Rugaciune pentru cei bolnavi si suferinzi

27432 afisari | 06 Octombrie 2009
Mihaela
 
Rugaciune pentru cei bolnavi si suferinzi 1
 • 1
Aceasta rugaciune se citeste atunci cand suntem bolnavi sau cand din anumite pricini suferim. Rugaciunile ne ajuta sa trecem mai usor peste boli sau peste orice alte incercari apar in viata noastra.
Numai Dumnezeu ne poate ajuta sa depasim momentele grele, ne alina suferintele si ne da vindecare bolilor. Orice incercare grea ati avea, nu trebuie sa va pierdeti speranta si credinta si nu trebuie sa incetati sa va rugati la Dumnezeu. 
Cititi rugaciunea in fiecare zi cu candela aprinsa, mergeti in fiecare saptamana la biserica la Sfantul Maslu cu o sticla de ulei pe care folositi-o apoi in casa(la candela sau la gatit).

 Stapane Doamne Atottiitorule, Imparate sfinte, cela ce pedepsesti dar nu omori: Cela ce intaresti pe cei cazuti si ridici pe cei surpati. Cela ce usurezi suferintele oamenilor, rogu-ma Tie, Dumnezeul nostru, si pe mine robul Tau(numele), celce patimesc cerceteaza-ma cu mila Ta. Iarta mie toate greselile cele de voie, cele din stiinta si cele din nestiinta.

Asa Doamne, trimite din cer puterea Ta cea tamaduitoare si vindecare imi daruieste. Stinge-mi aprinderea, potoleste-mi patima si suferinta.

Tamaduieste-ma pe mine robul tau(numele). Ridica-ma din patul durerii precum oarecand pe soacra lui Petru, si pe slabanogul cel pe pat adus la Tine si indata l-ai vindecat. Asa si acum Milostive Doamne, pe mine ce patimesc, cerceteaza-ma si vindecarea imi daruieste, fiindca singur esti cela ce ai alinat neputintele si durerile neamului omenesc.

Ca Tie se cuvine a ne milui, a ne mantui pe noi Dumnezeule, Dumnezeul nostru, si Tie slava inaltam, tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

 

Cu acesta rugaciune cititi in fiecare zi si Paraclisul Maicii Domnului, grabnic ajutatoare in toate nevoile si necazurile. 

 


 
Alte articole din RUGACIUNI PENTRU DIFERITE NEVOI
Rugaciune grabnic ajutatoare catre Sfantul Arhanghel Mihail

Rugaciune grabnic ajutatoare catre Sfantul Arhanghel Mihail

Rugaciunea Sfantului Arhanghel Mihail este o rugaciune puternica si care ajuta grabnic pe omul zilelor noastre. Despre rugaciunea Arhanghelulu ...

Rugaciune pentru gasirea unui loc de munca sau a unui serviciu mai bun

Rugaciune pentru gasirea unui loc de munca sau a unui serviciu mai bun

Lipsa unui loc de munca ne poate duce intr-o mare tristete si chiar in deznadejde. Este foarte greu sa stai cu grija zilei de mine, cu grija c ...

Rugaciune pentru duhovnicul meu

Rugaciune pentru duhovnicul meu

Intre noi si Dumnezeu, aici pe pamant, este el... El care ne iarta si ne cere iertarea...Si asa cum el, duhovnicul nostru se roaga pentru noi ...

Acatistul de Multumire Slava lui Dumnezeu pentru toate

Acatistul de Multumire Slava lui Dumnezeu pentru toate

Dupa rugaciunile incepatoare: Imparate Ceresc Mangaietorule....Tatal Nostru... Condacul 1 ...

COMENTARII:
 • 1. mihaela pe 26 August 2014 22:02

  DOAMNE, NICI NU STII CE NEVREDNICA SUNT DAR MA ROG TIE DOAMNE SA O VINDECI PE MAMA MEA ELENA CARE A CAZUT IN PATIMA DEZNADEJDII SI SA O FACI SA REVINA LA VIATA ECHILIBRATA PE CARE O DUCEA INAINTE. ITI MULTUMESC TIE DOAMNE SI SLAVIT ESTE NUMELE TAU. AMIN.

 • 2. Andreea V. pe 02 Feb 2013 11:19

  Care redactie? A carei publicatii?

