imi trebuie
  doar una asa ca ceva sanse sunt si eu cred ca o voi gasi , dar daca tu care citesti te regasesti in acest mesaj suna-ma cu incredere maxima 0744905704 . Doamne ajuta-ne !

 • 206. Vetuta L. pe 12 Ianuarie 2016 18:42

  Buna ziua ! Sunt Vetuta , locuiesc in Bucuresti, am 41 ani, sunt divortata si nu am copii.Doresc sa cunosc un barbat (varsta 45-50) ani, , serios, modest, simplu, care vrea o relatie de prietenie .. Astept detalii la adresa mea de e-maill....betty.trandafir@yahoo.com.Cine doreste sa ma cunoasca, sa mi scrie .! Multumesc.

 • 207. alex pe 07 Ianuarie 2016 17:59

  buna fetelor si la multi ani pe anul 20016.sunt alex am 38 de ani.singur sunt divortzat sam o fetitza de 10 ani sta cu mine.ami caut jumatatea daca ati doresti o familie eventual casatorie ma poti suna la nr de telefon.0724142385.pup

 • 208. alex pe 07 Ianuarie 2016 17:38

  buna fetelor si la multi ani pe anul 20016.sunt alex am 38 de ani.singur sunt divortzat sam o fetitza de 10 ani sta cu mine.ami caut jumatatea daca ati doresti o familie eventual casatorie ma poti suna la nr de telefon.0724142385.pup

 • 209. Ionut pe 06 Ianuarie 2016 22:46

  Bună, mă numesc Ionuţ, sunt din Roman judeţul Neamţ, despre mine: am 33 de ani, am terminat facultatea de litere, cadru didactic, sunt un băiat serios, sincer, onest, blând, cuminte, cu bun simţ, de bună credinţă, nefumător, nealcoolic, sufletist, cu credinţă în Dumnezeu..Caut o fată serioasa, cu bun simţ, sufletistă, înţelegătoare cu vârsta cuprinsă între 28-33 de ani, dispusă pentru o frumoasă relaţie de prietenie/căsătorie bazată pe înţelegere, încredere, respect, sinceritate, fidelitate. Id-ul de mess este ionut_antochi, numărul meu de telefon este 0734862774. Rog seriozitate.

 • 210. vasile 87 pe 05 Ianuarie 2016 19:28

  buna rodica vreau sa te cunosc daca vrei situ sa necunostem intra pe id meu nadescu_vasile sa vorbim in privat si sa ne cunostem mai bine

 • 211. Costy pe 04 Ianuarie 2016 08:08

  Rodica ma-mi numarul tau de telefon eu vreau sa te cunosc.eu am 27 de ani astep raspunsul tau

 • 212. Adrianushka pe 03 Ianuarie 2016 23:22

  Pentru Rodica:

  Trimite-mi un sms la 0763 787 787 / 0729 741 471 sau scrie-mi la adriansavin2012@yahoo.com

  http://www.facebook.com/AdrianSav

  Am si eu anunt postat mai jos.

  La Multi Ani!

 • 213. Ionut pe 03 Ianuarie 2016 18:10

  Ma numesc Ionut, sunt din Roman, judetul Neamt, am 33 de ani, sunt un baiat serios, sincer, cu bun simt, onest, de incredere, nefumator, nealcoolic, fidel, cuminte, linistit, tandru, bland, am facultatea de litere, sunt cadru didactic, educat, sufletist, cu credinta in Dumnezeu, par saten, ochii caprui, inaltime 1,85, ca hobby-uri imi place cititul, calatoriile, plimbariile in aer liber, imi place natura, muntele, pelerinajul, gatitul. Doresc sa cunosc o fata serioasa, sincera, fara obligatii necasatorita, cu un suflet bun, intelegatoare, cu varsta cuprinsa intre 28 si 33 de ani dispusa in vederea casatoriei, sper ca mai exista in lumea aceasta o fata de incredere, cu aceleasi ganduri ca ale mele pentru intemeierea unei familii crestine, sper cu ajutorul Lui Dumnezeu sa imi gasesc sufletul pereche, sunt dispus sa ma stabilesc in orice parte a tarii alaturi de o fata cu un suflet bun, sincera, de incredere, numarul meu de telefon este 0734862774, id-ul meu este ionut_antochi, e-mail ionut_antochi@yahoo.com. Rog seriozitate

 • 214. lenovo328 pe 02 Ianuarie 2016 21:51

  PT RODICA LASAMI O ADRESA DE FB SA TE CONTACTEZ

 • 215. darius pe 02 Ianuarie 2016 17:21

  rodica sunama sau lasami nr tau baiat 28 ani serios 0764317655

 • 216. barzoiu pe 02 Ianuarie 2016 16:45

  buna rodica din chisinau doresc sa te cunosc pt o avea o relatie serioasa ca imi doresc acelasi lucru ca si tine sa imi fac o familie 0769751443 este numarul meu de telefon daca vrei sa vb sau id meu de mess batranu650m astept sa vb

 • 217. Rodica pe 02 Ianuarie 2016 15:40

  Buna,ma numesc Rodica,am 25 ani,sunt din Chisinau,imi doresc sa cunosc un barbat cu varsta 28-32 ani,serios pentru casatorie.Imi doresc o familie fericita si plina de dragoste,protejata de Dumnezeu.Sa fie intr-un ceas bun.Multumesc.

 • 218. nicolas cage pe 01 Ianuarie 2016 15:47

  Incercarea nu costa nimic dar sa nu asteptam minuni de pe internet.Internetul este un bun mijloc de comunicare,un prost mijloc de informare,un mijloc de manipulare si pervertire,sa nu avem asteptari nerealiste.Cu totii avem cunoscuti,colegi,prieteni ,amici,prieteni ai cunoscutilor,daca din aceste grupuri nu ne-am gasit pe cineva,posibilitatea de a pica de pe internet este mica. Sa dea Domnul ca noi sa fim exceptia.Un An Nou cu bucurie si implinire!

 • 219. maria20142 pe 30 Decembrie 2015 22:18

  dragii mei, iesiti in viata reala (eu una asa am facut si...m-am casatorit si am si un bebe deja)aici m-a inscris o prietena si e adevarat ca m-am enervat cand mi-a zis ce a facut si asa am iesit cu ea la o petrecere unde l-am cunoscut pe sotul meu...deci l-am cunoscut si datorita inscrierii aici....Succes nult tuturor si La multi ani!

 • 220. Laur pe 30 Decembrie 2015 15:02

  La multi ani si toate visele in acord cu dreptul divin sa vi se implineasca! Laur readonlynow@yahoo.com

 • 221. Ionut pe 27 Decembrie 2015 01:39

  Ma numesc Ionut, sunt din Roman, judetul Neamt, am 33 de ani, sunt un baiat serios, sincer, cu bun simt, onest, de incredere, nefumator, nealcoolic, fidel, cuminte, linistit, tandru, bland, am facultatea de litere, sunt cadru didactic, educat, sufletist, cu credinta in Dumnezeu, par saten, ochii caprui, inaltime 1,85, ca hobby-uri imi place cititul, calatoriile, plimbariile in aer liber, imi place natura, muntele, pelerinajul, gatitul. Doresc sa cunosc o fata serioasa, sincera, fara obligatii necasatorita, cu un suflet bun, intelegatoare, cu varsta cuprinsa intre 28 si 33 de ani dispusa in vederea casatoriei, sper ca mai exista in lumea aceasta o fata de incredere, cu aceleasi ganduri ca ale mele pentru intemeierea unei familii crestine, sper cu ajutorul Lui Dumnezeu sa imi gasesc sufletul pereche, sunt dispus sa ma stabilesc in orice parte a tarii alaturi de o fata cu un suflet bun, sincera, de incredere, numarul meu de telefon este 0734862774, id-ul meu este ionut_antochi, e-mail ionut_antochi@yahoo.com. Rog seriozitate

 • 222. barzoiu pe 26 Decembrie 2015 00:15

  buna sunt aurel si doresc o relatie serioasa cu o fata serioasa 0769751443 numarul meu de telefon?

 • 223. Adrianushka pe 24 Decembrie 2015 09:15

  Pentru Violeta din Focșani
  adriansavin2012@yahoo.com
  Niciodată căsătorit, fără vicii, locuiesc singur.
  170 cm, 72 kg, ochi albaștri-verzi, șaten închis
  Vodafone: 0729 741 471
  Orange : 0753 387 506
  Telekom : 0763 787 787

 • 224. Gheorghe Pauna pe 23 Decembrie 2015 13:19

  AS DORI CA NOUL AN SA-MI ADUCA O DOAMNA ROMANTICA FARA VICII, DEZAMAGITA DE TRECUT DAR OPTIMISTA MAX.50 ani,65kg,CARE SA-SI DOREASCA SA FIE IUBITA,SI RESPECTATA.
  SUNT UN BARBAT FARA VICII ROMANTIC ,TANDRU,IUBITOR DE NATURA STABIL FINANCIAR CU LOCUINTA SI LOC DE MUNCA STABIL SI BINE PLATIT.POATE SA AIBA SI UN COPIL
  EU FIIND SINGUR ,DAR AVAND DESTULA EXPERIENTA INEDUCAREA UNUI COPIL.RASPUND LA TEL.0752925450.DACA NU INDRAZNIM NU OBTINEM NIMIC

 • 225. eu pe 22 Decembrie 2015 21:40

  Buna ,eu sunt un Baiat am 35 am intrat pe acest sait pt ceva foarte serios si am citit un comentariu referitor la acest sait ,apropo unii oamenii avem credinta in Dumnezeu foarte mare si asta ne da rabdarea de a cauta perechea sufletului nostru indiferent de ce zic unii pe acest sait sau unele ,unii dintre noi avem intentii bune pt a ne intameia o familie si sincer nu ne sastiface placerea sa stam pe net din placere ,"(casi unele de aici cum este Domnisoara Doamna sau cine stie cine se ascunde in versurile acestui profil chiar depe acest sait cu nr de inscriere 16 o cheama Lorysa inscris pe data de 30noiembrie 2015 ora 14:11 minute si se lauda ca ea are sait pe twoo pe badoosi pe sentimente ,spunand asa ceva inseamna ca esti inscrisa pe aceste saiturii sati fie rusine de pt ca nu cautii decat sa faci rau altora prin cuvinte ,)"Eu nu critic pe nimenii dar nu suport minciuna daca esti singur si asa scrii nu mintii pt ca intro zi vei fi tras la raspundere de unicul nostru Dumnezeu ,eu sunt aici pt tine aceea care intreadevar iti doresti o familie nu minciunii sa fi singura fara copii sa ma intelegii asa cum sunt eu sunt singur am 35 de anii si nu am avut nici o rel in viata mea si imi doresc doar o singura femeie pt a intemeia o familie si te astept in viata mea id de mes este greuceanuionel@yahoo.ro daca esti interesata iti multumesc pt intelegere .Te astept in sufletul si inima mea cu gandurii bune.

 • 226. Ioan pe 18 Decembrie 2015 21:30

  Buna ! Caut si eu o fata cu varsta intre 25 si 35 de ani strict pentru casatorie . Mi-as dori ca ea sa fie de la tara si doar din ardeal. Obligatoriu o fata serioasa , altfel va rog sa nu deranjati , VA MULTUMESC ANTICIPAT! 0744905704

 • 227. victor271 pe 13 Decembrie 2015 05:57

  Buna maia sunt victor si as vrea sa te cunosc uite adresa mea de paramanovvic@yahoo.com

 • 228. Maya pe 13 Decembrie 2015 00:31

  Buna! Ma numesc Maya, am 30 ani si imi doresc sa cunosc o persoana inteligenta, onesta, sincera. Din pacate nu sunt in tara, la moment sunt in Italia! maya.kazak.1983@mail.ru

 • 229. aria pe 09 Decembrie 2015 21:41

  A judeca este păcat. Iubeste-ti aproapele si roagate pt.el,Ruslan. Este simplu sa judecam si greu sa ne rugam pt.ei. iarta-ma! Doamne ajuta;

 • 230. Ruslan 777 pe 09 Decembrie 2015 19:58

  Buna nu aveti ocupatie? Rusine aici este o rugaciune dar nu site de cunostinte .Asa lume disperata?

 • 231. Adrianushka pe 09 Decembrie 2015 13:53

  Ma numesc Adrian, am 28 ani, 170 cm, 70 kg, ochi albastri-verzi, saten inchis mediu, constitutie obisnuita, licentiat, locuinţă proprie, aştept cu ajutorul Domnului, o domnişoară simplă, din jud. Vrancea sau apropiere, foarte hotărâtă, naturală, cu o gândire matură, ce îşi doreşte să-şi construiască un cămin, capabilă de lucruri frumoase şi serioase, în ceea ce priveşte aspectele vieţii în doi, exclusiv in vederea mariajului.Sunt o fire calmă, cu mult bun simţ, lipicios şi îmi pasă mult de cel de lângă mine dacă simt că merită. E-mail: adriansavin2012@yahoo.com.

 • 232. Sandu pe 07 Decembrie 2015 00:59

  M-ă numesc Sandu,am 29 ani şi caut o fată de vârsta apropiată
  p-u o relaţie adevărată şi frumoasă de prietenie,eventual căsătorie! Dacă M-ai există fete Creştin Ortodoxe şi au o educaţie bună cu intenţii serioase,rog să-mi scrieţii şi poate facem o pritenie la care visăm şi ne dorim!
  Rog seriozitate! Adresa mea de contact: dimulica.pd@gmail.com

 • 233. angelgabi83@yahoo.com pe 06 Decembrie 2015 20:34

  Buna.
  Doresc sa cunosc pe cineva serios cu studii superioare.sa aiba servici sa cunoasca codul bunelor maniere.,sa stie ce vrea de la viata.Sa isi intemeieze o familie in adevaratul sens al cuvantului. Am 32 ani.Lucrez in cadru farmaceutic.

 • 234. tomabanea pe 05 Decembrie 2015 14:34

  buna Cristina sunt de la tara de langa sibiu din vurpar daca ai auzit unde este,as dori sa iau legatura cu tine cum facem

 • 235. saulea pe 05 Decembrie 2015 12:26

  buna pentru cristina din sibiu sunt nicu as dori sa te cunosc eu merg la biserica pe rit vechi daca vrei ma poti contacta la nr de tef 0736 129 820.

