Rugaciune pentru cei nefericiti

30643 afisari | 08 Ianuarie 2011
Mihaela
 
Rugaciune pentru cei nefericiti 1
 • Rugaciune pentru cei nefericiti 1
 • Rugaciune pentru cei nefericiti 2
Nu de putine ori in viata, suferim si ne simtim tristi si nefericiti. Nu stim ce sa facem sau incotro sa mergem pentru a schimba aceasta stare. Alergam fara sens in toate partile, vorbim despre suferinta noastra cu oameni care nu intotdeauna ne ajuta sau ne vor binele, cand de fapt ar trebui sa cautam un singur drum. Calea pentru vindecare este numai una: Bunul Dumnezeu!
Bunul Dumnezeu, prin credinta noastra, ne ajuta sa trecem peste momentele nefericite din viata si ne ajuta sa schimbam nefericirea in fericire.
Atunci cand ne simtim nefericiti trebuie sa mergem la biserica si sa cautam un preot cu care sa stam de vorba, trebuie sa tinem post, sa citim rugaciuni, sa aprindem candela si sa ne rugam. Rugaciunea acesta trebuie citita stand in genunchi cu multa nadejde si credinta in Dumnezeu si cu candela aprinsa: 

Doamne, norii negri ai nefericirilor se gramadesc asupra capului meu si intristarile ma chinuie. Dar, desi sufar, nu indraznesc sa cartesc asupra Ta, Preabunule, Caci Tu esti totdeauna sprijinitorul meu si piatra cea neclintita, pe care sunt intemeiate nadejdile mele. Tu cunosti Dumnezeule pricinile nefericirilor si intristarilor mele si ingrijesti de soarta mea. Desi sufar, dar stiu ca Tu ma iubesti si acesta incredintare ma incurajeaza. Plin de nadejde in dragostea si in bunatatea Ta, nu voi lasa sa ma biruiasca impotrivirile soartei, ci ma voi lupta cu curaj si cred, ca avand ajutorul Tau voi iesi invingator.

Cel care carmuiesti lumea si soarta muritorilor, carmuieste si corabia vietii mele, cea izbita de valurile ispitelor, spre liman linistit. Intelepciunea Ta sa ma povatuiasca pururea in calea binelui si a fericirii, pentru rugaciunile tuturor Sfintilor Tai si ale Preacuratei Maicii Tale. Amin.Alaturi de acesta rugaciune, de mare folos celor nefericiti este si Paraclisul Maicii Domnului.


 
Alte articole din RUGACIUNI PENTRU DIFERITE NEVOI
Rugaciune grabnic ajutatoare catre Sfantul Arhanghel Mihail

Rugaciune grabnic ajutatoare catre Sfantul Arhanghel Mihail

Rugaciunea Sfantului Arhanghel Mihail este o rugaciune puternica si care ajuta grabnic pe omul zilelor noastre. Despre rugaciunea Arhanghelulu ...

Rugaciune pentru gasirea unui loc de munca sau a unui serviciu mai bun

Rugaciune pentru gasirea unui loc de munca sau a unui serviciu mai bun

Lipsa unui loc de munca ne poate duce intr-o mare tristete si chiar in deznadejde. Este foarte greu sa stai cu grija zilei de mine, cu grija c ...

Rugaciune pentru duhovnicul meu

Rugaciune pentru duhovnicul meu

Intre noi si Dumnezeu, aici pe pamant, este el... El care ne iarta si ne cere iertarea...Si asa cum el, duhovnicul nostru se roaga pentru noi ...

Acatistul de Multumire Slava lui Dumnezeu pentru toate

Acatistul de Multumire Slava lui Dumnezeu pentru toate

Dupa rugaciunile incepatoare: Imparate Ceresc Mangaietorule....Tatal Nostru... Condacul 1 ...

COMENTARII:
 • 1. carmenb pe 10 Iulie 2014 08:18

  Doamne Dumnezeule te rog deschide-i mamei mele Maria Balazs ochii,mintea,sufletul,trupul pentru a putea vedea si accepta ca secta studenti in biblie este o secta satanica care spala creieul oamenilor si de asemenea Doamne Dumnezeule da-i curajul necesar sa paraseasca aceasta secta.Multumesc.Amin

 • 2. vasile pe 25 Mai 2011 23:35

  sa ai dea domnu sanatate si putere celui ce o scris rugaciunile sunt foarte frumoase si inacelas timp sunt folositoare

 • 3. Laura pe 22 Aprilie 2011 17:37

  Foarte frumoasa rugaciunea! Oricat de nefericit si suparat ai fi, esential este sa nu-ti pierzi nadejdea in Dumnezeu, Maicuta Domnului sau alti sfinti pe care-i simtiti aproape. Si eu am trecut si trec prin momente foarte grele, dar atunci cand plec genunchii la rugaciune parca ma simt mult mai bine. Rugaciunile trebuie citite cu multa credinta si nadejde ca Bunul Dumnezeu nu te va lasa...Si pentru ca suntem in Vinerea Mare, O zi atat de sfanta pentru noi toti, sa ne apropiem mai mult de biserica si de credinta si Doamne Ajuta la toata lumea! Sarbatori cu liniste si pace sa aveti!

 • 4. dana pe 28 Ianuarie 2011 18:28

  foarte frumos!!!!sal ajute Dumnezeu pe cel ce a scris!

COMENTARIUL TAU

AD852
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Trimite

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


Folositi produse bio ?
Voteaza
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.