Marmaris

9308 afisari | 11 Mai 2010
Mihaela
 
Marmaris 1 Marmaris 2
  • Marmaris 1
Marmaris, una dintre cele mai frumoase statiuni ale litoralului turcesc, se afla in locul unde se intalneste Marea Egee cu Marea Mediterana. Statiunea se afla intr-un golf de o frumusete izbitoare si este inconjurata de paduri de pini, care coboara pana la plajele cu nisip fin si apele marii albastre, limpezi si nepoluate.

Marmaris poate fi considerat punctul de plecare pentru croazierele minunate de-a lungul coastei turcesti, oferind in acelasi timp distractie si multiple posibilitati pentru iubitorii „cumparaturilor”.

Statiunea are o populatie de 35 000 de locuitori si un decor deosebit. Portul de agrement este printre cele mai bine echipate porturi din Turcia.

Din Marmaris, puteti pleca in excursii in Rhodos, in insula Cleopatra care este vestita pentru cel mai bun nisip din lume, puteti merge la Pamukkale, Efes, Casa Fecioarei Sf. Maria.

Pentru iubitorii sporturilor de apa, se pot face scufundari la mica adancime si se poate innota. Clima mediteraneana este perfecta pentru practicarea innotului in ape limpezi o buna perioada a anului. Nu trebuie sa ratati zona Dalyan faimoasa pentru broastele testoase care traiesc acolo si pentru conditiile foarte bune pentru cei ce iubesc sporturile extreme.

Marmaris gazduieste in luna noimbrie a fiecarui an  „Cupa internationala de yahting”.

Cele mai bune cumparaturi se pot face cu siguranta in Marmaris. Aici, imbracaminea din piele, aurul, produse din miere de pin, carpete, hainele, au cele mai bune preturi. 

Marmaris are trei Aqua Park, 1 bazar deschis zilnic, 1 bazar deschis doar o zi din saptamana, 1 patinoar, si nu mai putin de 20 de cluburi de noapte deschise pe Bar Street.

La doar 9 kilometri de statiunea Marmaris, in partea vestica, se afla Icmeler faimos pentru gradinile de iasomie, fan-pub, sau barurile karaoke din fata marii.

Clima. In Marmaris, verile sunt lungi incepand din mai si terminandu-se spre sfarsitul lunii octombrie.

Un sejur in Marmaris la un hotel de 5 stele poate costa in lunile iunie- iulie,  in jur de 500 euro.
Cite┼čte mai multe despre: Marmaris,   statiune,   sportri de apa,   sejur in Marmaris,   Marea Egee,   Marea Mediterana
 
Alte articole din VACANTE TURCIA
Kusadasi

Kusadasi

Kusadasi este unul din cele mai atractive orase- port de la marea Egee, situat la coasta vestica a Turciei, la 90 km sud de Izmir. Cunoscut si sub num ...

Antalya. Kemer

Antalya. Kemer

Kemer se afla pe minunata coasta mediteraneana turceasca la aprox. 42 km de Antalya. Orasul, construit in 1910, se afla in sud- vestul Turciei situat ...

COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza

COMENTARIUL TAU

6315D
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Trimite

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


Folositi produse bio ?
Voteaza
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.