 • 236. Gheorghe Pauna pe 04 Decembrie 2015 19:58

  DACA FEMEILE NU DORESC BARBATI CARE SA LE IUBEASCA SA LE RESPECTE SA NU FIE VIOLENTI SA NU BEA SA NU FUMEZE MA INTREB CE OARE DORESC FEMEILE MA NUMESC GEORGE SA SUNE SI SAMI SPUNA TEL.0721375041

 • 237. barzoiu pe 04 Decembrie 2015 17:06

  buna cristina din sibiu doresti sa necunoastem pt o relatie serioasa daca doresti ma poti contacta la numarul de telefon 0769751443

 • 238. Cristina Sibiu pe 02 Decembrie 2015 21:09

  Doamne ajuta! Bogdan din SB.te rog frumos să-mi rasp.si mie la o între.la ce biserica mergi in SB.?
  Bodo,ce dorești sa vb.?
  Doamne ajuta!

 • 239. Gheorghe Pauna pe 01 Decembrie 2015 21:01

  CAUT O DOAMNA PASIONATA DE NATURA,DE CALATORI LA MUNTE PE TRASEE MONTANE PENTRU A MERGE IMPREUNA IN CONCEDII SI A CONVERSA DESPRE ACEASTA PASIUNE,MAI SUNT ASTFEL DE FEMEI MA NUMESC GEORGE TEL.0721375041

 • 240. lory pe 30 Noiembrie 2015 14:11

  Aici se da o rugaciune, nu e site de matrimoniale, si totusi ma mir cum atat de usor pot oamenii sa posteze imediat anunturi care le gasesti peste tot, oare atat de disperati sa fie oamenii? nu transformati acest ajutor prin rugaciune in site de socializare, deoarece e pacat, puteti fi aceleasi persoane de pe site uri gen twoo, badoo, sentimente, etc, dar care sunteti doar niste inselatori. Iertare, Dumnezeu sa va ajute pe toti! Cautati inainte de toate sa va regasiti pe voi insiva apoi sa gasiti pe cel care sa fie langa voi.

 • 241. bodo pe 30 Noiembrie 2015 12:52

  cristina din sibiu vrei sa luam legatura sa vb?

 • 242. bogdan sibiu pe 29 Noiembrie 2015 18:37

  buna seara sunt din sibiu am 30 de ani doresc sa gasesc o fata cu varsta apropiata pentru formarea unei familii de viata si care doreste sa locuiasca la mine eu sunt blond ochii albastri credincios si de casa nu imi place minciuna si sa imi bat joc de cineva ca toate la randul lor se intorc mai multe detali despre mine ma puteti suna la nr 0769 554 193 si nu raspund la mesaje sau nr privat doamne ajuta sa gasesc jumatatea vietii mele

 • 243. LORY pe 29 Noiembrie 2015 16:31

  BUNA AM 31 ANI NU AM FOST NICIODATA CASATORITA AM SINGURUL DEFECT (SUNT GRASA) DORESC UN BAIAT CU FRICA LUI DUMNEZEU CU VIRSTA CUPRINSA INTRE 31-38 ANI FARA OBLIGATII FARA COPII ROG SERIOZITATE MAXIMA , NESERIOSII SA SE APTINA TEL 0761300725 NU RASPUND LA SMS SI PVT

 • 244. IOAN pe 29 Noiembrie 2015 16:07

  AM 36 ANI VADUV CU O FETITA DE 6 ANI SUNT DIN CONSTANTA SI IMI DORESC SA MI CAUT SI EU SUFLETUL PERECHE CARE SA AIBE SI EA LA RINDUL EI COPII ROG SERIOZITATE MAXIMA SUNA-MA LA TELEFONUL 0763357861 NU RASPUND LA PRIVAT SI BEEP

 • 245. Daniel pe 27 Noiembrie 2015 22:24

  Buna caut si eu o fata frumoasa draguta cu bun simt,si care vrea ceva serios sa aiba virsta pina in 25 de ani dar in primul rind sa fie intelegatoare dar sa fie si Timisoara sau ceva mai apropiat de Timisoara rog seriozitate care vrea sa MA cunoasca MA poate gasi la nr de telefon 0752970540 astept

 • 246. Lacramioara pe 27 Noiembrie 2015 00:48

  Ma numesc Lacramioara, sunt din Iasi, am 33 de ani, sunt de profesie medic, am un loc de munca foarte bun si fac si un doctorat in medicina. Tot ce am si ce sunt am obtinut prin munca multa, sacrificii si cu ajutorul plin de iubire al bunului Dumnezeu. Imi doresc langa mine o persoana care sa poata sa inteleaga aceste lucruri. Sper din toata inima ca Tatal ceresc sa ma calauzeasca sa intalnesc persoana potrivita cu care intemeiez o familie, sa avem copii, o viata frumoasa, dar pana acum am intalnit prea multi oameni care doar m-au criticat si judecat pentru ca am vrut si am realizat mai mult in viata pe plan profesional. Putini sunt cei care inteleg cat de grea este facultatea de medicina, cat de greu este sa traiesti cei 6 ani doar din bursa de merit, sa-ti sacrifici noptile pentru invatat, nu pentru distractie, si apoi sa ai inca 5 ani de specializare cu un salariu marunt, pentru ca asa isi plateste medicii statul roman.
  Acum lucrez doar in mediul privat si, cu ajutorul lui Dumnezeu, lucrurile s-au schimbat extraordinar si remarcabil in bine.
  Daca este cineva din Iasi care isi doreste intemeierea unei familii pe placul lui Dumnezeu si spre bucuria noastra ma poate contacta la adresa de e-mail lacry_doctor@yahoo.com.
  Doamne ajuta! si binecuvinteaza-ne pe toti sa ne intalnim sufletul pereche!

 • 247. Vasile pe 26 Noiembrie 2015 14:51

  Ma numesc Vasile am 27 de ani,sunt de profesie inginer,am 1.70 m 67 kg, sunt o persoana cu mult bun simt,cu cei 7 ani de acasa,cu credinta si frica de Dumnezeu,nefumator si nu consum alcool,din zona ardealului, realizat pe plan profesional si material. Caut o fata de varsta apropiata care sa stie ce isi doreste de la viata, si care sa fie dispusa sa se casatoresca si sa aiba o familie! Dumnezeu sa ne ajute! Mai multe detalii email: muresan.vasile88yahoo.ro

 • 248. sorin pe 24 Noiembrie 2015 18:59

  Buna seara, Sant Sorin din jud Bihor locuiesc la tara,ortodox am 38 ani niciodata casatorit. Doresc sa cunosc o fata pana an 35 ani ,sincera ,serioasa an vederea casatoriei, sant un tip sincer ,serios cu credinta an Dumnezeu, e tare greu sa gasesti perechea potrivita dar Dumnezeu si Maica Sfanta ne va ajuta. Nr tel 0767977884 rog seriozitate.

 • 249. Cristina Sibiu pe 23 Noiembrie 2015 23:01

  Buna seara,
  Va rog nu va supărați,dar eu nu cred k TOATe persoanele sunt persoane serioase ,responsabile,sincere pe acest si-te. Voi știți k sunt si persoane cu rele intenționat care se uita pe acest si-te.iertați! Păcat k
  suntem așa rai si profitam de slăbiciunile celor răniți. Iertați!

 • 250. liviu328 pe 21 Noiembrie 2015 18:30

  buna seara si la toti cei singuri care cred an dumnezeu si an rugaciuni doresc sa cunosc o fata de varsta mea sincerea si cu bune maniere si suflet cald nu conteaza aspectul sau defectele ci sufletu si inima ad de fb e ghiarasim liviu mihai

 • 251. LIVIU328 pe 16 Noiembrie 2015 14:57

  buna seara chiar nu mai crezi an nimic an ziua de azi doar vb goale si amagiri

 • 252. Gheorghe Pauna pe 16 Noiembrie 2015 07:31

  Barbat.fara obligatii,fara vici,nefumator,non alcolic,sentimental si tandru,stabil financiar cu venituri sigure si locuinta
  caut o doamna intre 38...50 ani,maxim 65kg pentru prietenie sau casatorie
  poate sa aiba si un copil.Am aptitudini pedagogice fiind o persoana foarte calma si rabdatoare,Sunt pasionat de natura si trasee montane.
  Anuntul se adreseaza in special doamnelor care au fost dezamagite de barbati si le-as putea demonstra ca mai sunt barbati care stiu sa
  iubeasca si sa respecte o femeie si sa nu renunte la iubire si la intemeierea unei noi familii.
  Si eu am fost dezamagit de femei dar sunt convins ca sunt si femei care merita sa fie iubite si respectate.incearca si no sa regreti tel.0721375041

 • 253. Flori pe 14 Noiembrie 2015 20:23

  Pentru Mihai din Munchen Germania.Sunt Flori ti-am trimis un mesaj pe nr. de telef. care este pe acest site, vreau sa cred ca este valabil acel nr.As dori,bineinteles,daca si tu iti doresti, sa ne putem cunoaste.Daca ai citi mesajul mi-ai vedea si nr. meu de telef. si ce ti-am mai scris in acel mesaj.As vrea sa cred ca esti raspunsul la rugaciunile mele,suntem cam de aceiasi varsta.Doamne ajuta sa-mi citesti mesajul acesta si pe cel de pe telefon.Din ceea ce ai scris, ai aceleasi cerinte si asteptari de la partenerul de viata pe care le am si eu.

 • 254. valentin pe 14 Noiembrie 2015 12:29

  Sunt deacord cu tine Alexa.Ce vârstă ai?

 • 255. Alexa pe 13 Noiembrie 2015 19:13

  SALUT LA TOTI NU ESTE NIMENI SERIOS IN ZIUA DE AZI SE CUNOSC PE SCAIP SI SE TERMINA CU CIORNII SPISOC DRAGOSTEA ESTE OARBA VA DORESC SUCCESC SI NUMAI BINE

 • 256. Codreanu Constantin pe 13 Noiembrie 2015 09:26

  MIHAIELA-ALINA VREAU SA NE CUNOASTEM DACA DORESTI SI ESTI DISPUSA DE O RELATIE SI EU SUNT DIN ZONA IASULUI DAR AM ANVATAT CHIAR AN TARGU CUCU IAS LASAMI O ADR SAU NR DE TEL SAU FECBOOK OK MERSI ASTEPT

 • 257. Viorel pe 12 Noiembrie 2015 21:08

  Buna,Viorel este numele meu am 37 ani din Bucuresti,nu am obligatii.Doresc sa cunosc o fata de varsta apropiata care doreste o relatie serioasa.Cine doreste sa afle mai multe detalii astept mesaj cu autodescriere si localitatea de unde sunteti.Cer si ofer seriozitate.0752703024.Multumesc.

 • 258. Stefan pe 12 Noiembrie 2015 15:29

  Buna vreu o relație serioasă cu o femeie sigură pe ea ca vrea relație mă numesc ștefan nr meu 0742156605 am 35 ani poate să aibe până în 38ani

 • 259. Codreanu Constantin pe 12 Noiembrie 2015 14:23

  OLA BUNAZIUA A-MI PARE BINE CA AM GASIT ACET SIT CU AJUTORUL LUI DUMNEZE SUNT AICI PENTRU A GASI O PERSOANA CARE DORESTE O FAMILIE SERIOASA FERICIRE SI O VIATA NOUA EU AM 33 DE ANI SUNT SINGUR NAM COPII DAR DORESC FFFOARTE MULT O MAMA CU UN COPIL EU LOCUIESC AN GERMANIA STUDII LICEU TERMINAT AN PORTUGALIA LIMBI STRAINE PORTUGEZA UN PIK ENGLEZA ACUM ANVAT GERMANA SI LUCREZ AN GERMANIA DE PUTIN TIMP PANA ACUM AM FOST DE 10ANI AN PORTUGALIA SI MAM MUTAT AN GERMANIA SA RAMAN AICI SI SAMI FAC O NOU VIATA CU CARE VA DORI O FAMILIE .ADRESA MEA DE FACEBOOK codreanuconstantin16@gmail.com profesia mea este SOFER ;OSPATAR RESTAURANT,AM LUCRAT CA SOFER PE CAMION;AUTOCAR AN RESTAURANT ETC: VA PUP CU RESPECT ASTEPT CEREREA DE PRIETENIE PO FECEBOOK

 • 260. constantin pe 12 Noiembrie 2015 13:57

  buna ziua doresc o fata indiferent cu coil sau fara .Am 33 de ani si sunt an Germania adr de fesbook codreanuconstantin16@gmail.com astept mes sau cerere de prietenie

 • 261. iosifstefn pe 12 Noiembrie 2015 12:33

  Buna ma numesc ștefan și vreu să cunosc o femeie pentru relație serioasă am 35ani

 • 262. vrabieion305@yahoo.com pe 11 Noiembrie 2015 08:41

  buna veta din bucuresti ma numesc ionut as dori sa te cunosc am 1,65 si 70 klg corect sincer iubitor 39 ani din giurgiu astept sa ma contactezi la nr de tel 0765654964 sau id de mess vrabieion305 sant corect sincer iubitor nr de tel valabil numai pt f cu frica de dumnezeu

 • 263. Vasile pe 10 Noiembrie 2015 15:10

  Buna Cristina, numele meu este Vasile, daca doresti sa vorbim, adresa mea de email muresan.vasile88@yahoo.rom

 • 264. LIVIU328 pe 09 Noiembrie 2015 20:13

  BUNA SEARA AM TRECUT SIEU PIN MULTE OBSTACOLE SI TOT AMI CAUT SUFLETU PERECHE MIAM PERDUT ORCE SPERANTA DE MAI FII FERICIT OARE AMI VOI ANTALNI SI EU JUMATATEA MAI EXISTA CINEVA SINCERA DE ANCREDERE SI SA IUBEASCA SA STIE CA VREA O FAMILIE ,,,AM 32 ANI DIN IASI 0747548504

 • 265. Laur pe 02 Noiembrie 2015 14:23

  Buna ARIA! Tu de unde esti?
  Laur din Bucuresti, 47 de ani, studii superioare, fara vicii, fara obligatii, credincios. Email: readonlynow@yahoo.ro Doamne Dumnezeule ajuta-ne pe toti sa fim mai buni si sa ne gasim linistea si pacea sufleeasca!

 • 266. Lena pe 31 Octombrie 2015 11:22

  Buna cine stie codul Israel Rominia mersi sunt in israel si nu stiu codul Rominei Mobil. Si fix

 • 267. Ey pe 31 Octombrie 2015 11:15

  Doamne ajuta sa cunosc un barbat potrivit

 • 268. Cristina pe 29 Octombrie 2015 19:12

  Doamne ajuta! Voi doriți sa cunoașteți pe oricine scr.site. O seara buna!

