RUGACIUNI PENTRU A AVEA COPII

Rugaciunea pentru a avea copii a Sfantului Efrem Cel Nou

Rugaciunea pentru a avea copii a Sfantului Efrem Cel Nou

Venirea pe lumea copiilor atat de mult asteptati a fost minunea care s-a raspandit cel mai mult despre Sfantul Efrem. Dupa multi ani in care nu puteau avea copii(chiar si 15 ani de asteptare), multe familii carora doctorii nu le dadeau nici o sansa, au povestit despre nesterea si zamislirea de prunci cu ajutorul Sfantului. Cu totii au adus multumire Bunului Dumnezeu si Sfantului Efrem care a mijlocit pentru ei. “Sfantul Efrem ne-a daruit o fetita dupa 15 ani”. “M-a ajutat sa-mi duc sarcina la capat, citind paraclisul Sfantului si ungandu-mi pantecele cu ulei de la candela lui”, sunt
citeste mai mult...
Rugaciunea femeii insarcinate catre Maica Domnului

Rugaciunea femeii insarcinate catre Maica Domnului

Rugati-va Maicutei Domnului, mai ales cand sunteti insarcinata, pentru a duce sarcina la capat si a avea un copil sanatos. Maicuta Domnului este o buna mijlocitoare pentru noi si nu ne lasa la nevoie. Rugati-va neincetat pentru a avea o sarcina usoara, pentru a naste usor si fara probleme. Incercati ca pe toata perioada sarcinii sa traiti in curatenie trupeasca si sufleteasca. Mergeti la biserica mai ales duminica la Sfanta Liturghie si rugati-va la Icoana Maicii Domnului pentru a avea o sarcina usoara si pentru a naste prunci sanatosi.

 Imparateasa mea preabuna si nadejdea mea, o Maica a Lui Dumnezeu, bucuria
citeste mai mult...
Rugaciunea femeii insarcinate

Rugaciunea femeii insarcinate

Atunci cand ni se intampla minunea si ramanem insarcinate nu ne putem gandi decat la doua lucruri: sa ducem sarcina la capat si sa nastem un copil sanatos. A creste un copilas cu probleme este “o cruce” grea de dus. De aceea, trebuie sa ne rugam zi si noapte la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului sa ne binecuvanteze viata cu prunci sanatosi. 
Rugaciunea femeii insarcinate, este o rugaciune foarte puternica, frumoasa si inaltatoare pe care o citesc femeile insarcinate pentru pastrarea sarcinii, pentru a avea o sarcina usoara, pentru a naste usor fara dureri, pentru a naste un prunc
citeste mai mult...
Rugaciunea celor care isi doresc sa devina parinti

Rugaciunea celor care isi doresc sa devina parinti

Aceasta este o rugaciune, pe care o pot citi cuplurile care vor ca intr-o buna zi sa devina si ei parinti. Rugaciunea se spune in fiecare seara cu multa credinta. Cu aceasta rugaciune mai puteti citi Acatistul Sfintilor Parinti Ioachim si Ana, grabnici ajutatori ai celor fara copii. 

Auzi-ne pe noi Doamne, Milostive si Preaputernice, ca prin rugaciunile noastre sa ne trimiti harul tau. Fii milostiv Doamne si catre rugaciunea noastra, adu-ti aminte de legea Ta, cea de inmultire a neamului omenesc si ne fii si noua milostiv acoperitor, ca prin ajutorul Tau sa ramana pastrata legea data de Tine.
citeste mai mult...
Rugaciune pentru pruncul care se afla in pantecele mamei

Rugaciune pentru pruncul care se afla in pantecele mamei

 

Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. Dumnezeu  iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi.
In afara acestei rugaciuni, mai cititi daca puteti si Paraclisul Maicii Domnului. Rugaciunile catre Maica Domnului ne ajuta foarte mult in orice moment al vietii noastre, mai cu seama cand ne dorim sa avem o nastere usoara si sa nastem prunci
citeste mai mult...
Rugaciune catre Sfantul Anton pentru a deveni mama

Rugaciune catre Sfantul Anton pentru a deveni mama

  Rugaciunea se rosteste noua marti la rand, se tine post negru pana la apusul soarelui, iar in restul zilei se mananca numai mancare de post.


 
 


 


 


 "Sfinte Antoane, mangaietorul sufletelor mahnite, priveste cu indurare si vezi cum traiesc in intristare, pentru ca Dumnezeu nu mi-a dat harul de a deveni si eu mama, sau daca devin, imi curma bucuria, luandu-mi copilul de la san. Copiii sunt legatura de iubire dintre soti. Mijloceste, deci pentru mine la Domnul, ca el sa ne mangaie cu un copil si sa ni-l tina in viata.


Eu fagaduiesc ca il voi creste si educa
citeste mai mult...
Rugaciune pentru nastere de prunci

Rugaciune pentru nastere de prunci

Rugaciune este foarte folositoare pentru a avea copii. Rugaciunea se rosteste in fiecare seara cu multa credinta si nadejde in Dumnezeu. Este bine ca rugaciunile sa fie impletite cu post. Dumnezeu asculta toate rugaciunile doar ca le implineste la momentul potrivit. Nu trebuie pierduta speranta niciodata! 

“Dumnezeule Atotputernic, Care ne-ai poruncit dintru inceput sa ne inmultim si sa umplem pamantul, cel ce ai facut sa rodeasca pantecele Sarrei, Rahilei si Elisabetei, Cel ce imparti viata si o binecuvantezi, Cel ce te-ai pogorat din ceruri si te-ai intrupat de la Duhul Sfant si din Fecioara Maria si Te-ai facut om, Caruia
citeste mai mult...
Rugaciunea sotilor care nu au copii

Rugaciunea sotilor care nu au copii

Rugaciunile pentru nastere de prunci trebuie sa fie insotite de post in zilele de luni, miercuri si vineri iar sufletul trebuie sa fie curatat de pacate prin spovedanie(macar in posturile mari), si intarit prin Sfanta impartasanie. Asa coboara harul Sfantului Duh peste noi...  
Rugaciunea se spune in fiecare seara, cu multa credinta si dragoste pentru Dumnezeu si se adreseaza in primul rand celor care isi doresc sa devina tatici(deci barbatilor), dar o pot rosti- cel putin a doua parte, ambii soti: 

 “Binecuvantat esti Tu, Dumnezeul parintilor nostri si binecuvantat este numele Tau cel sfant si slavit intru toti vecii! Sa
citeste mai mult...
Cum sa ramaneti insarcinate si sa nasteti copii buni

Cum sa ramaneti insarcinate si sa nasteti copii buni

Rugati- va bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului si intr- o buna zi o sa aveti copii. Dumnezeu nu ne uita! Chiar de nu va implineste cererea atunci cand faceti canoane, sau cititi acatiste, Dumnezeu nu uita. Rugati- va neincetat. Postiti lunea, miercurea si vinerea si in posturile de peste an. Tineti post negru in ziua de luni( e bine sa postesti lunea cand doresti sa ti se implineasca o cerere) pana ce apune soarele. 

Incercati sa concepeti copii doar in zilele de marti si joi, restul zilelor fiind pentru post si rugaciune.

Nu concepeti copii in post. Spovediti- va macar in
citeste mai mult...
Folositi produse bio ?
Voteaza
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.