Rugaciune grabnic ajutatoare catre Sfantul Arhanghel Mihail

8985 afisari | 25 Noiembrie 2016
Mihaela Nitu
 
Rugaciune grabnic ajutatoare catre Sfantul Arhanghel Mihail 1
Rugaciunea Sfantului Arhanghel Mihail este o rugaciune puternica si care ajuta grabnic pe omul zilelor noastre. Despre rugaciunea Arhanghelului, marele duhovnic Parintele Arsenie Boca, pe vremea cand era la Manastirea Sambata, i-a vorbit unei credincioase in biserica, spunandu-i ca este foarte folositoare si sa continue sa o citeasca.


Doamne, Dumnezeule mare, Imparat si fara de inceput, trimite, Doamne, pe Mihail, Arhanghelul Tau, in ajutorul meu, ca sa ma apere de vrajmasii cei vazuti si nevazuti.

O, Mihaile, mare Arhanghele, Intai statator si voievod al puterilor ceresti, fii mie ajutor in toate: in boli, in strambatati, in mahnire, in pustiu, pe cale, pe apa, in calatorie, casatorie, serviciu, scoala si ma izbaveste de toata inselaciunea cea diavoleasca. Iar cand ma vei auzi pe mine, robul tau rugandu- ma tie si chemand numele tau, grabeste spre ajutorul meu si auzi rugaciunea mea.

Asa, mare Arhanghele, biruieste pe toti cei care se impotrivesc mie, ma apara si ma acopera de cel viclean cu puterea cinstitei Cruci si cu solirile marilor Arhangheli: Gavriil, Rafail, Uriil, Varahiil, Salatiil si Egudiil si ale puterilor ceresti, totdeauna, acum si pururi si in vecii vecilor. Amin.

Mare putere au rugaciunile, in special daca le citim zilnic.

O icoana facatoare de minuni a Sfantului Arhanghel Mihail se afla in Grecia intr-o manastire din insula Thassos. In apropierea Manastirii Arhanghelului Mihail se afla si izvorul de aghiazma cu mari puteri vindecatoare.

 
Alte articole din RUGACIUNI PENTRU DIFERITE NEVOI
Rugaciune pentru gasirea unui loc de munca sau a unui serviciu mai bun

Rugaciune pentru gasirea unui loc de munca sau a unui serviciu mai bun

Lipsa unui loc de munca ne poate duce intr-o mare tristete si chiar in deznadejde. Este foarte greu sa stai cu grija zilei de mine, cu grija c ...

Rugaciune pentru duhovnicul meu

Rugaciune pentru duhovnicul meu

Intre noi si Dumnezeu, aici pe pamant, este el... El care ne iarta si ne cere iertarea...Si asa cum el, duhovnicul nostru se roaga pentru noi ...

Acatistul de Multumire Slava lui Dumnezeu pentru toate

Acatistul de Multumire Slava lui Dumnezeu pentru toate

Dupa rugaciunile incepatoare: Imparate Ceresc Mangaietorule....Tatal Nostru... Condacul 1 ...

Rugaciunea apropiatilor pentru cei aflati in suferinta, pentru cei bolnavi

Rugaciunea apropiatilor pentru cei aflati in suferinta, pentru cei bolnavi

Aceasta rugaciune se citeste cu multa credinta si nadejde pentru cel aflat in suferinta, pentru cel bolnav. Rugaciunea se poate citi zilnic, p ...

COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza

COMENTARIUL TAU

E8F5E
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Trimite

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


Folositi produse bio ?
Voteaza
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.