 • 269. vali pe 28 Octombrie 2015 16:38

  0737027866.ofer garanție pe 10 ani,ca nu vei regreta!

 • 270. vali pe 28 Octombrie 2015 16:36

  Pentru Cristina din Sibiu
  Uite dă-mi un semn,măcar sa avem o discuție

 • 271. aurel pe 22 Octombrie 2015 23:02

  buna cristina lasami te rog un numar de telefon sa vb ca as dori sa te cunosc pt o relatie serioasa

 • 272. Gheorghe Pauna pe 12 Octombrie 2015 21:10

  prietenie
  Sunt din Mangalia,fara obligatii,fara vici,nefumator,non alcolic,sentimental si tandru,stabil financiar cu venituri sigure, caut o doamna intre 38...50 ani,maxim 65kg pentru prietenie sau casatorie
  poate sa aiba si un copil.Am aptitudini pedagogice fiind o persoana foarte calma si rabdatoare,incearca si no sa regreti tel.0721375041

 • 273. sorin pe 12 Octombrie 2015 12:54

  Buna, sant Sorin din judet Bihor, am 38 ani ,nu am fost casatorit,sper ca Bunul Dumnezeu sa mi ajute sa gasesc o fata cu care sa am o relatie de prietenie ,casatorie. Sant un baiat credincios, si doresc seriozitate 0767977884 rog ca persoanele neserioase sa se abtina, Multumesc.

 • 274. LAURA pe 11 Octombrie 2015 22:57

  Sunt Laura din Braila am 41 ani o femeie simpla credincioasa ,cu capul pe umeri , ma rog la Dumnezeu sa i mi aduca in calea mea un barbat cu care sa fac o familie ,0732253943 , Dumnezeu ma ajutat mult in viata cred in el si in puterea lui dar in plan familial se pare ca trebuie sa mai am rabdare , sa astept sa i mi trimita omul potrivit..DOAMNE AJUTA

 • 275. aurel pe 07 Octombrie 2015 21:51

  buna asa dori sa cunosc o fata sincera si sufletista pt o relatie serioasa sau casatorie am 28 de ani si sunt o persoana blanda si sincere 0769751443 fete care sunt interesate de o relatie serioasa si casatorie sa ma contacteze ma numesc aurel

 • 276. cosmin pe 05 Octombrie 2015 16:47

  flori 48 ani bihoreanca singura de 8 ani vreau sa cunosc o persoana serioasa tel 0747127207

 • 277. Maria Maria pe 05 Octombrie 2015 11:49

  Dragii mei,
  Am decis sa ma retrag din conversația cu voi. Înainte de a face asta,am decis si considerat k trebuie sa va sp.la toți ce hotărâre am luat. Iertati-ma,dak v-am greșit cu ceva! Va rog din suflet ,rugati-va la Maica Domnului si Sfanțului Efrem cel Nou pt.ajutor si lăsați totul in seama lor. Nădăjduiți in EI, in SFINTI,NU intr-un site de pe internet.
  Puterea lui Dumnezeu este cea mai mare.
  Pe mine m-au ajutat mult,nu pt.k sunt eu buna ci pt.k Dumnezeu nu vrea moartea păcătosului.
  Nu alegem calea simpla,sa socializez cu lumea in speranță sa găsim pe cineva care sa ne înțeleagă,dar de ce nu povestim lui Dumnezeu ce ne doare,de ce nu facem acatiste pt.rezolvare la un Sfânt(de ex.Sfanțul Efrem cel Nou este grabnic ajutător), pt.este mai simplu sa stam bine. Asa este si Maria,o fata lăsa,comoda care apelează la Dumnezeu numai la disperare si Dumnezeu o ajuta si atunci ,pt.k este bun. Așa k nu fiți k ea,nădăjduiți la Dumnezeu mereu ,nu numai când aveți nevoie. Dak eram cu 100 de ani in urma,ce faceam? Internet acum 100 de ani nu era ,dar Dumnezeu este din totdeauna.
  Iertati-ma!
  Doamne ajuta!

 • 278. razvan pe 04 Octombrie 2015 15:44

  Razvan, din Bucuresti, 38 de ani, studii superioare, fara vicii, credincios, sunt un barbat serios si imi doresc o relatie stabila si de viitor. Email: razvanmarian2002@yahoo.ro

 • 279. SAULEA pe 04 Octombrie 2015 07:15

  Buna ma numesc Nicusor,pentru cristina din Sibiu as dori sa te cunosc.nici eu nam fost niciodata casatorit.

 • 280. florin pe 02 Octombrie 2015 20:04

  Buna cristina. As dori sa te cunosc
  O modalitate de contact daca poti sa imi lasi. Multumesc.pa

 • 281. Cristina pe 01 Octombrie 2015 21:32

  Buna seara!
  Ma numesc Cristina,am 28 de ani,din Sibiu si doresc sa cunosc un băiat normal ,cu frica de Dumnezeu.Sunt o fata de la tara,care ii mulțumește lui Dumnezeu pt.ajutorul primit. Nu sunt o fata bogata,dar slava lui Dumnezeu k m-a ajutat sa termin o facultate si mi-a dat un loc de munca bun.Nu am fost niciodată căsătorită si sunt un om normal.
  O seara buna!

 • 282. Vetuta L. pe 29 Septembrie 2015 19:20

  Buna ziua ! Sunt Vetuta , locuiesc in Bucuresti, am 41 ani si sunt singura . Sunt o persoana serioasa, sincera, modesta, si pentru familie .Sunt interesata sa cunosc un barbat sincer, serios, apropiat de varsta mea, matur in gandire, modest, ingrijit. Sa fie credincios mie, si sa aiba bun simt si caracter . Nu ma intereseaza barbati cu bani, cu averi, cu fite.Iubesc simplitatea ,si cu acest lucru, am spus tot Cine este interesat, rog sa-mi scrie la adresa de e-maill, Betty.Trandafir@yahoo.com. Multumesc.

 • 283. virgiliu pe 21 Septembrie 2015 08:44

  Ma numesc Virgiliu,sunt din Pitesti,am 33 de ani ,necasatorit .Caut o fata sincera in vederea unei relatii serioase de viitor .Ne putem cunoaste pe mess id mt_vergi
  O zi buna.

 • 284. folrin pe 20 Septembrie 2015 10:26

  Pt Maria Maria, nu cred ca sant an masura sa ti raspund la antrebare, mi ai scris ca e diferenta prea mare de varsta antre noi. O Duminica placuta .

 • 285. aria pe 19 Septembrie 2015 23:08

  Doamne ajuta,
  Ma numesc Aria,am 29 de ani si doresc sa cunosc o persoana cu studi superioare, care sa profeseze in domeniu si cu frica de Dumnezeu.
  Doamne ajutaj

 • 286. Maria Maria pe 19 Septembrie 2015 21:19

  Buna,Florin din Bihor. Nu ai cum sa îți faci o impresie despre mine ,dak nu ți-am dat accept. Si sa fiu sincera este posibil din greșală sa fi omis( nu ma pricep așa bine la ce este legat de internet). Iarta-ma, dak te-am supărat,nu a fost cu intenție. Nu ma poți judeca doar pt.atât. Sa știi k aștept rasp.la întrebarea mea " cu ce am te ocupi?".
  O seara buna,

 • 287. florin pe 19 Septembrie 2015 17:21

  Pt MariaMaria, sant Florin din jud Bihor , te am adaugat an lista de yahoo dar nu ai dat accept, mi am facut deja o impresie an legatura cu com tau .Sper sa ti gasesti jumatatea

 • 288. Maria Maria pe 18 Septembrie 2015 21:24

  Buna! Am lăsat adresa mea de e-mail.

 • 289. florinbr pe 18 Septembrie 2015 20:09

  Buna. As dori sa te cunosc maria de 28 ani. Mia placut ceea ce ai scris.. Si poate imi lasi o modalitate de contact. Ms

 • 290. Maria Maria pe 17 Septembrie 2015 21:42

  Florin,am o curiozitate, " ce funcție ai?" Vreau sa vad dak ma înșel eu sau nu. Dak nu vrei sa vadă toată lumea îmi poți scr.pe adresa de e-mail marimariamaria87@yahoo.ro .

 • 291. Maria Maria pe 17 Septembrie 2015 21:16

  Doamne ajuta! Va felicit pt.curaj si sa va ocrotească Dumnezeu de oamenii rai!

 • 292. florin pe 17 Septembrie 2015 20:07

  Multumesc pt raspuns Maria , nu e nici o problema daca nu vrei , eu cred ca bunul Dumnezeu ne va da si noua celor buni noroc an casatorie. o seara placuta, numai bine

 • 293. Maria Maria pe 17 Septembrie 2015 19:16

  Buna seara! Dragii mei, eu nu am scris.pe acest site cu gândul de a cunoaște pe cineva. In primul rand ieri nu m-am simțit bine si o prietena ma tot bate la cap sa îmi fac timp si pt.mine k nu o sa mărit cu munca. Eu tot nădăjduiesc k daca este de la Dumnezeu sa am o familie o sa am,dar stiu k Dumnezeu îți dă dar nu îți baga si in sac. Sunt băieți buni care ma plac ,dar eu mereu le sp.k dak erau ei alesul meu il recunoșteam. Nu am incredere in relațiile de pe internet. Stiu persoane care s-au cunoscut așa sau si căsătorit, dar eu ma gândesc k uneori cunoști un om de o viață si poți ajunge sa nu il recunoști. Dar o persoana care nu o știi ,ce încredere poți avea in ea. Va rog din suflet ,spuneti-mi daca sunt persoane pe acest site
  " care s-au cunoscut?" si dak persoana cu care s-a întâlnit a fost ok?! Poate sunt eu "comunista". Cred k dak nu te-ai căsătorit pana la o vârstă ,fie ai tu o problema,fie te-ai axat tu pe altceva. M-am analizat si pe mine si mi-am dat seama k mi-am făcut un tipar ca orice fata si dak băiatul respectiv are ceva ce nu îmi place,sp.NU. Referitor la tine ,Florin ,consider k este o diferență mare de varsă am eu 28 aproape 29 de ani,dar nu par. Eu ma simt un copil. Pt.o relație in postura asta sp.NU,dar pt.a povesti dak am timp ma puteți găsi pe adresa de e-mail ( marimariamaria87@yahoo.ro) Iertați si Doamne ajuta! Rugati-va la Maica Domnului si Sf.Efrem cel Nou. Pe mine m-au ajutat mult si cu locul de munca, înafară de faptul k mereu ma ajuta. Sf.Mare Mucenic Efrem cel Nou ,ajuta ft.mult persoanele tinere,mamele si face multe minunii. O seara plăcută!

 • 294. saulea pe 16 Septembrie 2015 21:06

  buna,,pentru Maria Maria as dori sa te cunosc sant un baeat din jud vaslui.

 • 295. florin pe 16 Septembrie 2015 17:53

  Buna Maria, sant Florin din jud Bihor, am 37 ani,niciodata casatorit, am vazut anuntul tau, m a impresionat ca nu ti plac minciunile ci spui adevarul, caut si eu de mult timp o fata cu care sa mi antemeiez o familie, dar nu se mai gasesc... daca doresti sa ne cunoastem trimite un raspuns pe acest sait, multumesc.

 • 296. Maria Maria pe 16 Septembrie 2015 14:06

  Buna! Alexandru, dak ești așa bărbat de ce nu contactezi tu una din fete. Am văzut k ft.multe domnișoare au sp.k își doresc un băiat așa cum pretinzi tu k îți dorești o fata. Eu niciodată nu as suna un băiat si mai ales in postura asta. Mie mi se pare o tâmpenie sa sp.k am casa,mașină si ce mai ai. Suna ca un anunț de matrimoniale si niciodată nu poți sa știi cine intra pe saitul asta si dak dai de una materialista ce faci!? Daca te suna pt.k este pe interes?
  Si dak ești un băiat cu frica de Dumnezeu așa cum pretinzi ,de ce nu îți sp.vârstă. sa știi k nu trebuie sa fie diferență mare intre parteneri. Din anunțul tau reiese o diferență de 12 ani. Ce relație serioasa vrei tu de la o domnișoară de 18 ani? Din punctul meu de vedere nu ești un băiat așa cum pretinzi. Soarta ,Alexandru azi sunt bolnava si nu am ce face așa k ma uimesc de unii ca tine. Eu nu sunt cu internetul,dar azi se pare k sunt. Iarta-ma si doamne ajuta!

 • 297. ALEXANDRU pe 16 Septembrie 2015 12:52

  DOAMNE AJUTA ! numele meu este ALEXANDRU si as vrea sa cunosc o fata cu frica de DUMNEZEU care sa stie ce vrea de la viata si sa si intemeieze o familie nu caut aventuri ! am un loc de munca casa mea si vreau sa traiesc fericit alaturi de o fata cu capul pe umeri nu ma INTERESEAZA FRUMUSETEA FIZICA CI CEA SUFLETEASCA cu varsta intre 18-30 fara obligati ma puteti gasi la nr:0761995436 DOAMNE AJUTA !

 • 298. maria maria pe 16 Septembrie 2015 11:05

  Buna! Va rog din suflet nu mi-o luați in nume de rău,dar eu nu va cred. M-aș bucura din toată inima sa fiți așa cum spuneți, dar omul in ziua de azi a uitat de sinceritate. Va rog uertati-ma, daca eu greșesc! Si eu caut un băiat cu frica de Dumnezeu,dar cred k nu mai există. Niciodată nu am crezut k o sa ma uit pe un site de socializare. Azi mi-a venit in minte sa scriu pe net" cum poți cunoaște un băiat cu frică de Dumnezeu? " si așa v-am găsit pe voi. Am citit ce spuneți si ar fi o mare bucurie pt.mine sa fie așa. Îmi doresc din toată inima sa ma fi înșelat eu si va rog Uertati-ma daca am greșit. Eu sunt sincera si ce am de sp.spun si o să-mi asum răspunderea pt.ceea ce am spus. De exemplu mie mi se pare ft.simplu atunci sa cunoști pe cineva normat dak este așa cum ați sp.voi aici. Eu de exemplu sunt o fata care nu duce lipsa de pretendenți si apreciere ,dar cu toate astea sunt exigentă când vine vorbă de jumătatea mea. Am 28 de ani si cu toate astea îmi doresc un băiat cu frică de Dumnezeu,nu unul care doar vrea o aventura cu tine. Eu de exemplu nu par de vârstă mea si sunt o fata normala,nu sunt mai cu mot decat celelalte fete si nici mai jos decât ele ,doar k serviciul îmi răpește ft.mult timp din viață. Asi eu sunt de principiu k de a ma mărită de dragul de a ma mărită si de frica singurătăți mai bine stau așa sau aștept pana o sa îmi dau seama k este alesul meu. De ce sa ne chinuiam unul pe altul pt.k am fost lași si nu am acceptat singurătatea. Îmi doresc din sufelete ca fiecare dintre voi să-și găsească jumătatea si sa va dea Dumnezeu tot ce va doriți. Rolul omului pe lume este fie sa se călugărească ,fie sa se căsătorească si dak își alege a 3 a cale sa trăiască cu frica de Dumnezeu. Doamne ajuta si iertați!