 • 3. oliu pe 01 Feb 2013 17:29

  La numai 55 de ani, un român se zbate la limita dintre viaţă şi moarte. El şi-a pierdut total capacitatea de muncă din cauza numeroaselor afecţiuni grave de care suferă. Drept urmare, banii pentru tratamente sunt din ce în ce mai puţini, iar omul este condamnat la moarte. Citeşte în continuare povestea cutremurătoare a lui Mihai Feraru, aşa cum ne-a relatat-o chiar el într-un mail trimis pe adresa redacţiei. „Ma numesc Mihai Feraru de 55 ani, sunt foarte bolnav din 1994, primul infarct l-am suferit in 1994 eram la serviciu, al doilea infarct l-am suferit in1998, dupa primul infarct am suferit primul accident vascular din trunchiul cerebral, dupa care am ramas cu o paralizie pe partea dreapta asta s-a intamplat in 1995, al doilea accident vascular cerebral l-am suferit in anul 2000, in 2004 am fost diagnosticat cu DIABET ZAHARAT, De atunci si in prezent fac injectii cu insulina de patru ori pe zi, acuma de 2 ani am fost descoperit cu POLIARTRITA REUMATOIDA, am ajuns sa pot merge cam 30-40 m dupa care trebue sa fac o pauza, eu nu pot efectua nici un fel de activitate, capacitatea de munca este pierduta in totalitate, numai bunul Dumnezeu stie ce fel de viata chinuita duc eu zi de zi, mai ales ca duc lipsa de mancare si medicamente, de aceea fac apel pe aceasta cale catre toti oamenii credinciosi care-l iubeste pe Dumnezeu, sa ma ajute si pe mine din putinul lor, iar Dumnezeu si Maica domnului sa le rasplateasca darul inzecit, si cu multa sanatate. Pentru asta eu am un cont deschis la banca; RAIFFAISEN BANK IN ROMANIA ARE NR RO93RZBR0000060001059026 IN LEI .si-n euro nr RO72rzbr0000060004438690.pe nume mihai feraru cod zwift: RZBRROBU”.. eu am ca martor pe DUMNEZEU, ptr ca numai el stie si vede totul, si tot Dumnezeu ne va judeca pe fiecare ptr faptele noastre, Iertati-ma. Adresa mea postala este: Mihai Feraru oficiul postal nr 1 vaslui, casuta postala 95, localitatea vaslui jud vaslui Romania, tel 0040761887298. Doamne ajuta,,, A-R

 • 4. ELENA pe 26 Noiembrie 2012 23:30

  RUGATI-VA TOTI VA ROG FRUMOS PENTRU CUSCRA MEA PARASCHIVA,CARE E IN SPITAL .DOAMNE FA UN MIRACOL SI SALVEAZ-O,,RIDIC-O DOAMNE DIN PAT,,,A CRESCUT PE LINGA FII SAI SI NEPOTII.ARE SI 2 NEPOTELE GEMENE,CARE SE SUPARA CA BUNICA STA IN SPITAL SI NU VINE ACASA.DE CE??CIND VINE???O BUNICA MINUNATA,CARE A CONTRIBUIT MULT IN CRESTEREA ACESTOR DOUA ..PRINTESE.CUM LE NUMESTE EA.DOAMNE AJUTA-I SI PE CEI RAMASI ACASA SA IZBUTEASCA SA FACA SI SA MEARGA INAINTE.RUGATI-VA PENTRU O MAMA.O BUNICA SI O FEMEIE MINUNATA.ACEASTA ESTE CUSCRA MEA.

 • 5. oana pe 27 Mai 2011 16:30

  spuneti va rog o rugaciune pt iubitul meu caruia nui mai functioneaza un plaman si e intro stare foarte grava iar doctorii nu il pot opera pt ca exista riscul de a muri;va rrog eu mult nu mai stiu ce sa fac sa il ajut sa fie mai bine:(( spuneti si voi o rugaciune chiar si cea mai scurta conteaza:((e o viata in joc si sincer nu stiu ce mas face daca ar muri:(( va roggg:((e si pacat e foarte tanar are numai 16 ani:((va rog faceti un bine si rugativa si pt el 1 minut nu va va fi mai rau ci mai bine..Dumnezeu vede tot si vede cand facem o fapta buna si ne rasplateste

 • 6. diana pe 13 Aprilie 2011 16:20

  am citit ce scrie mai in sus si sper ca Dumnezeu sa ma auda si sa o vindece pe scumpa mea matusa ptr ca are un copil de 13 ani de crescut si noi avem foarte nevoie de ea...acum este pe pat de moarte si numai o minune de la Dumnezeu o poate scapa de acea eu am incredere in Dumnezeu si ma rog in continuare sa faca o minune! va rog pe toti sa va rugati si voi ptr ea ca este o femeie minunata

 • 7. dragomir pe 07 Feb 2010 12:39

  :cheer:

 • 8. dragomir pe 07 Feb 2010 12:38

  DOAMNE DUMNEZEULE SFINTE IN NUMELE DOMNULUI ISUS TE ROG SA MA ELIBEREZI DEORICE DUH DE MINIE,DE IUTINE ,DE RAUTATE ,DE URA ,DE CURVIE ,DE POFTA OCHIILOR DE LACOMIE PEROABA TA ][SI SPUI NUMELE SAU ROBU TAU AMIN .PE TOATE ACESTE DUHURI LE LEG IN NUMELE TAU AMIN .

COMENTARIUL TAU

59331
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Trimite

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


Folositi produse bio ?
Voteaza
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.