Descoperire in estetica: un aparat care "sterge" vergeturile, ridurile, cicatricile

6501 afisari | 19 Aprilie 2011
Irina V
 
Descoperire in estetica: un aparat care
De-a lungul timpului, pentru a “sterge” urmele de pe chipurile lor, oamenii au apelat la diferite crème cicatrizante sau au apelat chiar la operatii estetice pentru a scapa de cicatrici, riduri, vergeturi sau alte imperfectiuni ale pielii. Specialistii esteticieni citati de cotidianul gandul.ro sunt de parere insa ca nu s-a inventat pana acum crema care sa stearga total aceste imperfectiuni.

De curand, pe piata din Romania a fost lansat un aparat care promite sa trateze vergeturile, cicatricile sau ridurile profunde. Rezultatele sunt vizibile chiar de la prima sedinta.

Aparatul are multe avantaje, de mentionat ar fi faptul ca tratamentele realizate cu acest aparat “antirid” pot fi facute indiferent de anotimp, de culoarea pielii, iar recuperarea are o durata de timp mult mai mica fata de tehnologii asemanatoare.

Florin Juravle- medic estetician spune” Noua tehnologie produce o combinatie unica cu efect de reintinerire a pielii, reducerea ridurilor, tratarea vergeturilor, strangerea pielii si chiar de lifting”

“Dispozitivul ofera pacientilor un tratament personalizat pentru o serie de afectiuni ale pielii, prin reglarea adancimii si a intensitatii incalzirii dermice. Un mare avantaj al acestui tratament este ca poate fi aplicat pe toate tipurile de piele, fara sa agreseze derma. In plus spre deosebire de vechile dispozitive, noul aparat permite pacientului sa isi reia rapid activitatile zilnice”tine sa precizeze dr. Florin Juravle.

Pentru un rezultat bun, specialistii recomanda ca tratamentul sa cuprinda trei sau patru sedinte pe o durata de patru- sase spatamani.

Preturile unei sedinte variaza intre 100 si 300 de euro in functie de zonele care sunt tratate.


 
Alte articole din ACTUALITATE
Vitamina D poate preveni cancerul

Vitamina D poate preveni cancerul

...ultimele cercetari arata ca persoanele care au valori crescute ale vitaminei D in organism, au un risc mult mai mic de a se imbolnavi de ca ...

Dependenta de internet ar putea fi tratata

Dependenta de internet ar putea fi tratata

Milioane de adolescenti din intreaga lume sufera de aceasta „boala a secolului”, dependenta de internet. Fenomenul nu te omoara dar nici n ...

Cum sa imbatranim frumos...

Cum sa imbatranim frumos...

E greu ca dupa o anumita varsta sa recunoastem ca au trecut anii, e greu sa ne uitam in buletin, e greu sa ne privim fata brazdata de riduri, e greu.. ...

COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza

COMENTARIUL TAU

48AD5
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Trimite

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


Folositi produse bio ?
Voteaza
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.