 • 299. Matei pe 15 Septembrie 2015 20:03

  Buna, sunt din Iasi, si citesc de cativa ani aceasta rugaciune. Desi sunt inca singur la 42 de ani, este o rugaciune care imi aduce incurajare, demnitate sufleteasca, speranta buna si lumina. Ma gandesc ca poate suntem oameni mai "nefiresti", cei care nu reusim firescul, dar asta inseamna ca avem si ceva special in noi care ne indreptateste sa credem ca vom gasi pe cineva drag, si care ne va aprecia! Este aceasta rugaciune ca un tovaras al starii noastre de spirit de asteptare si speranta. Doamne-ajuta! (mathyel@yahoo.com)

 • 300. maria pe 13 Septembrie 2015 19:45

  Sint foarte trista si descurajata,nu cred in aceste rugaciuni si foarte greu astazi este sa iti gasesti pe cineva.
  Doamne ce vremuri urite traim!
  Snobismul si prostia,invidia o gasesti la toti apropiatii dar sa iti mai gasesti pe cineva!
  Haotic ne hranim cu vise,ne facem iluzii si ne transformam pe zi ce trece!

 • 301. Lacramioara pe 13 Septembrie 2015 01:08

  Ma numesc Lacramioara, sunt din Iasi, am 33 de ani, sunt de profesie medic, am doua locuri de munca si fac si un doctorat in medicina. Tot ce am si ce sunt am obtinut prin munca multa, sacrificii si cu ajutorul plin de iubire al bunului Dumnezeu. Imi doresc langa mine o persoana care sa poata sa inteleaga aceste lucruri. Sper din toata inima ca Tatal ceresc sa ma calauzeasca sa intalnesc persoana potrivita cu care intemeiez o familie, sa avem copii, o viata frumoasa, dar pana acum am intalnit prea multi oameni care doar m-au criticat si judecat pentru ca am vrut si am realizat mai mult in viata pe plan profesional. Putini sunt cei care inteleg cat de grea este facultatea de medicina, cat de greu este sa traiesti cei 6 ani doar din bursa de merit, sa-ti sacrifici noptile pentru invatat, nu pentru distractie, si apoi sa ai inca 5 ani de specializare cu un salariu marunt, pentru ca asa isi plateste medicii statul roman. Acum lucrez doar in mediul privat si, cu ajutorul lui Dumnezeu, lucrurile s-au schimbat extraordinar si remarcabil in bine.
  Daca este cineva din Iasi care isi doreste intemeierea unei familii pe placul lui Dumnezeu si spre bucuria noastra, ma poate contacta la adresa de e-mail lacry_doctor@yahoo.com.
  Doamne ajuta! si binecuvinteaza-ne pe toti sa ne intalnim sufletul pereche!

 • 302. Daniela pe 10 Septembrie 2015 23:06

  Buna tuturor.Ma numesc Daniela sint din Timisoara dar locuiesc in Londra. Am 44 de ani, divortata si am un copil de 14 ani.1,68 inaltime, 64 kg, blonda. Doresc sami gasesc un suflet pereche cu frica de dumnezeu caruia sa ne oferim intelegere si iubire doar pentru o relatie serioasa.tifuidaniela@yahoo.co.uk

 • 303. Maria pe 10 Septembrie 2015 22:40

  Buna,ma numesc Maria,am 43 ani,sunt divortata si as dori sa cunoscn serios,cu bun simt si fara vicii.Sunt din Calan,Huned. Cine doreste ma poate gasi pe faceebook cu numele Maria Maria.Sunt bruneta par lung natural,1.59/55kg.Pe coperta(caver) sunt doi ochi.Dau aceste detalii ptr.ca sunt.mai multe persoane cu acest nume.Ptr .Cristi de langa Deva,ptr.cae appriape,l-as ruga sa lase un nr de tel intrucat nu am id de mess.Doamne ajuta tuturor!

 • 304. Marius80 pe 07 Septembrie 2015 19:55

  Buna!vreau sa cunosc o fata simpla,educata,harnica,bun simt,credincioasa,pentru a forma o familie,poate ai un copil si uite nu ai avut noroc!!eu iti pot fi jumatatea!stau in iasi,am casa,am munca,in general sunt ff fericit..dar ceva lipseste!!ceva ce nu am gasit inca!si anume jumatatea..daca esti acea persoana cautama si Dumnezeu ne va uni sigur..cred in puterea lui..numai cu ajutorul lui am realizat multe..0758590567 e nr meu,repet am 35ani si nu arat..sper sa ne placem reciproc..sunt un om vesel ,f pozitiv,si f vorbaret..Doamne ajuta.

 • 305. Marius80 pe 07 Septembrie 2015 19:45

  Buna!ma numesc Marius sunt din IASI am 35 ani ,am un job,am i casa,sunt sanatos,harnic,ma pricep in toate ,sunt o persoana credincioasa cu frica lui Dumnezeu,doresc o fata simplu nu cu mari pretentii ptr.ca tot am cautat si numai fete profitoare si fara bun simt si educatie,daca esti o fata care isi doreste sa se marite si la locul ei atunci sigur esti pentru mine,daca ai si un copil nu ma deranjeaza doar sa fii serioasa..iubesc copii mult daca e si fetita e minunat..dumnezeu e mare si are pe cinenr meu.va pus si ptr mine..Doamne ajuta..0758590567

 • 306. George pe 07 Septembrie 2015 09:02

  Buna Sunt George iasi si ma rog la dumnezeu sa im gasesc jumatate si stiu ca a sa ma ajute nu prea am eu noroc in dragoste as vrea sa imi intemeiez o familie am uitat sa spun ca am 29 ani cinstit bland de treaba si cu ajutorul meu poate gasesc pe cineva adresa mea este tigre_men21@yahoo.com multumesc doamne ajuta

 • 307. Vetuta L. pe 07 Septembrie 2015 08:32

  Buna ziua !
  Sunt Vetuta din Bucuresti, am 40 ani, si sunt singura. Doresc sa cunosc un barbat serios ,de varsta apropiata,matur in gandire, cu bun simt, si educat. Prefer fara obligatii. Multumesc ! Cine este interesat ,astept scrisori pe adresa de e-maill Betty.Trandafir@yahoo.com

 • 308. ovidiu macarie pe 05 Septembrie 2015 18:00

  valentina

 • 309. Marius80 pe 05 Septembrie 2015 10:06

  Buna la toate fetele de buna credinta!am 35 ani nu reusesc sami gasesc jumatatea..nu stiu..sunt calm..dragut..sufletist..am o casa..un job..daca este cineva din iasi cu n suflet bland si cauta o viata linistita linga mine..sunama la 0758590567..doamne ajuta

 • 310. miguel_tiger_one@yahoo.com pe 23 August 2015 20:25

  Buna sant Mihai, 50 ani,caut o fata fara vicii simpla cu credinta in suflet sa ne intemeiem, o familie poate bunul Dumnezeuma imi va auzi rugaciunea locuiesc la Munchen in Germania, Doamne ajuta...nr tlf 004915171975406

 • 311. nicu pe 22 August 2015 18:20

  Dragostea este facuta din suspine si lacrimi, din credinta si servire, din fantezie. E toata pasiune si dorinte; numai adorare, datorie si respect, numai umilinta, rabdare si nerabdare, numai puritate, durere si ascultare”. Dar a iubi inseamna mai mult decat toate acestea la un loc

 • 312. costy pe 20 August 2015 11:25

  Buna am 48 de ani 1,70 70 kg pensionat medical imi caut jumatatea.

 • 313. Nicusor pe 19 August 2015 12:15

  Buna,pentru Lacramioara,as dori sa te cunosc.

 • 314. Kornel pe 15 August 2015 10:43

  Sunt Cornel sunt un baiat singur din jud arges in varsta de 30 de ani cu frica de DUMNEZEU cu experienta de viata care asi doreste sa-si intemeieze o familie alaturi de o fata cu varsta apropiata, sincera si gospodara!!!!!! rog seriozitate !

 • 315. Nicusor pe 10 August 2015 04:07

  Buna,sint un Baeat singur,nu meam gasit jumatatea pana la virsta asta de 43 de ani,sper ca Bunul,Dumnezeu sa meo,aduka in calea mea,lokuesc singur la tara,si caut o fata credincioasa,daca mai eczista in ziua de azi,Doamne ajuta.

 • 316. Ioan pe 04 August 2015 22:20

  Oare mai exista ceea ce caut eu ? o fata simpla de la tara cu varsta intre 26 si 35 de ani, care isi doreste o familie frumoasa si placuta lui Dumnezeu ? , tel 0744905704 . Doar din ardeal !

 • 317. Laur pe 04 August 2015 00:44

  Buna tuturor si Doamne Dumnezeule ajuta-ne sa intelegem, sa pricepem si lumineaza-ne calea sa ne mantuim. De ceva vreme mai stau sa citesc gandurile expuse de cate unul din noi pe aici, mai simplist sau mai complicat spuse. Cat de greu este sa gasesti un partener de viata cat de cat potrivit pentru a ne bucura de ce aduce un cuplu, o familie, dar un cuplu poate sa aduca si aspecte nu tocmai bune daca nu stim sa ascultam si sa punem problema si asa incepem sa invatam. Poate asa expunandu-ne parerile si cum vedem fiecare viata poate ca incepem sa atragem cam ce ne trebuie pentru a invata urmatoarea lectie. Oare mie ce imi pregateste viitorul ? Dar voua ? M-as bucura sa existe o potrivire aici pentru toti cat si pentru mine, dar ramane de vazut. id/e-mail readonlynow@yahoo.com
  "intra in camaruta ta si roagate tatalui tau in acuns."
  Fiti buni unii cu ceilalti, aratati compasiune cu fiecare ocazie, traiti acceptandu-va pe voi si pe ceilalti.

 • 318. Robert pe 02 August 2015 04:18

  Bună tuturor , am 37 de ani si am avutesecuri in viața ,insa totusi cu puterea lui Dumnezeu sper ca voi gasi si eu pe cineva pe care sa fac fericită iar la rândul ei pe mine.Îmi doresc doar o familie fericita si multa liniste sufletească.DAMNE AJUTA.

 • 319. Lacramioara pe 25 Iulie 2015 23:10

  Buna ziua! Numele meu este Lacramioara, am 33 de ani, sunt din Iasi si imi caut jumatatea. Cu ajutorul bunului Dumnezeu am o profesie pe care o practic cu placere, un loc de munca foarte bun, o viata frumoasa si implinita si sper sa intalnesc un om cu suflet bun si credinta in Dumnezeu pentru ca impreuna sa construim o familie frumoasa. Doamne ajuta!

 • 320. mariusss pe 24 Iulie 2015 10:40

  buna fetelor. Ma numesc marius am 29ani si imi caut jumatatea. Bunul dumnezeu sa va bine cuvanteze pe toti

 • 321. Dumitru pe 26 Iunie 2015 08:51

  Buna dimineata cristina lasami o adresa sau un numar de telefon as vrea sa te cunosc!

 • 322. sorin pe 25 Iunie 2015 19:12

  Buna Natasa, sant Sorin din Bihor,un om sincer , serios as dorii sa te cunosc , lasa mi o adesa de facebook sau un nr tel, numai bine.

 • 323. Natasa pe 24 Iunie 2015 22:01

  Ma numesc Natasa,am 41 ani,178,sunt di Moldova si imi doresc mult sa intilnesc un om serios care doreste sa formeze o familie...

 • 324. laure pe 22 Iunie 2015 15:10

  Binecuvantati sa fiti ! Sunt Laur si de azi ma rog si eu mai vartos sa fiu mai bland, ingadutor si cu credinta si totodata,
  ofer prietenia mea azi pentru ziua de maine unei doamne asezate care vrea sa ma cunoasca si sa construiasca o familie frumoasa si functionala cu mine, ca prin ea sa ne mantuim si prin Dumnezeu cel putin asa am inteles eu. Bucuresti, 47 ani, 187 cm, fara obligatii, e-mail readonlynow@yahoo.com este id-ul meu. Cu smerenie ma inclin spre nestiutele cai ce vor sa vina si daca am deranjat cu anuntul meu cer iertare. O zi binecuvantata sa aveti !

 • 325. cristina123 pe 21 Iunie 2015 19:59

  Buna seara am 27ani si as dori mult sa cunosc un baiat/barbat serios cu care sami pot face o familie

 • 326. Any pe 02 Mai 2015 21:44

  Buna seara ma numesc/Any si locuiesc in belgia am 31 de ani necasatorita doresc sa cunosc un suflet pereche tot din belgia

 • 327. MARIAN87 pe 30 Aprilie 2015 22:23

  ,,FRUMUSETEA ADEVARATA O DAU RAZELE CARE IZVORASC DIN ALTARUL SUFLETULUI,LUMINAND FATA TRUPULUI,INTOCMAI CUM VIATA PORNESTE DIN ADANCUL SEMINTEI,DAND FLORII CULOARE SI PARFUM "
  ,,O INIMA CARE IUBESTE MULT TREBUIE SA SUFERE TOT ATAT DE MULT"
  ,,VISE SPULBERATE SI SPERANTE,ATAT AM ADUNAT DE LA VIATA.SI TOTUSI RAMANEM OAMENI SI CONTINUAM SA TRAIM CU SPERANTA CA INTR-O BUNA ZI VOM FI FERICITI,CA VOM AVEA STELELE SI FLORILE NOASTRE"
  "DRAGOSTEA---INSEAMNA CREDINTă RELIGIA FERICIRII PAMANTESTI ,,
  CU sinceritate si prietenie, MARIAN !!! 27/80KG/1,73CM 0762718980
  sunt din jud.DAMBOVITA si caut o fata sincera si fidela DE PREFERAT INTRE 19-32 ANI care vrea o familie cu adevarat !

  PARINTELE ARSENIE NE SPUNE: ,,Nu te
  uita la trup, ca este trecator, ci poarta grija de suflet, de lucrul cel nemuritor."
  De aceea, Sfântul Vasile cel Mare ne îndeamnă, în chip sugestiv: „Cercetează-te pe tine cine eşti, cunoaşte-ţi firea ta! Cunoaşte că trupul tău e muritor, iar sufletul nemuritor! Cunoaşte că viaţa noastră este dublă: una, proprie trupului, iute trecătoare; alta, înrudită cu sufletul, fără de sfârşit. Ia aminte, deci, de tine însuţi! Nu te alipi de cele muritoare, ca şi cum ar fi veşnice, nici nu dispreţui pe cele veşnice, ca şi cum ar fi trecătoare! Nu te uita la trup, că este trecător, ci poartă grijă de suflet, de lucrul cel nemuritor!!!

 • 328. catalin pe 26 Aprilie 2015 15:03

  PT ANKA DACA SE POATE VREUA SA TE CUNOSC

 • 329. catalin pe 26 Aprilie 2015 14:56

  SUNT DIN SUCEAVA VREAU SA CUNOSC O FATA CARE DORESTE O RELATIE SERIOASA

 • 330. nicu pe 05 Aprilie 2015 17:59

  sincer,sufletist,muncitor,nefumator,consumator de alcool ocazional dar nefericit pe plan sentimental.Am uitat sa mai zambesc din clipa in care fosta mea prietena a ales bogatia in schimbul iubirii sincere ,multe persoane vor sa le pice totul de a gata,fara a se mai obosii sa mai munceasca,eu caut o persoana cu care sa ma mandresc ca putem realiza ceva impreuna,nu cu una care ma intreaba ce masina am,daca am apartament sau vila sau cat castig la serviciul unde lucrez..AM34 de ani si nu incetez sa sper ca exista pe lumea aceasta o persoana care sama asculte,sa ma inteleaga si cu care sa pot face o familie.

 • 331. nicu pe 05 Aprilie 2015 17:41

  Putem spera la jumatatea perfecta? Se spune ca pentru fiecare dintre noi exista jumatatea perfecta, undeva prin lume, acea persoana speciala care va fi unica pereche potrivita pentru tine, cel mai bun prieten al tau, confidentul tau, partenerul de viata, cel care sa reprezinte totul pentru tine.

 • 332. florin pe 02 Aprilie 2015 16:53

  Buna sant Florin din jud Bihor,am 37 ani cu frica de Dumnezeu , caut o fata serioasa an vederea unei relatii de prietenie , casatorie. rog seriozitate (neserioasele sa se abtina), Multumesc

 • 333. IONUT pe 26 Noiembrie 2014 01:55

  Buna tuturor ma numesc IONUT
  si asi dori sa intilnesc o fata sincera si serioasa
  Mam saturat sa am parte duar de fete ca cauta duar simpla aventura care sunt interesate duar sa profite de bunatate si sa fie duar pe interes ... caut o fata care sa stie sa iubeasca sincer si curat fata de Dumnezeu sa imi demonstreze ca exista inca in aceasta lume o fata cu cei 7 ani de acasa va multumesc si astept un raspuns sincer idul meu este rusuioan88

 • 334. ghita pe 21 Noiembrie 2014 19:01

  va doresc post usor si cu folos.Doamne ajuta.

 • 335. IONUT pe 21 Noiembrie 2014 15:54

  Buna ma numesc Ionut am 26 de ani baiat sincer , serios necasatorit fara obligatii
  Doresc sa intilnesc o fata sincera , serioasa , cuminte care sa locuieasca in strainatate , asi dori sa imi croiesc un viitor aici .idul meu de messenger este rusuioan88
  email rusuioan88@yahoo.com Doamne ajuta

 • 336. Nelu pe 09 Noiembrie 2014 16:32

  Buna tuturor din pacate ma numar si eu printre cei singuri, in cautarea sufletului pereche mai exact i-mi doresc o familie. Am 43 ani nu am fost casatorit, nu stiu de ce, dar cred ca asa a fost de la d-zeu(d-zeu intarzie dar nu uita) sunt un baiat sufletist, credincios, nefumator... mai multe pentru cine v-a fi interesata o sa las adresa mea de facebook.As dori o fata de casa credincioasa,eu consider, daca e un pic de credinta in dumnezeu totul v-a fi bine Nu ma intereseaza aventurile sau persoanele foarte tinere. cu ajutorul lui dumnezeu vom scapa si noi cei singuri de singuratate . Sunt din Neamt adr. facebook http://www.facebook.com/ion.ulea Doamne ajuta.

 • 337. virgiliu pe 08 Noiembrie 2014 18:11

  MA NUMESC VIRGILIU,AM 31 DE ANI,SUNT DIN PITESTI ..NECASATORIT ,NU AM VICII...AM UN SERVICIU BUN .NU AM NOROC SA GASESC O FATA SINCERA CARE SA DOREASCA O RELATIE SERIOASA...DORESC ENORM SA AM O FAMILIE
  SPER CA AICI SA GASESC CEEA CE DORESC..ROG SERIOZITATE .ID MEU DE MESS ESTE MT_VERGI
  TEL 0721146821
  DOAMEN AJUTA

 • 338. sebastian pe 01 Noiembrie 2014 18:54

  buna,am 24 ani,am fost casatorit și vreau sa îmi găsesc jumatatea, sebastian181090@yahoo

 • 339. cristi 49 pe 31 Octombrie 2014 17:04

  buna ma numesc cristi sint divortat nu am copii am 49ani 1,77.si 73kg sint de casa fumator nu beau . caut o femeie de casa cit de cit supla locuiesc la casa linga DEVA HUNEDOARA caut o iubire reciproca o relatie pt toata viata cine e interesata ma gaseste id silvian48@yahoo.com doamne ajuta

 • 340. Maricel pe 30 Octombrie 2014 08:36

  Buna vriau sa cunos o fata serioasa te 0769821577

 • 341. Maricel pe 29 Octombrie 2014 23:26

  Bună vriau sa cunos o femie am 35 ani fara odligati lucrez in Belgiate te0032493939482

 • 342. mirceavalentin207@yahoo.com pe 16 Octombrie 2014 01:30

  AM 49 ANI,184/82KG,TRADAT IN DRAGOSTE,CAUT UN SUFLET PERECHE PT TOATA VIATA.MIRCEA VALENTIN,TEL.0720812280,0746685297,0784731551.DOAMNE AJUTA MIE SI LA TOTI CEI CE-SI CAUTA PERECHEA.AMIN.

 • 343. doniuia pe 30 Septembrie 2014 14:43

  Ma numesc Iulia, locuiesc in Bucuresti, am 37 de ani. Nu am fost casatorita, nu am copii. M-as bucura sa pot sa intalnesc pe cineva cu care sa pot intretine macar un dialog...oamenii nu mai stiu sa comunice unii cu altii, sa devina prieteni....Ar fi frumos sa constat faptul ca oamenii comunica mai mult cu Dumnezeu, si de aceea nu mai incape nimeni in viata lor dar...realitatea este alta, din pacate. Egoismul personal a devenit plaga societatii...
  Daca cineva doreste sa vorbim, eventual in ideea de a ne imprieteni si...de ce nu, poate mai mult, ma poate contacta pe adresa de messenger doniuia. Zile senine si bucurie! Doamne ajuta!

 • 344. silaghi sorin florin pe 29 Septembrie 2014 13:21

  ROG FRUMOS ADMINUL SA STEARGA ANUNTUL FACUT PE DATA DE 26 MAI 2014 ORA 16:07

 • 345. Ala Grigorovici pe 24 Septembrie 2014 15:41

  Am 55 de ani,sint vaduva, studii superoare.Caut un suflet pereche.

 • 346. costi34 pe 15 Septembrie 2014 18:01

  costi 34 de ani fara obligati din bucuresti caut fata serioasa sincera si sufletista pt relatie serioasa din bucuresti varsta 25 34 rog seriozitate id popescu.constantin24

 • 347. ghita pe 14 Septembrie 2014 20:05

  buna sunt Ghita din Alba am 33de ani si vreau sagasc jumatatea.O fata sincera de la tara.adresamea de mes este ghita.gheorghita2@yahoo.com

 • 348. gabriel pe 09 Septembrie 2014 10:18

  Nu am fost niciodata casatorit si nu am copii ceea ce imi doresc din tot sufletul sa imi indeplinesc aceste mari dorinte...cu ajutorul Bunului Dumnezeu o sa mi se indeplinesca dorintele dar trebuie sa ai si aceea persoana cu care sa iti impartasesti aceste implinirii

 • 349. costi34 pe 04 Septembrie 2014 19:16

  costi 34 de ani fara obligati din bucuresti caut fata serioasa sincera si sufletista pt relatie serioasa din bucuresti varsta 25 34 rog seriozitate id popescu.constantin24

 • 350. veronica pe 03 Septembrie 2014 11:00

  Am 39 de ani, studii superioare, nu am copii, nu am fost niciodata casatorita intrucat am pus cariera pe primul plan si anii au trecut... Caut un barbat potrivit, de varsta apropiata, pentru a-mi intemeia o familie. ID messenger: laura_ghile. (Rog ca persoanele neserioase sa nu ma contacteze).

 • 351. nicoleta calarasi pe 31 August 2014 00:43

  ce de persoane singure...fiecare dintre noi cautam ceva in viata...DUMNEZEU stie soarta fiecaruia dintre noi...oameni buni DUMNEZEU ne da la toti...gandul la DUMNEZEU...il IUBESC PE DUMNEZEU...

 • 352. costi34 pe 24 August 2014 20:18

  costi 34 de ani fara obligati din bucuresti caut fata serioasa sincera si sufletista pt relatie serioasa din bucuresti varsta 25 34 rog seriozitate id popescu.constantin24

 • 353. ionut88 pe 20 August 2014 17:03

  salut..numele meu este ionut am 26 ani si caut o fata din constanta sau din apropiere

 • 354. jan pe 13 August 2014 22:12

  Caut o fata pana 28 ani pe fb jenica_dinamo@yahoo.com

 • 355. Sandu pe 09 August 2014 16:20

  Buna ma numesc Sandu am 46 ani din Bacau am un usor handicap sant o persoana sincera draguta fara obligatii doresc sami gasesc jumatatea cu care sami petrec tot restul vietii alaturi de ea

 • 356. maria2014 pe 06 August 2014 20:25

  buna, sunt maria din suceava, m-ar interesa sa cunosc un barbat (intre 36 si 43 de ani) integru, serios, ortodox desigur necasatorit maria_20142@yahoo.com

 • 357. violeta pe 02 August 2014 20:36

  Buna, am 41 de ani si sint singura. Nu am avut niciodata pe nimeni (da, stiu, in societatea de azi e o raritate) si in ultimul timp singuratatea devine dureroasa. Multa vreme am fost concentrata pe studii si nu eram pregatita pentru astfel de relatii. Intre 20 si 30 de ani ma gindeam sa ma calugaresc pentru ca am fost intotdeauna atrasa de viata spirituala, dar maica-mea nu era deloc de acord. Am inceput sa imi doresc sa am si eu o familie dupa 33/34 de ani dar anii trec si nu reusesc sa gasesc persoana potrivita. In plus de dificultatea singuratatii mai e si privirea celorlalti care se (ma) intreaba de ce sint singura - doar sint draguta, moderna, cocheta, cu studii superioare (doctorat), umor, sociabila,...Cum as putea sa le raspund cind nu stiu nici eu. Voi incerca sa ma rog mai mult pentru acest lucru . Daca cineva vrea sa-mi scrie (doar persoane serioase va rog) poate la adresa alijade31@gmail.com.

 • 358. CATALIN MARIUS pe 01 August 2014 18:51

  VREU O FATA SINCERA MODESTA NU FITOASA SA-SI DOREASCA O FAMILIE SI COPII ,AM 32 ANI NEFUMATOR 1,83 CU 83 ASPECT FIZIC PLACUT SINGUR LA PARINTI AP. CU 4 CAMERE LOCUIESC IN MIOVENI ARGES LUCREZ LA DACIA RENAULT IN MIOVENI ASTEP PE FACEBOOK CATALIN R MARIUS SAU TF.0767091269

 • 359. vasile pe 28 Iulie 2014 13:38

  sint singur si as vrea sa-mi gasesc jumatatea, 22 de ani, 0741516433

 • 360. Vasile pe 23 Iulie 2014 16:39

  buna am 24 de ani sunt din saveni judetul ialomita am casa, masa, lucrez in strainatate doresc sa cunosc o fata de casa nr. meu de tel este 0725 454 394

 • 361. petru pe 22 Iulie 2014 22:17

  buna sunt petru am 28 ani din jud neamt si imi caut sufletul pereche tel 0763594791

 • 362. chrys pe 04 Iunie 2014 20:03

  buna,sunt chrys din suceava,41 ani,164,58 kg,serios,sincer,
  as dori sa imi gasesc sufletul pereche,exclus aventurierele,chrysmarck@yahoo.com

 • 363. florin pe 26 Mai 2014 16:07

  Buna , sant Florin din jud Bihor,vreau sa mi gasesc perechea potrivita , am 36 ani, neserioasele sa se abtina ,multumesc.

 • 364. ghita pe 04 Mai 2014 20:18

  HRISTOS A INVIAT.Sunt Ghita din jud Alba am imlinit de curind 33 de ani.Nu am fost casatorit si aj dori sa mi gasesc jumatatea o fata sincera linistita de la tara de la tara.Sunt o fire linistita am msina servici. Aresa mea de mes este ghita.gheorghita2@ yahoo.com

 • 365. NISTOROV DRAGOS pe 02 Mai 2014 13:57

  Am 32 Ani aproape de Bucuresti Ea ooate fi din orce judej doar sasi doreasca o familie fericita.

 • 366. marius pe 26 Aprilie 2014 05:59

  caut o fata pentru o relatie serioasa intre 22 -27 ani sa fie din bacau id meu este mamp24@yahoo.com

 • 367. vrabie.giurgiu1 pe 08 Aprilie 2014 23:34

  acept si cu un copil sau doi doresc sinceritate macxima respect si iubire numerele de tel valabile numai pt f serioarse restu sa se abtina

 • 368. vrabie.giurgiu1 pe 08 Aprilie 2014 23:26

  ma numesc ionut doresc rel prietenie casatorie cu o f corecta cinstita id de mess vrabie.giurgiu1 nu am noroc in dragoste fb ionut vrabie tel cosm 0765654964 orenj 0742695836 vod 0730823695

 • 369. virgiliu. pe 07 Aprilie 2014 12:24

  MA NUMESC VIRGILIU,AM 31 DE ANI,SUNT DIN PITESTI ..NECASATORIT ,NU AM VICII...AM UN SERVICIU BUN .NU AM NOROC SA GASESC O FATA SINCERA CARE SA DOREASCA O RELATIE SERIOASA...DORESC ENORM SA AM O FAMILIE
  SPER CA AICI SA GASESC CEEA CE DORESC..ROG SERIOZITATE .ID MEU DE MESS ESTE MT_VERGI
  TEL 0721146821
  DOAMEN AJUTA

 • 370. Alexandru pe 06 Aprilie 2014 13:20

  Ami caut jumatatea!

 • 371. MARIUS pe 04 Aprilie 2014 14:33

  Buna sunt marius am 26 ani sunt din bacau imi caut jumatatea id meu este mamp24@yahoo.com
  pup fetele

 • 372. MARIUS pe 27 Martie 2014 14:55

  buna sunt marius am 26 ani sunt din bacau imi doresc sa mi fac o familie serioasa ,imi caut jumatatea pe aici ,caut o fata serioasa intre 22-28 ani id meu este mamp24@yahoo.com

 • 373. florin pe 23 Martie 2014 10:12

  BUNA,sant Sorin din Bihor ,am 36 ani, necasatorit niciodata, situatie materiala buna,cu credinta an Dumnezeu, as dori sa cunosc o Domnisoara la fel ca mine credincioasa.nr meu este;0767977884, sa de a Dumnezeu sa fie antr un ceas bun , rog seriozitate

 • 374. Dorel82 pe 23 Martie 2014 08:52

  Numele meu e Dorel am 32 ani,necăsătorit,tandru,sufletist și cu multă credință în Dumnezeu,mă rog si sper să întâlnesc o fată până in 32 De ani liniștită și cu credință în Dumnezeu pentru întemeierea unei familii,Doamne Ajută! id:dorel2010dg@yahoo.com

 • 375. Mihai pe 21 Martie 2014 00:43

  Salut, ma numesc Mihai ,am 37 si am intrat intimplator pe acest sit . Rugaciunea aceasta mia luminat mintea si sufletul ,si cred ca bunul dumnezeu o sa indrepte privirea si catre mine!!! Doamne ajuta!!!

 • 376. MARIUS pe 19 Martie 2014 23:13

  Ma numesc marius am 26 ani sunt din bacau ,necasatorit doresc sa mi gasesc jumatatea sa mi fac o familie , imi caut o fata serioasa intre 24-27 ani sa fie din bacau .id meu este mamp24@yahoo.com

 • 377. virgiliu pe 17 Martie 2014 11:17

  MA NUMESC VIRGILIU,AM 31 DE ANI,SUNT DIN PITESTI ..NECASATORIT ,NU AM VICII...AM UN SERVICIU BUN .NU AM NOROC SA GASESC O FATA SINCERA CARE SA DOREASCA O RELATIE SERIOASA...DORESC ENORM SA AM O FAMILIE
  SPER CA AICI SA GASESC CEEA CE DORESC..ROG SERIOZITATE .ID MEU DE MESS ESTE MT_VERGI
  TEL 0721146821
  DOAMEN AJUTA

 • 378. Daniel pe 14 Martie 2014 10:32

  Doamne ajuta! Ma numesc Daniel, am 28 de ani, din Bucuresti, sunt un baiat linistit, nefumator, studii superioare, imi doresc sa-mi gasesc jumatatea. Adresa mea de e-mail: danieliulian13@yahoo.com

 • 379. amyancuta@yahoo.com pe 13 Martie 2014 20:52

  buna

 • 380. MARIUS pe 10 Martie 2014 22:30

  sunt un baiat din bacau am 26ani caut o fata serioasa pentru casatorie sa fie din bacau fata id meu este mamp24@yahoo.com

 • 381. Criss pe 02 Martie 2014 03:03

  Cristina,37 ani, intr-o lume care uita de lucrurile mici si frumoase, de iubire, dragoste, lucruri care te fac fericit cu adevarat, ma rog sa imi intalnesc sufletul pereche.id mess:c_toma2003@yahoo.com, multumesc

 • 382. cypyno pe 01 Martie 2014 18:08

  buna la fete , ma numesc cypyno am 28 ani,sunt din Ph.si doresc o relatie de lunga durata .id cypyno ,mail cypyno@yahoo.com

 • 383. dani mitric pe 28 Feb 2014 18:34

  Sunt un baiat simplu iubitor de tot am dat de sait acum,as vrea sa mi gasesc perechea cu ajutoru lui dumnezeu
  Doamne ajuta.

 • 384. costy pe 23 Feb 2014 21:17

  buna!am 41 de ani,sincer,fidel dar dezamagit in dragoste; o relatie esuata inexplicabil, atata vreme cat a fost o relatie tare frumoasa!sunt singur de aproape 2 ani, jobul supersolicitant si deznadejdea m-au facut sa ma izolez, insa dupa multa izolare, mi-am dat seama ca eu nu pot trai fara sa iubesc si sa fiu iubit!daca exista pe aici o fata cu suflet mare, cu dorinta de a avea o relatie nemaipomenita, draguta si familista convinsa, imi permit sa las un id de messenger, si bunul D-zeu stiu ca ne va apropia: antonyh36 ; Doamne ajuta!

 • 385. Carmen pe 23 Feb 2014 16:56

  Buna,sint Carmen am 41ani,sint divortata de multi ani,am un baiat major,sint o femeie credincioasa linistita,si ma rog la bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului sa-mi dea si mie un suflet de om cu care sa-mi impart viata.Vreau sa cred ca inca mai sint oameni care asi doresc o familie in care sa existe liniste si intelegere.Doamne ajuta.

 • 386. SEBY pe 15 Feb 2014 19:44

  BUNA FETELOR SUNT SEBY AM 28 ANI SUNT DIN BACAU IMI CAUT JUMATATEA NR DE TEL 0757537038

 • 387. MARIUS pe 15 Feb 2014 19:42

  BUMA FETELOR EU SUNT MARIUS AM 26 ANI SUNT DIN BACAU SI IMI CAUT JUMATATEA ,IMI CAUT O FATA DIN BACAU INTRE 22- 30 ANI PENTRU CASATORIE ,MAMP24@YAHOO.COMSAU LA NR DE TEL 0753840740 NU RASPUNDA LA NR PRIVAT

 • 388. mihaela-alina pe 14 Feb 2014 10:56

  DOAMNE AJUTA-NE SA GASIM UN SUFLET CARE SA NE IUBEASCA SI PE CARE SA IL IUBIM.SUNT DIN IASI 37ANI DIVORTATA DUPA10ANI DE CASNICIE CU UN BAIETEL SCUMPEL DE5ANISORI.CAUTAM UN SOT SI UN TATIC.TE ASTEPTAM CU SUFLETUL DESCHIS:-) VANTUMIHAELA@GMAIL.COM

 • 389. Dorel82 pe 10 Feb 2014 11:35

  Numele meu e Dorel am 32 ani sunt din BT si mă rog la Bunul Dumnezeu și la Sf.Maria pentru a întâlni o fată cu suflet mare pentru întemeierea unei familii.Doamne Ajută!

 • 390. MIHAELA-ALINA pe 06 Feb 2014 21:41

  BUNA.SUNT MIHAELA DIN IASI.AM37 DE ANI,DIVORTATA DE 5ANI ,CU UN BAIETEL DE 5ANISORI.ASI DORI SA NE REFACEM VIATA DUPA O CASNICIE DE 10ANI CARE A ESUAT.DACA EXISTA UN SUFLET PENTRU NOI DOI PE CARE SA IL IUBIM SI CARE LA RANDUL LUI SA NE IUBEASCA IL ASTEPTAM CU SUFLETUL DESCHIS.

 • 391. ciprian pe 02 Feb 2014 21:12

  buna ma numesc ciprian am 35 ani brunet ochii negrii fara vicii vreau sami gasesc jumatatea fetele sincere si care doresc cu adevarat sa ma contacteze pot suna la 0722842839 0758920282 sau constantinnechifor33@yahoo,com sau pe facebook ciprian nechifoe va rog seriozitate maxima nu raspund la numere private sau la sms ma pureti suna de luni pana vineri dupa ora 15 30 sambata si tuminica dupa ora 8

 • 392. virgiliu pe 03 Ianuarie 2014 14:35

  b

 • 393. ghita pe 25 Decembrie 2013 20:50

  Craciun fericit tuturor.aj dori o relatie de prietenie cu o fata de la tara din judetu Alba.

 • 394. tibi pe 23 Decembrie 2013 14:28

  tanar 38 ani fara obligati cu locuinta doresc cunostinta cu ofata seriosa pentru relatie lunga durata eventual casatorie ma puteti conctacta la id tibitino_14@yahoo.com rog seriozitate

 • 395. Catalin pe 15 Decembrie 2013 17:10

  Buna ziua! Ma numesc Catalin din Bucuresti, am 34 de ani, studii superioare, serios, credincios, aspect fizic placut, fara obligatii, nefumator, anti-alcoolic, imi doresc sa cunosc o femeie serioasa,sufletista pentru a intemeia o familie. Adresa mea de e-mail este: catalinsturza4@yahoo.com

 • 396. alina cioban pe 11 Decembrie 2013 22:20

  as vrea sa'mi gasesc si eu jumatatea ma rog din suflet

 • 397. marineez pe 21 Noiembrie 2013 17:56

  Va rog frumos , sa stergeti anuntul cu id-ul : marineez , publicat pe 27 august.
  Va multumesc!

 • 398. ionut_vrabie26 pe 16 Noiembrie 2013 18:01

  ionut ma numesc din giurgiu crestin ortodox intrati pe id meu ionut_vrabie26 daca esixta o femeie credincioasa intre 30 si 40 de ani

 • 399. viorel bratu pe 01 Noiembrie 2013 23:02

  sint viorel din constanta an 45 ani singur fara obligatii simpaticsituatie buna fara vicii caut doamna draguta serioasa fara obligatii pentru casatorie gospodina rog seriozitate adresa mea viorel68b@yahoo.com

 • 400. Maria pe 31 Octombrie 2013 19:19

  Sunt Maria, din Suceava .Am 44 de ani si caut sufletul pereche.Doamne ajută tuturor celor singuri.

 • 401. irene_girl40 pe 29 Septembrie 2013 22:07

  ma numesc irene sint de 46 ani si doresc tuturor sa li se implineasca dorintele...DOAMNE ajute

 • 402. miguel_tiger_one@yahoo.com pe 29 Septembrie 2013 00:57

  buna sant mihai, am cu putin peste 45 ani,imi caut sufletul pereche, de mult timp ,dar cu ajutorul bunului dumnezeu se va implini id-ul meu este, miguel_tiger_one@yahoo.com....munchen germania.

 • 403. Gabriel pe 15 Septembrie 2013 13:34

  Buna!am 27 de ani,sunt un baiat cu frica de Dumnezeu fara parinti de la 16 ani,iar bunul D-zeu ma ajutat sa trec peste toate,dar pana acum nu am avut noroc in dragoste sau nu am intalnit persoana potrivita,daca mai exista fete cu credinta in D-zeu care isi cauta un suflet bland contactatima la nr 0766866136.

 • 404. iuli34 pe 10 Septembrie 2013 11:37

  Tanar 34 ani din Tg.Mures cu locul de munca in IT/CLUJ, fara vicii, modest dar cam introvertit,motiv pentru care sant foarte singur.Doresc sa cunosc o tanara de varsta apropiata cu studii superioare pentru o relatie serioasa din orasele/localitatile respective sau apropiate.adresa email: iuli48@yahoo.com

 • 405. Gelu pe 28 August 2013 21:23

  Am 41de ani,nu am copii,dar imi doresc.Nu sunt nici pre rasarit material.Daca este cineva interesat de o relatie serioasa,o rog sa indrazneasca,sa ma contacteze.Caut o femeie modesta,cu inima buna.Dornica sa intemeieze o familie,sa fie iubita si respectata.id-ul gcalut72@yahoo.com, Doamne ajuta !

 • 406. Gelu pe 28 August 2013 01:36

  Ma numesc Gelu,am 41 de ani,din Bucuresti.Cut un suflet cald cu frica de Dumnezeu,pentru un camin crestin linistit.Rog cine este interesat sa ma contacteze pe id-ul gcalut72@yahoo.com

 • 407. ioan pe 18 August 2013 23:33

  Buna ! sunt un baiat simplu de la tara,nefumator,fara alte vicii,am 33 de ani, sincer si dornic de a avea o familie, alaturi de o fata cu frica de Dumnezeu, daca cineva doreste sa ne cunoastem, id-ul meu e : simplu_si_sincer as prefera o fata din ardeal

 • 408. mihaela pe 14 August 2013 21:50

  am 37 ani , sunt despartita de 6 ani, cu un baiat de 12 ani. imi doresc sa mi gasesc jumatatea ,viata e atat de frumoasa daca e impartita la doi. sunt sincera, carismatica si serioasa. te gasesti in descriere, id ul meu este slemol@yahoo.com

 • 409. CLAUDIU1982 pe 10 August 2013 01:44

  cristina da mi acept doresc sa vorbim urgent

 • 410. VETUTA pe 09 August 2013 19:51

  Cine doreste ,sau este interesat, sa- mi scrie la adresa de e-mll..vetuta.lautaru@yahoo.com.Astept sa corespondam..! multumesc !

 • 411. VETUTA pe 09 August 2013 19:46

  Buna ! Ma numesc Vetuta, am 38 ani si locuiesc in Bucuresti....! Sunt singura , caut pe cineva care vrea o relatie serioasa si durabila !

 • 412. aura pe 30 Iulie 2013 16:23

  buna ma numesc Aureliana am 40 de ani sunt despartita de 11 ani doresc sa gasesc o persoana serioasa compatibila cu mine pentru a putea construi ceva ampreuna adresa de facebook ,Savu aureliana

 • 413. ghita pe 28 Iulie 2013 21:05

  buna sunt ghita am 32 de ani si as vrea sa-mi gasesc ofata serioasa de la tara .nu am fost casatorit sunt o persoana foarte sincera.adresa mea de mes este ghita.gheorghita2

 • 414. catalin pe 07 Iulie 2013 23:21

  Va salut pe toate! Sint Catalin din Bihor si am 30 de ani.Imi caut si eu jumatatea. Mi-as dori o fata serioasa, pentru relatii de lunga durata sau chiar casatorie, si sa nu fie mai invirsta ca mine.Sint o persoana credincioasa, sincera si familist, si cred in DZ ca ma va ajuta sa-mi gasesc jumatatea,va astept sa vorbim pe ad meu catalinboer. VA ASTEPT!

 • 415. catalin pe 07 Iulie 2013 22:51

  buna

 • 416. mihaipit pe 05 Iulie 2013 00:28

  am 40 ani,echilibrat din toate punctele de vedere,fara obligatii,caut o fata credincioasa,sanatoasa,fara obligatii,pt intemeierea unei familii.rog seriozitate.

 • 417. laurentiu_it34 pe 15 Iunie 2013 22:04

  BUNA SUNT LAURENTIU 35 ANI SATEN SERIOS, 1,79M DRAGUT, FAMILIST CONVINS, CU SERVICI STABIL IN ITALIA, IMI DORESC SA CUNOSC O PERSOANA INTRADEVAR SERIOASA PENTRU A INTEMEIA O FAMILIE. PERSOANELE SERIOASE SUNT RUGATE A MA CONTACTA PE MESS LAURENTIU_IT34

 • 418. ilie pe 01 Iunie 2013 23:07

  am 24 si vreau sa hmi gasesc jumatatea id meu de mess cine vrea sa vorbeasca (ylyemarcu

 • 419. giga pe 30 Mai 2013 18:00

  As dori.....

 • 420. benyamyn pe 27 Mai 2013 16:15

  Buna ma numesc Benyamyn am 29 ani 170cm 60kg sunt din Sibiu sunt un baiat ortodox cu fica de Dumnezeu imi place sa iesi la munte cu prieteni sa ma distrez imi place ascult muzica sa ma plimb prin parc cu o fata sa ma tina de mana dar din pacate este greu in ziua de azi finca eu am un mic handicap dar am un suflet bun si iubitor cred ca asta conteaza intr-o relatie interiorul sufletul as vrea sau mai bine zis ca imi doresc sa cunosc o fata seriosa care sa ma accepte asa cu sunt am un loc de munca stabil ma multe detale pe mail sau pe mess benyamyn1983@yahoo.com va astept

 • 421. Lena pe 26 Mai 2013 14:26

  Sunt lena din belgia divortata dupa 14 anii de casnicie vreau un suflet bun pt viata mea leena mihali@ hotmail . com

 • 422. corina pe 23 Mai 2013 18:28

  de multi ani imi caut jumatatea vreau familie copii am peste 40 dar nu stiu de ce nu ma pot apropia de nimeni cred ca am ceva facut

 • 423. daniela pe 15 Mai 2013 03:35

  buna marsech!de unde esti?lasa-mi e-mailul tau sau asta e al meu maricica_2007@yahoo.com:-numele meu este daniela

 • 424. Alin pe 14 Mai 2013 10:24

  ma simt atat de singur,imi doresc din toata inima sa intalnesc si eu o fata cu suflet din Galati,singuratatea e asa grea ...desi se spune ca Dumnezeu da celui care poate duce exact cat poate deja aceasta singuratate ma doboara,am si o mica dizabilitate dar de ce platesc atat de mult?...doamne ajuta

 • 425. ioan pe 13 Mai 2013 23:55

  daca o fata cuminte vrea sa vb cu un baiat de 33 de ani , asta e id-ul meu simplu_si_sincer

 • 426. alex pe 21 Aprilie 2013 09:27

  este o rugaciune minunata,sper sa-mi gasesc sufletul pereche....cu ajutorul lui dumnezeu....si in gugaciune...si credinta...sa se indeplineasca totul... neguraalexandru@ymail.com

 • 427. nela pe 20 Aprilie 2013 14:54

  doresc sa gasesc pe cineva cu virsta intre 58-60 ani pentru casatorie nela_mica

 • 428. andrei pe 26 Martie 2013 01:27

  buna tuturor si eu va pot spune ca nu am noroc in dragoste sunt dragut finut dar norocul momentan nu mia suras,insa cred in dumnezeu si stiu ca intro buna zi o sa am si eu noroc in ami gasi jumatatea imi doresc foarte mult acest lucru am 24 ani am avut o relatie de 4 ani si nu a mers si de atunci numi gasesc din nou persoana cu care sa pot iara sa convietuiesc sunt din brasov andrei_bv_bv87

 • 429. eliza pe 15 Martie 2013 10:36

  Buna,sant Eliza ,am 28 de ani ,locuiesc in Bucuresti ,sant o persoana linistita ,demulta vreme i-mi caut jumatatea ,sper sa fie pe aici o persoana care sa-si doreasca cu adevarat un viitor frumos .Id-ul meu elizaelena26 .Doamne ajuta!

 • 430. alin_daniel60 pe 09 Martie 2013 13:16

  imi doresc sa intalnesc si eu o fata

 • 431. admin pe 06 Martie 2013 18:09

  Va rog frumos sa aveti putina decenta si respect pentru niste rugaciuni atat de frumoase! Acesta NU este un site de matrimoniale! Va rog nu va mai lasati numere de telefon, ID-uri de mess si altele...Va rog! Multumesc.

 • 432. costy pe 06 Martie 2013 00:47

  tanar 36 ani din caras severin doresc cunostinta cu o tanara ptr casatorie tel 0720685956 cosy600@gmail.com

 • 433. costy pe 06 Martie 2013 00:42

  tanar36ani din caras severin doresc sa cunosc o tanara ptr casatorie..info cosy600@gmail.com

 • 434. marsech pe 28 Feb 2013 15:12

  buna!am 38 de ani, dragut dar dezamagit in dragoste; o relatie de 12 ani esuata inexplicabil, atata vreme cat a fost o relatie tare frumoasa!sunt singur de aproape 4 ani, jobul supersolicitant si deznadejdea m-au facut sa ma izolez, insa dupa multa izolare, mi-am dat seama ca eu nu pot trai fara sa iubesc si sa fiu iubit!daca exista pe aici o fata cu suflet mare, cu dorinta de a avea o relatie nemaipomenita, draguta si familista convinsa, imi permit sa las un id de messenger, si bunul D-zeu stiu ca ne va apropia: marsech ; Doamne ajuta!

 • 435. costin pe 24 Feb 2013 16:50

  Buna, am 28 de ani , 185 cm si 88 kg si caut o fata singura care cauta jumatatea.id zerro_ro

 • 436. popaflorn pe 21 Ianuarie 2013 05:28

  Buna agabriela, cum as putea sa dau de tine?

 • 437. aurelianuss pe 19 Ianuarie 2013 07:57

  Salutare! Am citit comentariile tuturor.... este un loc in care poti gasi ajutor prin diferite feluri. am 39 ani,sunt si eu in aceeasi situatie... daca cineva ma poate ajuta, rog sa o faca pe id de mess:aurelianuss13@yahoo.com

 • 438. emil pe 18 Ianuarie 2013 14:58

  Dragostea nu cauta ale sale,dragostea niciodata nu cade.salut om cu frica de Dumnezeu din iasi imi caut jumatatea 0751889863.Domnul si Maica Domnului sa ne ajute pe toii

 • 439. Constantin pe 12 Ianuarie 2013 21:15

  SALUT TUTUROR CARE VOR CITI MESAJUL MEU. AM 22 ANI,SUNT DIN BUCURESTI SI AS DORI SA VB CU O FATA SERIOASA CARE DORESTE O RELATIE SERIOASA FINALIZATA CU O CASATORIE.ROG SINCERITATE NR DE TELEFON LA CARE MA PUTETI CONTACTA:0764902240 SAU ID DE MESS: JUSTMEDANUT

 • 440. Vadim3089 pe 10 Ianuarie 2013 23:46

  poti sa ma gasesti sp_vadim_ka@mail.ru

 • 441. Alin pe 06 Ianuarie 2013 14:50

  sunt singur,nu este nici o fata din galati singura care isi doreste o relatie?rog seriozitate intrucat am si un usor handicap

 • 442. ilioi.dumitru pe 06 Ianuarie 2013 00:52

  si eu sunt o persoana care am crezut cel mai multintro persoana si care ma facut sa sufar 3 ani si ma lasat si cun ingeras de copil si am incercat sami caut jumatatea dar toate sunt falsuri femei serioase nau existat si nici nu exista doar daca ai multi bani fac orice pentru ei daca exista totusi una as vrea so cunosc si sami refac viata am 42 de ani si o fetita de 4 ani si situatie foarte buna daca e cineva interesat las un nr de tell 0256327288 nu sunati daca nu va intereseaza ma numesc mitica si sunt din timis.

 • 443. ghita pe 05 Ianuarie 2013 22:15

  buna ANCA adresa mea de mes o gasesti undeva mai jos daca vrei sa-mi sri........

 • 444. Alin pe 03 Ianuarie 2013 23:20

  Chiar imi doresc cu toata fiinta o persoana langa mine si observ pe propria piele cat de grea si usturatoare e si singuratatea si rabdarea.Doamne ajuta

 • 445. Alin pe 02 Ianuarie 2013 23:28

  de unde esti flori?avem o varsta asa frumoasa si suntem singuri.si totusi cred ca Dumnezeu nu ne-a uitat

 • 446. ylie pe 02 Ianuarie 2013 21:43

  id de mess ylyemarcu

 • 447. nelu pe 02 Ianuarie 2013 19:37

  Nu trebuie niciodata sa me intrebam "de ce"?Fiecare dintre noi are un drum al sau, o pagina a sa.Trebuie sa ne pastram credinta si vom afla raspuns la rugaciunile noastre.orice rugaciune isi gaseste raspunsul, trebuie doar sa fim atenti.Dumnezeu e singurul care ramane mereu alaturi de noi.

 • 448. Alin pe 02 Ianuarie 2013 18:46

  Buna seara,eu sunt Alin,sunt din Galati,am 27 de ani si am gasit si eu din intamplare acest site.Din pacate ma confrunt si eu cu aceasta povara a singuratatii de care nu reusesc sa scap.Imi doresc din suflet sa imi intemeiez mai intai o relatie din care sa rezulte dragostea iar in momentul in care exista posibilitatea si intemeierea unei familii.Adresa mea de mess e alyn_bogdan85

 • 449. florina pe 01 Ianuarie 2013 18:09

  Buna,in situatia ta sunt si eu Anca,desi eu implinesc 25 de ani,trebuie sa avem incredere sa ne rugam mult.Doamne Ajuta.

 • 450. ANKA pe 31 Decembrie 2012 02:53

  sunt ANKA,am 31 ani si nici decum n-o pot intilni...mi-am pierdut speranta dar totusi astept ca domnul sa ma ajute ca s-o gasesc!!!DOAMNE AJUTA-MA SA AM SI EU O FAMILIE SI COPII!!!

 • 451. ralu pe 30 Decembrie 2012 12:16

  Buna ziua.
  Sa stiti ca putine persoane tin cont ca e un sait pt credinciosi. Dar are dreptate cel ce a scris,ca Domnul dupa ce vom spune rugaciunea ne va ajuta fara sa lasam numarul de telefon. Mie mia spus despre aceasta rugaciune un baiat care este student la teologie in Bucuresti, si i sa indeplinit dorinta, dar nu e de ajuns doar sa spunem rugaciunea trebuie spusa din suflet. Doamne ajuta

 • 452. ghita pe 27 Decembrie 2012 19:56

  BUNA GABRIELA EU AM ADRESA DE MES LASATA DE ANUL TRECUT

 • 453. agabriela pe 27 Decembrie 2012 19:31

  Buna seara.Am 31 ani ,merg la biserica,sunt o persoana serioasa ,nu ma laud si mi as dori sa mi gasesc sufletul pereche.Cu ajutorul lui D ZEU SI A MAICII DOMNULUI IMI VOI GASI
  JUMATATEA VIETII.
  MULTUMESC LASA TI MI UN MESAJ .

 • 454. ghita pe 25 Decembrie 2012 16:02

  buna sunt ghita va spun sarbatori fericite la toti si toate dorintele sa vi se indeplineasca si as dori si eu sa intilnesc o fata linistita de la tara.
  Doamne ajuta.!!!!

 • 455. Cristina pe 14 Decembrie 2012 00:35

  Buna seara tuturor de pe acest site,
  Ma numesc Cristina, si ma bucur ca in aceasta seara am dat de acest site, cautand sfinti care ajuta la intemeierea unei familii si de a intalni persoana potrivita, si asa am gasit acest site. Eu il am ca sfant, pe Sfantul Nectarie care este ocrotitorul meu, si ma rog Lui, Maicii Domnului si Dumnezeu, sa-mi trimita si mie un om credincios cu care sa imi intemeiez o familie, si sa avem copii, iar primul copil care o sa-l am imi doresc sa-i poarte numele Sfantului Nectarie. Am 23 de ani, am avut si eu un prieten dar nu a mers ca nu m-a acceptat mama lui pentru ca acum 7 ani am avut epilepsie si spunea ca fac copii handicapati, dar nu s-a gandit ca si un om sanatos poate avea copii handicapati, si daca era sa fie asa ma sacrificam pentru copilul meu sa fie sanatos.
  Doamne Iisuse Hristoase, Maica Domnului, Parinte Arsenie Boca, Sfinte Nicolae, Sfinte Nectarie si toti sfintii, va multumesc pentru toate minunile care le faceti cu mine pacatoasa, si am nadejde ca va veni si ziua cand o sa-mi trimiteti un om credincios cu, care sa-mi intemeiez o familie. Doamne ajuta, pe toti cei care sunt singuri si vor sa-si intemeieze o familie, sa le trimiti persoane potrivite si credincioase!
  Daca cineva vrea sa vorbeasca cu mine, si sa le marturisesc minunile pe care le-a facut Sfantul Nectarie cu mine, va las adresa mea de mail: porca.cristina@yahoo.com, si daca pot sa ajut i pot pe cineva cu ceva cu cea mai mare placere.
  Doamne Ajuta!

 • 456. supertilla pe 01 Decembrie 2012 01:38

  vasile te rog sa imi zici despre ce rugaciuni e vb ?
  as vrea sa le citesc si io

 • 457. vally_ing pe 10 Noiembrie 2012 21:42

  Salutare.Ma numesc Vali si am 29 de ani.Daca e cineva interesat de o relatie stabila si eventual casatorie sa imi scrie pe adresa de e-mail gglnicolae@yahoo, sau pe id meu vally_ing .O zi minunata tuturor,sa auzim numai de bine.

 • 458. ghita pe 25 Octombrie 2012 20:30

  gin poti sa spu de unde esti

 • 459. LIVIU pe 18 Octombrie 2012 18:58

  imi doresc sa cunosc si eu o fata care sa fie jumatatea mea cu credinta in Dumnezeu .Daca doreste cineva asa ceva va dau id meu lparaschiv97

 • 460. brunetzik narcisa pe 16 Octombrie 2012 12:39

  buna,sunt gina si doresc,sa-mi gasesc jumatateaa am 25 ani si nu am fost niciodata maritata sunt crestina dupa evanghele,cont fb..ginutza dragutza,

 • 461. fane pe 22 Septembrie 2012 14:15

  MES PENTRU GRABIELA ESTI LA FEL K MINE HAI SA NE INTILNIM POATE NE GASIM FERICIREA INPREUNA SET UN MES PE NR 078699678

 • 462. nelutubeoca pe 21 Septembrie 2012 17:58

  vreau sami gasesc jumatatea sint un baiat singur doamne ajuta

 • 463. gabriela pe 19 Septembrie 2012 08:59

  Din intamplare am ajuns pe forumul acesta ,am citit si eu rugaciunea care este ca toate rugaciunile de trebuinta foarte ajutatoare ,de aceea sper ca tot ce e randuit de Dumnezeu este pentru noi o punere la incercare a credintei noastre ,de aceea pentru toate esecurile din viata noastra suntem noi cei vinovati ,pentru necredinta cu care ne rugam ,asteptam de multe ori sa ni se dea fara ca noi sa facem ceva si dupa ce dorinta ni se implineste uitam sa mai multumim Celui de Sus dar mai sa ne rugam si pentru toate altele de trebuinta sufletului nostru .UN prieten daca vreti cu care sa mai schimbati opinii ma gasiti la adresa de vulpitza_67@yahoo.com

 • 464. ylie pe 17 Septembrie 2012 22:22

  23 de ani

 • 465. ghita pe 15 August 2012 20:59

  buna sunt ghita din alba aj dori s-mi gasesc o prietena fata simpla de la tara cer si ofer seriozitate maxima .
  va rog s-mi scrieti ghita.gheorghita2@yahoo.com

 • 466. ciprian pe 24 Iulie 2012 06:50

  va salut,toata lumea cauta marea dragoste,sufletul pereche,dar daca vesti o pers simpla,fara masini,cont ,si mai stiu eu ce nu se uita nimeni la tine,asta nu o fi un pacat ca fetele se uita la buzunar?se mai chinuie cineva impreuna pt a face ceva,s-au e gandirea umbrita de bani

 • 467. cornel pe 26 Iunie 2012 20:12

  Buna, sunt Cornel, am 24 ani, din Bacau, sunt singur si imi caut jumatatea! corneliubontas@yahoo.com

 • 468. henryk69 pe 22 Iunie 2012 09:46

  Pentru Ema.
  Din ce localitate esti? Daca doresti sa purtam o discutie, las id-ul de messenger henryk69@yahoo.com
  Doamne ajuta.

 • 469. admin pe 11 Iunie 2012 10:50

  ...Va rog nu va mai lasati numerele de telefon...Nu este un site de matrimoniale si apoi aceasta rugaciune este atat de minunata si folositoare. Va va ajuta Bunul Dumnezeu sa va gasiti jumatatea...dar nu asa...Multumesc! Doamne ajuta!

 • 470. doryna domnica pe 28 Mai 2012 00:58

  E greu sa-ti gasesti jumatatea in zilele care traim nustiu daca mai exista persoane sincere si sa-si recunoasca sentimentele va doresc la toti cei care va cautati jumatatea sa va ajute Dumnezeu sa o gasiti DOAMNE AJUTA dory.

 • 471. doryna domnica pe 28 Mai 2012 00:51

  Credinta in Dumnezeu sa aveti toti cei care va cautati jumatatea nimeni nu ramine neajutat si nu ne da Dumnezeu in trei zile poate trec si anii nu deznadajduiti.

 • 472. crestinortodoxc pe 25 Mai 2012 21:15

  EU ZIC SA LASATI PE FIECARE SA.SI ALEAGA CE VREA COMENTARIU S.AU ANUNT MATRIMONIAL.....NU VAD CU CE DERANJEAZA ASTA SUNT ANUNTURI CURATE...INTERNETUL E PLIN DE PORNOGRAFII...MACAR AICI SA FIE CEVA CURAT SCRIS SI BINE CA E...!!!

 • 473. noname pe 15 Mai 2012 19:56

  Comentariile sunt pentru aceasta frumoasa rugaciune.....pagina de matrimoniale e in alta parte.E doar o parere Doamne ajuta! imi cer scuze

 • 474. ghita pe 14 Mai 2012 21:29

  astept s-mi scrieti.......

 • 475. valiusa pe 19 Aprilie 2012 21:49

  MA NUMESC VALENTINA IMI DORESC SAMI GASESC JUMATATEA MEA.VA LAS ADRESA DE LA SKAIP.valentina41113 ma discutam ceva placut.

 • 476. ady80 pe 18 Aprilie 2012 19:23  buna sunt o tanara care a aflat despre SF Nectarie de la o prietena. Aceasta mi a daruit o carte despre SF Nectarie, despre minunile infaptuite, despre ajutorul Lui in orice problema. Am citit o pe nerasuflate si mi am dat seama ca trebuie neaparat sa merg si eu la moastele Sfantului pentru a ma ajuta in problema mea(cu toate ca am fost la mai multe biserici, am dat acatiste nu reusesc sa mi intemeiez o familie, ca orice fata de varsta mea, desi am avut ocazia sa cunosc diferite persoane,dar nu merge nimic)acest lucru ma face sa ajung la concluzia ca poate am ceva facut.De aceea singura mea speranta a ramas SF Nectarie.Mentionez faptul ca am avut ceva probleme de sanatate si rugandu ma la SF Nectarie am constatat ca m a ascultat si m a ajutat . Va rog din tot sufletul meu sa ma indrumati ce sa fac pentru a rezolva problema mea, va rog sa mi spuneti daca puteti unde ar trebui sa merg pentru dezlegare de cununii, ce acatiste sa dau etc. Domnul sa va ajute. Multa sanatate si rezolvare in problemele dvs.

 • 477. ghita pe 26 Feb 2012 13:08

  sunt ghita din Alba va spun post usor si dupa PASTI astept sa-mi scrieti pe ghita.gheorghita2@yahoo.com

 • 478. ghita pe 22 Ianuarie 2012 20:14

  am 30 de ani si as vrea sa imi gasesc o prietena sincera de la tara.va las adresa de mes."ghita.gheorghita2@yahoo.com" ca dupa ce cititi rugaciunea sa-mi scri.

 • 479. nanu razvan pe 02 Ianuarie 2012 16:50

  trebuie duar sa aveti putina credinta in voi si cel mai mult anbitia conteaza si veti reusi in viata daca credeti ca voi putea intra in inimile voastre astept pina ma veti chema ceretimi ori ce sfat din zi in noapte si va voi ajuta

 • 480. salariumaria pe 30 Noiembrie 2011 17:16

  ma numesc maria am 37 de ani si sunt singura am 2 copii de mult ami caut jumatatea si nu o gasesc vreau si eu o persoana sa am cu cine sami lnpart viata

 • 481. Mihaela pe 19 Octombrie 2011 19:17

  Ce frumos vorbesti Bogdan! Bunul Dumnezeu cu siguranta te iubeste, El ii incearca pe cei ce-i iubeste...

 • 482. Bogdan Hunedoara pe 19 Octombrie 2011 02:50

  Personal nu cred ca conteaza la ce sfant ne rugam sau ce rugaciune speciala ar exista in sensul acesta.Important este sa ne rugam cu incredere si nadejde in Dzeu pt ca el tot timpul ne ajuta in viata aceasta chiar dc nu realizam acest lucru ajuta si pe cei care poate nu cred in el pt ca EL este bun cu noi iar dragostea lui pt cel mai mare pacatos este mai mare decat dragostea celui mai mare sfant pt el...nu de mult timp am trecut peste o despartire destul de nasoala(urma sa ne casatorim anul viitor totul era aranjat sa zic asa)iar peste noapte pt ca exact asa a fost...mi-a spus ca nu mai vrea sa ramanem impreuna am fost socat nu ma asteptam dar i-am acceptat decizia nu am incercat sa i-o schimb iar pt mine au urmat niste zile,saptamani,luni de cosmar si am apelat la ''divinitate''sa zic asa...credincios am fost de cand ma stiu mai meream la biserici insa nu dadeam atata importanta la aspectul acesta foarte rar mai ma rugam nici macar un TATAL NOSTRU cand ma puneam in pat nu ziceam..din pacate si spre rusinea mea:(in disperare de cauza simteam ca nimeni si nuk nu mai ma putea ajuta am incepot sa citesc una alta pe net iar dupa aia directia biserica am cumparat acatiste psaltirea carti cu rugaciuni si in genunchi in fiecare seara in fata unei candele aprinse.Va spun sincer ca am simtit efectiv cum am fost ajutat in fiecare zii vizitele care le-am facut la Prislop la mormantul parintelui ARSENIE m-au ajutat si ele destul de mult si uite asa am depasit un moment ff greu din viata cum poate unii cunoasteti sentimentul.Acuma increderea mi-a revenit la loc speranta la fel ca si cand nu s-ar fii intamplat nimic iar acum imi doresc din nou sa iubesc si sa fiu iubit asa cum sunt eu si sa gasesc cu adevarat persoana potrivita sufletului meu iar in acset sens fac rugaciuni si postesc miercurea si vinerea si sunt convins ca dzeu ne ajuta dc stim cu adevarat ce sa cerem de la el DOAMNE AJUTA LA TOTI BOGDAN84_DINAMOVISTUL PT CINE MAI VREA SA VB...

 • 483. daniel pe 28 Septembrie 2011 13:31

  Salut tutoror.ma numesc daniel si am 30 ani.Daca e cineva interesat de o relatie stabila si eventual casatorie sa imi scrie pe adresa de e-mail lala_19usro@yahoo.com.O zi placuta tuturor si mult succes in viata de zi cu zi,speranta moare ultima

 • 484. VALENTINA pe 29 Iulie 2011 18:54

  BUNA ZIUA TUTUROR.AM 29DE ANI SI SUNT SINGURA SI VRAU SAMI GASESC JUMATATE MEA.SUNT DIN RAIONUL CIMISLIEA DAR MUNCESC LA MOSCOVA IN CALITATE DE POVAR.

 • 485. sandu pe 12 Iulie 2011 22:59

  sunt din braila si sunt singur am 30 ani si imi caut jumatatea dar d cand prietena mea a murit nu am mai avut succes la fete doar asa d scurta durata dar niciuna nu a avut gand d maritis nustiu poate asa sunt fetele in ziua d astazi ori eu nu am noroc dak e cineva din zona si e disponibila sa s marite eu o sa fiu d acord atentie stiu sa iubesc foarte atent o fata acum numai sa mi-o dea dzeu sa stiti fetelor k sunt un baiat bun si foarte muncitor .va pup p toate

 • 486. ghita pe 10 Iulie 2011 17:04

  AM 30 ANI SI NU AM AVUT NICI O RELATIE. SUNT PUTIN TIMID CIND POT MERG SI LA BISERICA. AJ DORI S-AMI GASESC O PERSOANA LINISTITA SI SINCERA DE LA TARA!!! Dtimi niste indicii ce sa fac ca timpu trece?

 • 487. gabitza78 pe 01 Iulie 2011 10:17

  buna tuturor ! ma numesc Gabriela,am 33 de ani si o groaza de relatii esuate... eu cred in Dumnezeu cu toata inima ! nu stiu cum de nu am intalnit pe nimeni serios pana acum...o fi vina mea ? nu stiu... ce sa fac acum ? ajutati-ma daca puteti, cu un sfat poate... multumesc mult

 • 488. costelgabriel76 pe 02 Mai 2011 10:50

  de mult ami caut jumatatea si nu am parte de ia ,miasi dori sa o regasesc sa nu o dau uitarii, am30 si ceva de ani asi mai vorbi dar nu am cuvinte de spus acum ,sper sa fie o sperasta pe undeva pe aici care sa aive suflet adevarat

 • 489. raluu pe 08 Martie 2011 19:03

  @vasile sa inteleg sa dupa 40 in care ai citit aceasta rugaciune,plus acatiatele ti ai gasit o partenera?

 • 490. ady pe 07 Martie 2011 11:21

  Am citit rugaciunea pentru prima oara si sunt o mama de baiat de insuratoare,mi s-a umplut sufletul de bucurie si bunatate,o sa -i recomand fiului meu si eu o sa ma rog pentru el, multumesc,Doamnne, ajuta-ne!

 • 491. gelutu29 pe 08 Ianuarie 2011 23:26

  Bianca, eu sunt din jud. Galati, tu de unde esti?

 • 492. Bianca pe 08 Ianuarie 2011 17:27

  Tu ai reusit Vasile sa-ti gasesti jumatatea citind aceste rugaciuni? Ai tinut si post in timpul acesta? Spune- ne mai mult...

 • 493. Vasile pe 06 Ianuarie 2011 00:46

  Este o rugaciune foarte ajutatoare. Se spune zilnic timp de 40 de zile impreuna cu acatistele: Sf. Ierarh Nicolae, Sf. Parinti Ioachim si Ana si Sf. Arhangheli Mihail si Gavril. Se spune rugaciunea cu multa curatie sufleteasca. Pe mine m.a ajutat foarte mult.

 • 494. Ancuta pe 17 Noiembrie 2009 12:12

  Cred ca mai trebuie adugat ca rugaciunile se citesc stand in genunchi si cu multa nadejde in Dumnezeu si Maica Domnului.Si mergeti la biserica! Eu m-am rugat si mi-am intalnit jumatatea care astazi imi este sot. Asadar nu va pierdeti speranta si rugati-va, tineti post asa cum scrie aici, mergeti si la biserica...si veti fi si voi fericiti. Doamne ajuta!

COMENTARIUL TAU

861EE
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Trimite

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


Folositi produse bio ?
Voteaza
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.